Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Управо сада, Рапсоди рече То капирам, али ти не верујем да не волиш мамин или свекрвин ајвар, џемове и такооо то . Ko kaže da spremaju i one ajvar i džemove? Valjda i one imaju pravo da im presedne sve to. Generalno, ne uzimam đakonije jer se razvlače u frižideru 100 godina. Koliko sam samo toga nažalost bacila jer niko ne jede. Pre ću da kupim kad se uželim. I to jednu teglicu, dovoljno da me želja mine a da se ne ubuđa. Nisam ja tip da nešto mora da bude domaće. Sad bez zezanja, nisam čula da neka žena moje generacije, o mlađim da ne pričam, sprema zimnicu. Promenio se način života...ja babama ni dete ne ostavljam na čuvanje. Pomerila se granica rađanja i rada. Ranije žene radile do 58e, postane baka do 55e...i imaš vitalnu ženu koja može da ti pomogne. Danas postane baba oko 60e, radi do 63e, ogromna razlika u energiji. Ja imam klinca godinu i po i čuvam ga samo ja...plus što sam u šestom mesecu. Kakav ajvar . Sanja Т., Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 2 минута, Сања Т. рече ( Prvo da se ografim- volim mami i veoma poštujem , čak i branim svekrvu) Evo ti moj primer. Moja mama ne pravi zimniu, ni torte. Neće žena ( i ne mora, ako je njoj tako lepo) Svekrva nije baš vešta, ali se trudi. Par tegli za nju i starog...i? Od koga ja da dobijem Sa druge strane, od tetke, babe i komšinice sam učila da pravim, jer je mene to interesovalo. Pravim za svoju porodicu, ne delim nikome. Briga me ko će šta da kuva i čime će da se hrani. Od 18. sama kuvam. Takođe ne dam da mi se izmišlja. Ko hoće specijalitete ima restoran. Za sve ostalo, tu sam. Богме, ја све мамино и свекрвино волим, некако ми слађи њихови ајвари и џемови, ипак то оне боље знају Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Богме ја све мамино и свекрвино волим, некако ми слађи њихови ајвари и џемови, ипак то оне боље знају Blago tebi kad znaju, hoće, a imaju i da daju Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Сања Т. рече Blago tebi kad znaju, hoće, a imaju i da daju Е вала баш...нека, нека, коме ће, ако неће нама својој деци Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Управо сада, Рапсоди рече Богме ја све мамино и свекрвино волим, некако ми слађи њихови ајвари и џемови, ипак то оне боље знају One su odavno u penziji...njima je to zanimacija. Moja i majka i svekrva i dalje rade. Majka udovica, nije ona više za to. Svekrva spremi...dala mi letos teglu džema...evo još stoji u frižideru, ni do pola nije potrošena, iako je jako lepo spremljeno. Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 5 минута, Сања Т. рече ( Prvo da se ogradim- volim mamu i veoma poštujem , čak i branim svekrvu) Evo ti moj primer. Moja mama ne pravi zimnicu, ni torte. Neće žena ( i ne mora, ako je njoj tako lepo) Svekrva nije baš vešta, ali se trudi. Par tegli za nju i starog...i? Od koga ja da dobijem Sa druge strane, od tetke, babe i komšinice sam učila da pravim, jer je mene to interesovalo. Pravim za svoju porodicu, ne delim nikome. Briga me ko će šta da kuva i čime će da se hrani. Od 18. sama kuvam. Takođe ne dam da mi se izmišlja. Ko hoće specijalitete ima restoran. Za sve ostalo, tu sam. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Управо сада, Рапсоди рече Е вала баш...нека,нека, коме ће ако неће нама својој деци Nego...za šta si se ti opredelila? Učiš li , dok su žive, ili ćeš pustiti da i zanat zamre s njima Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 3 часа, Flojd рече Ako imas lose iskustvo sa time onda mogu ovakav tvoj stav da razumem. U suprotnom, ili si frustrirana pa tako pises ili volis da budes uvek u pravu. Moje misljenje je da je to dobro i da se tako stvaraju jake familije i porodice, pod uslovom da su starci tolerantni kao i njihova deca i sin i snajka. Није то Флојд, него кад се живи у великој заједници, истој кући, ту може да дође до великих проблема. Пусти ти те приче ,,јака породица" и слично, кад имаш пуно њих на окупу, свако гледа себе, те приче о ,,заједништву" су само приче. Мама и тата ће увек синовљеву жену да гледају као странца, али увек, увек ће тражити мане и увек ће бити неке сукобљености. Чак и око најмањих глупости. И увек ће ти старији мислити како су они били у праву, како је исправно само оно што су они радили, а ови други млађи не знају ништа и све раде погрешно. А кад дође неко нови у кућу, па млађи још, он сигурно ради другачије. Е ту одмах почиње сукоб. И што се тиче овог болдованог- тај услов, углавном, није испуњен. Нажалост, али у већини случајева није. Тако да то јесте тај главни узрок проблема. А ако не може да функционише, боље се одвојити, него живети заједно, на силу, а све само да би кућа била пуна, или због ,,јаке породице", итд. Џабе све то, ако људи који су у тој кући пролазе кроз свађе, сукобе и остало. Знам доста лоших примера, где се то све завршило јако, јако лоше. Тако да... Sanja Т. and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Natasa. рече evo još stoji u frižideru, ni do pola nije potrošena, iako je jako lepo spremljeno Направи шустер питу са остатком џема, лако се спрема, феноменална је, посна је, не можеш да оманеш. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, AnaLaz рече Ana, dušo, daj one tvoje recepte za viršle, da i ovde vidi svet kako se bespotrebno komplikuje AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Направи шустер питу са остатком џема, лако се спрема, феноменална је, посна је, не можеш да оманеш. Sad joj baš treba posna pita Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 4 минута, Сања Т. рече Nego...za šta si se ti opredelila? Učiš li , dok su žive, ili ćeš pustiti da i zanat zamre s njima Џемове спремам сама, ајвар добијамо на поклон, сокове правим сама, понеки и поделим . За ајвар имам добру адресу где да поручим, стиже поузећем, прави домаћи. Душица and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Управо сада, Сања Т. рече Sad joj baš treba posna pita Ја је спремам и када мрсимо, напросто је феноменална...укуснија него било који мрсни колач. Душица је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Сања Т. рече Sad joj baš treba posna pita Ti me razumeš . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука