Jump to content

Šta žene žele?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 52 минута, Jecić рече

Žene žele ljubav. Normalne žene. A tamo gde je ljubav, sve će drugo doći. Iskušenja će biti, jer je to život. Ljubav i neprekidno davanje.

Da napravim digresiju i kažem da i mi neki muškarci želimo isto ovo :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Flojd рече

Isto to obrni i za muskarce. Uglavnom zelimo iste stvari.

пре 1 сат, Flojd рече

I zeni ne treba dete da bude preokupacija glavna i muz da donese novac i da kupuje skupe stvari.

Vec da poljubi muza, pita ga za posao, on radi za njih. Da ne gundja, da razume ako izadje sa prijateljima ako mu treba malo lufta, igra igrice. Da njene drugarice i mama nisu najpametnije vec da treba sa muzem da se savetuje oko Svega, pa cak i ako joj duhovnik nesto blagoslovi obavezno da se konsultuje sa muzem. Da zna kad da precuti i da muz nije glavni krivac za sve njene probleme. 

I nema posta kako ona hoce vec kako se dogovore. I nije strasno ako pomogne njegovoj majci, sestri oko sredjivanja sudova, moze i sa svekrvom da proseta do grada ne mora samo sa muzem. Ona je deo kuce deveru kao sestra, svekrvi kao cerka.

I da ako je njemu do seksa ne dize frku oko toga pa cak i ako imate dete nije ono prioritet zivota.

A preko svega toga sto sam primetio u tim odnosima ozenjenih i udatih je da zene preteruju sa brigom o deci toliko da su ustanju da dete stave pod stakleno zvono i uvek je muz kriv jer on nedovoljno brine za decu, za nju, za novac.

Znaci zene smanjite tu brigu na tries j tri, pa zamisli auto koji konstantno juri   300 klipovi bi te pukli po tintari.

Tko i zene ne preterujte sa tolikom brigom i ako je rekao doktor ili pise da dete mora u 7 da se kupa pa brate ako se i ne okupa jedno vece nece dete pojesti crvi. Znaci fleksibilnost.

Ne kaze dzabe Nikolaj " Najveci problem u kuci su zet i snajka".

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Natasa. рече

Ne petljaj se sa klinkama i nećeš imati ovaj problem.

Nema to veze sa klinkama, imam i drugarice pa sednem nekad sa njima i imam st ada cujem.

пре 55 минута, Natasa. рече

Nije. Odvajaj to ako je ikako moguće. Batali mešanje i te bajke o velikoj složnoj kući...inače će glava da te boliiii.

Mi u nasoj kuci tako glrdamo na snajku kao deo nase porodice, kao neko ko je ceo zivot sa nama a za to je u mnogome zasluzan on ali i ona. Pricam za bratovu zenu.

" Kad je nase djavoli se plase, kad je moje tvojr djavoli se roje" - Nikolaj.

пре 56 минута, Natasa. рече

Ajde prvo ti napravi dete, pa onda deli savete o brizi. Sve ostavite majci...što je donekle i prirodno...ali kad krenu saveti kako se šta radi, to nas iritira.

Pricam sa ljudima koji vec imaju decu pa imju decu...

Iritira one koji su pametniji od mene.

пре 58 минута, Natasa. рече

Je l? Pa on nije ni imao zeta i snaju, otkud zna? Zato lepo zet i snaja u odvojenu kuću i nikog ne boli glava.

пре 59 минута, Natasa. рече

Nije. Odvajaj to ako je ikako moguće. Batali mešanje i te bajke o velikoj složnoj kući...inače će glava da te boliiii.

Sama si dala odgovor.

U svakoj porodici se kuka na zeta i na snajku, niko ne kaze onaj moj mamlaz ili ona moja suntaraca.

U svakoj familiji uvek krive " tudjince". 

I nemoj tako o Nikolaju, ne pricaj tako o nekome koga nisi ni upoznala.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Душица рече

To sa snegom je prepreslatko...ali nije to.  Kad tate čuvaju bebe.:0426_feel: Skoro sve tate su imale lude, čak zastrašujuće ideje, sem dvojice...:)

Aaa gledao sam taj snimak. Bas je simpatican. Kad dete ostane samo sa calcem. Haah

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Flojd рече

Nema to veze sa klinkama, imam i drugarice pa sednem nekad sa njima i imam st ada cujem.

Itekako ima veze sa klinkama,ozbiljne devojke,žene su dovoljno pametne da samostalno odlučuju...

пре 3 минута, Flojd рече

Mi u nasoj kuci tako glrdamo na snajku kao deo nase porodice, kao neko ko je ceo zivot sa nama a za to je u mnogome zasluzan on ali i ona. Pricam za bratovu zenu

Tako i treba da se gleda,a savet nekih pametnijih ljudi od mene je da se ipak živi u odvojenoj kući od ostatka porodice jer se tako mnogo bolje i lakše funkcioniše.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, stevan911 рече

Itekako ima veze sa klinkama,ozbiljne devojke,žene su dovoljno pametne da samostalno odlučuju...

Tako i treba da se gleda,a savet nekih pametnijih ljudi od mene je da se ipak živi u odvojenoj kući od ostatka porodice jer se tako mnogo bolje i lakše funkcioniše.

Нема брате везе. Видећеш временом... 

Не знам за тај други део. Ако икад будем у таквој ситуацији тј брачној.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, stevan911 рече

Nisam baš toliko mlad,a nisam ni preterano neiskusan,ovo govorim iz ličnog iskustva...

6-7 godina mladja osoba nije klinka.  Jesi li bio u braku?

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Anika рече

Flojd mora prvo da raskrsti sam sa sobom i da se fokusira na to sto on zeli, a da zaboravi filozofiranje... 

Ja hocu da se konacno upoznam sa jednom devojkom sa foruma, koja je mladja od mene nekih 7 god, sa kojom sam se muvao a posle smo imali nekih prepirki i nesuglasica i to je sve otislo u persun, pokusavao sa i ja da se pomirim ali ona nije htela da odgovori, cak je i ona to pokusala ali sam ja nesto lose skontao, cak i jedan drug da nas pomiri al nije islo. Videli smo se par puta ali nikako se nije dalo da se upoznamo, uglavnom ja sam se bas lose poneo, i gaio neke predrasude prema njoj, pa eto osecam neku grizu savesti zbog toga. I da eto konacno zakopamo ratne sekire i da budemo oke tj drugari posto je devojka zauzeta tako da tu nema sta drugo da se trazi. Ko zna nek cuti ko ne zna nek ne pita ko je. Ali sam joj i zahvalan, upoznao sam dosta dobrih ljudi od tad pronasao neki bolji put, posetio cak i Hilandar, upoznao dobrog duhovnika bas u manastiru gde je i njen duhovnik.

I naravno posle toga da upoznam neku oke osobu i da gajimo decicu. ?

A Vladan je lepo rekao mozda se sretnemo pod nekim drugim okolnostima pa sve bude ok budemo drugari jer verujem da bih mogao dosta pozitivnih stvari da naucim iz toga. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Jecić рече

Žene žele ljubav. Normalne žene. A tamo gde je ljubav, sve će drugo doći. Iskušenja će biti, jer je to život. Ljubav i neprekidno davanje. Srodnu dušu, nekoga ko te razume, voli, dogovara se oko svega, nekad ti popusti jer te voli, jer si mala a on je tvoj, i u njegovom naručju, zagrljaju, osmehu i pogledu ceo tvoj svet postoji. Nema dalje. Svi svetovi, sve galaksije, svi univerzumi i dalje, sve sagledivo i nesagledivo tvoje u njemu je.

Možda jedna od hiljadu.

Ali ljubav kao ljubav. (seks nije ljubav)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bojan* рече

Možda jedna od hiljadu.

Ali ljubav kao ljubav. (seks nije ljubav)

Ali je zato termin - vođenje ljubavi - savršen! 

Gde on to ljubav vodi?

Pa prvo, izvire iz ljubavi, a onda nastavlja, vodi u nove lepote.....do novog života.

Tako da , vođenje ljubavi  nije ljubav, ali je neraskidiv deo nje. ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...