Bojan* Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 7 часа, Мирослав1 рече Јел имаш неку статистику? Ja lično nemam, ali imaju moji drugari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 9 часа, Натан рече Па ко им крив, што нису узимали Циалис? Šta ti je sad pa to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 9 часа, Плаво Небо рече Никад нисам чуо нити негде прочитао, барем се не сећам, да је жена убила мушкарца зато што ју је оставио. А редовно се може чути како је неки мушкарац због љубоморе убио жену. Ко је овде слабић? Jedan od slučajeva: upozorio ženu muž više puta da neće više tolerisati to što ona tajno ima seksualne odnose sa njegovim zetom. Nije ga poslušala i on je jednom prilikom uhvati sa tim čovekom baš u momentu kada je ovaj već zaskočio. Pomračila mu se svest, ubio je prvo njega, pa nju, a onda se prijavio u policiju. Odležao je robiju. Sad je oženjen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 7 часа, Jecić рече A šta je vodjenjem ljubavi? Ljubav se vodi. Greška. Ljubav je osećanje koje prema nekome imaš ili nemaš i postojanje ili nepostojanje tog osećanja utiče na tvoje ponašanje prema konkretnoj osobi. Kod muškarca, većina žena ne ceni ljubav, nego izgled. пре 7 часа, Jecić рече Ljubav nadahnjuje, raste, gradi, oplemenjuje. Tačno, ali sa izuzetkom reči "gradi" , jer se ljubav javlja spontano, a ne planirano. Dakle, ne gradi se. пре 7 часа, Jecić рече Ljubav i sve što ide uz ljubav. Ljubav ne postavlja uslove. Ako postavlja onda nije ljubav. Ne mora uz nju ništa da ide, ali se zbog nje može patiti ako je neuzvraćena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 9 часа, Сања Т. рече Jesi ti postao Nešin pomoćnik? ? Ne, pricam kako jeste. Ali ti imas oravo da mislis sta zelis. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 5 часа, Плаво Небо рече Ок, али мала је то бројка у односу на супротна дешавања. Аха у реду, пошто је бројка мања, ко их шиша, нека су рикнули. Типична пропаганда нво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 9 часа, Сања Т. рече Jesi ti postao Nešin pomoćnik? ? У ком то смислу? Није ништа лоше рекао, то је нека његова интерпретација само, а стање је још горе, да ти ја кажем из прве руке. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 15 часа, Flojd рече Mi u nasoj kuci tako glrdamo na snajku kao deo nase porodice, kao neko ko je ceo zivot sa nama a za to je u mnogome zasluzan on ali i ona. Pricam za bratovu zenu. Lepo od vas. пре 15 часа, Flojd рече Pricam sa ljudima koji vec imaju decu Nema potrebe. Dok ne dobiješ svoje, ne slušaj druge. Svako iskustvo je drugačije...plus što je ooogromna razlika da li pričaš sa mamom ili tatom. пре 15 часа, Flojd рече svakoj familiji uvek krive " tudjince". Da. Zato i treba da se odvajaju. sanja84, stevan911 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 2 часа, Flojd рече Ne, pricam kako jeste. Ali ti imas oravo da mislis sta zelis. I ti i ja pišemo ono što mislimo, ni jedno nije merodavno za - onako kako jeste. Samo ne znam odakle to odvajanje devojčice- dečaci; više - manje. Svaki roditelj sa dva deteta istog pola će potvrditi da su veoma različiti. Zato verujem da je jednako i povučenih dečaka, kao i devojčica; isto kao što je jednak broj " jezičavih" . Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 23 минута, Сања Т. рече I ti i ja pišemo ono što mislimo, ni jedno nije merodavno za - onako kako jeste. Samo ne znam odakle to odvajanje devojčice- dečaci; više - manje. Svaki roditelj sa dva deteta istog pola će potvrditi da su veoma različiti. Zato verujem da je jednako i povučenih dečaka, kao i devojčica; isto kao što je jednak broj " jezičavih" . Valjda vidim kakvo je stanje kad udjem u ucionicu. Dobro, mozda sam generalizovao ali je dobar deo devojcica takav. Nekad nije bilo tako. Ne, uopste nisi u pravu devojcice, ne sve naravno ima i onih lepo vaspitanih su "jezicavije" od decaka. Ovde ne mislim na pricu na casu vec na ponasanje i to kako one znaju da ti vrate rec ili kako znaju svoja prava ali ne i obaveze u skoli. Decaci vole da se mangupiraju ali ne i da ti vracaju rec. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Пре сат времена, Natasa. рече Nema potrebe. Dok ne dobiješ svoje, ne slušaj druge. Svako iskustvo je drugačije...plus što je ooogromna razlika da li pričaš sa mamom ili tatom. Da. Zato i treba da se odvajaju. Do pola tacno, zati sto radim sa decom pa imam uvid u pricu o deci, radu roditelja i kako utice vaspitanje roditelja na decu. Ne, naprotiv. U normalnim porodicama se normalno i zivi. Svuda ima konflikata, ali je bitno njihovo resavanje. I ako koncepcija takva da postoji neko postovanje tu moze da se zivi zajedno. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 14 минута, Flojd рече Valjda vidim kakvo je stanje kad udjem u ucionicu. Dobro, mozda sam generalizovao ali je dobar deo devojcica takav. Nekad nije bilo tako. Ne, uopste nisi u pravu devojcice, ne sve naravno ima i onih lepo vaspitanih su "jezicavije" od decaka. Ovde ne mislim na pricu na casu vec na ponasanje i to kako one znaju da ti vrate rec ili kako znaju svoja prava ali ne i obaveze u skoli. Decaci vole da se mangupiraju ali ne i da ti vracaju rec. Valjda je i do vaspitanja. Tu učestvuju i mama i tata. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 28 минута, Сања Т. рече Valjda je i do vaspitanja. Tu učestvuju i mama i tata. Naravno. Vaspitanje je broj 1 u svim odnosima, na to sam i mislio ali nisam napisao. Vaspitanje od kuce i odnos prema skoli, decacima, devojcicama, nastavnicima, direktorima je od kuce ponet. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Ali je tacno da je nekada je bolje da ljudi zive odvojeno, i ako su roditeljinok, cak i odvojeni ulaz je bolji od zajednickog. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 14 минута, Flojd рече Vaspitanje je broj 1 u svim odnosima Samo dok slušaju i ne počnu da donose sopstvene odluke ( kad porastu malo) Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука