Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Рапсоди рече Хоћу макар један женски лајк (срце) на мој пост Dala sam ti I to pre nego što si tražila Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 13 минута, Рапсоди рече Проблеми би се врло лако решили на релацији мушко женских односа, да ми жене мало више слушамо и не спроводимо под обавезно своју вољу. Пробајте (ја сам пробала) није лако морам признати, али даје резултате. To je već mudrost Rapso...al ajd da ne otkrivamo sve tajne Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 18 минута, Сања Т. рече Bilo bi lakše da su oboje strpljivi i prisebni. Na tome se radi, verujem da može da se postigne. Pa jel joj i kažeš to? Da možeš sutra. Bilo je to pre pet godina, tako da se ne secam svih detalja. Ali ajde odnos sa majkom. 1000 puta sam joj rekao i nista. Kaze dobro i opet isto. пре 20 минута, Сања Т. рече Mislim da žene prihvataju kao dokaz da ti je bitna, ako povremenim ustupcima posvetiš njoj prvenstvo. Ali zasto moram bilo sta dokazivati? Cemu sve to? пре 23 минута, Сања Т. рече Moja komšinica je čuvala mog sina i njenu unuku. Godina razlike. Mala pita šta je šah, a on ,u fazonu: ako ne znaš, šta da ti objašnjavam. Kaže komšinica: Pa NAUČI JE, onda će da zna. I stvarno ju je naučio. Zato sto je i ona bila tu. Znaci bili su oboje kada je baba to rekla pa su oboje to prihvatili jer su oboje bili upoznati sa time. A druga stvar to su deca, sa njima je lako postupiti jer su poslusna. пре 26 минута, Сања Т. рече E za ovo ja kažem- nije lepo. " Kad potera, dok istera...." Šta to znači? Da li smo svi uvek svesni kada grešimo? Pa nismo. Međutim, mislim da je vama teško da se objašnjavate sa njom, pa kao- ona tera...Zaustavi i zamoli da se preispita. Iznesi dokaze i primere za tvoju tvrdnju, ponudi joj da razmisli. Ako je baš nerazumna- pusti. Velika je stvar da vidimo staloženost kod vas. E sad, za ovo da dobije snagu i želi da bude uvek u pravu- deluje mi detinjasto. Pa pusti je da misli da je u pravu- šta te košta To i ja želim da saznam Većinu nas uče da je ćutanje mudrost...zlato...a kad se sapletemo o to ćutanje- to zlato zveči samo po našoj glavi . 1. Pusti djavola da te zaskoci pa ga se posle otarasi? Posle te proziva da nisi muskarac, umesto da stane i ukoci i ispostuje stk si musko ona te jos i proziva. 2. Pa to, stalnk neko ispitivanje stalozenost itd. Poenta je sta mi trebamo da vidimo kod vas? Sta vi imate nama da date? Ako je nerazumna razvedi se. Kao da je lako naci drugu. Ako odustanes od raspravke onda je ne volis dovoljno. Pa da istera te iz takta a ti budi stalozen, zasto ona ne ukoci da se ti ne bi iznervirao pa da brine kako je tebi? Od zene se i ocekuje da bude stabilna. 3. Pa je zameni. Ona trazi da budes musko i kako dalje? 4. Uglavnom se cuti jer se bojis da ces da izgubis nesto ili se plasis kritike i ne bi da lazes pa se predajes cutanju. Uglavnom ljudi cute jer veruju da ce tako lakse da rese probleme ili da ce problemi sami da nestanu. A znam da kad nekom kazes on i ako reaguje u tom trenutku on ce kasnine da postuje to sto si rekao пре 37 минута, Сања Т. рече Treće, koji rade verujem da misle da nema nade da dobiju ljubav, razumevanje i pažnju tamo gde treba, pa traže na drugom mestu. Kada shvate da u stvari taj drugi glumi iz nekog interesa, često shvate šta rade, ali kasno. Neki shvate da je sa prvim i teškoća bila iskrenija i bolja, nego pretvaranje i slatko leporečanje onoga kome zaista nije stalo - do onoga što je u suštini na početku traženo i zbog toga zgrešeno. Dokazivanje, uvek neko mora da ti dokaze ljubav ili da dokazu sebi da su one vredne lepe itd. Igranje ljubomorom cesto dovodi do problema i to uglavnom rade osobe koje su nesigurne u sebe, i ne vole se be dovoljno. пре 41 минута, Сања Т. рече Da li on zagrli njegovu ženu i pita kako se nosi sa novim obavezama, umorom, obavezama, kućom.....? Peglanje je u stvaru- POZIV U POMOĆ- koji žena traži a ne iskaže . ( Na žalost) Muževi naši nama, pogotovo posle prvog deteta, dođu kao velika radost i podrška posle usamljeničkog dana. Ni napor nije toliko važan, koliko ta usamljenost. Mi jedva čekamo da spustimo glavu na vaše rame. Isto kao što on hoće što više da zaradi i umesto da kaže: "Za pet minuta sam tvoj"- On počne da zagleda, da ispituje, da se žali na naporan dan ( već umornoj ženi, na ivici nerava)...Ona tuguje jer on nju ne razume, on je nezadovoljan jer ona njega ne razume...i eto belaja. A sta ako ga ona odmah sa vrata doceka sa osudama? Pisao sam na nekoj temi o osvajanju vrha i cuvanja kampa. Rodjenje deteta je veliki stres i za muskarca jer se boji da li ce moci da ga izdrzava, gde ce da zive, kako ce da zaradi, danasnje zene nisu zadovolje jeftinim stvarima i ne mogu da koriste polovna kolica ili krevetac ili dubak ili sediste. Sve mora da bude novo i da se pohvale kao je to novo. I muskarac se baci na posao. I dolazi do nerazumevanja, ona trazi on hoce da zaradi.... Treba za auto, kirija z astan. Ona je sama sa detetom, ne radi.... Smanjena joj plata, treba se ici i na more. Sve to treba muz da obezbedi u ovakvom vremenu, ako ne obezbedi nije sposoban pa se trazi sposobniji..... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 48 минута, Рапсоди рече Филм је праисторија...топла препорука. ...lepo i pametno pricaju ove nase zene na forumu ,.... ali, ako bi moglo samo jedan dan da vidimo kako zene razmisljaju,.... ne treba vise.... Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 часа, Flojd рече I da jednu stvar ne kapiram zasto zene nisu direktne u kontaktu? пре 57 минута, Сања Т. рече To i ja želim da saznam За сада мислим да то углавном потиче од женског избегавања истине (коју оне обично и саме знају али беже од ње). То може да буде или зато што нешто тактизирају или зато што нису спремне да се аутентично са тим суоче. На првом месту су ствари у вези физичког изгледа, на другом око карактера на трећем око ставова. У сваком случају одлагањем се односи компликују или пуцају као што се десило са мојом последњом везом. Отворена искреност у љубавној вези је често горак, кисео и љут лек али без тога се гради веза на песку. Може да буде погрешан лек ако партнер стварно стварно није спреман за то. Ипак, имати некога коме можеш стварно рећи баш све без да те осуди, одбаци или ти узврати је велико олакшање за заједнички живот, то је у ствари и својеврстан дар. И има још једна ствар око отворености и искрености. Рецимо, може муж да каже жени да је глупа (иако је она у ствари паметна) и тиме ће он бити истовремено и искрен и у криву. Међутим, није примарно да ли је он фактички у праву (да ли она јесте или није глупа) него је примарно што она сада зна шта он искрено мисли о њој. Са том истином о његовом мишљењу о њој могу нешто даље да раде на односу. Ако би је лагао и говорио јој како он мисли да је паметна (иако је то у ствари тачно) у однос би се убацивао проблем испод тепиха о који ће се касније саплести... Дакле, може неко бити искрен и не бити у праву, а може и да лаже о себи износећи чињенице. Ја бих за комуникацију увек одабрао оног првог. А жене се углавном боје оних истина у вези себе за које мисле да нису како треба и зато лажу себе (и то очекују од других) да све јесте како треба. Опет, по мени је боље признати истину да нешто није како треба (шта год то конкретно значило) и бити начисто и радити даље на односу. stevan911, Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Bokisd рече ..... ali, ako bi moglo samo jedan dan da vidimo kako zene razmisljaju,.... ne treba vise.... Пуно ти је један дан Sanja Т. and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 32 минута, Сања Т. рече Dobro. Onda bi ti možda bila srodna žena koja voli i čuva materjalno, i to joj je bitnije od svega?Jer ako pokvariš nešto njeno, nagrabusio si? ( Samo pitam ) Ili bi voleo ortaka koji bi te otkačio ako mu oštetiš štap za pecanje, koji on obožava? Možda? Ako mu to mnogo znaci i ulozio je dosta novca u to. Naravno da bih bio oprezan. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 4 минута, Vladan :::. рече А жене се углавном боје оних истина у вези себе за које мисле да нису како треба и зато лажу себе (и то очекују од других) да све јесте како треба. Опет, по мени је боље признати истину да нешто није како треба (шта год то конкретно значило) и бити начисто и радити даље на односу. Da, zato vole laskavce. Kao i deca, uglavnom odnos muskarca prema zeni treba biti ocinski. пре 5 минута, Vladan :::. рече За сада мислим да то углавном потиче од женског избегавања истине (коју оне обично и саме знају али беже од ње). То може да буде или зато што нешто тактизирају или зато што нису спремне да се аутентично са тим суоче. . Tako je. Onda okrive tebe i zbrisu a ti se pusi posle. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 10 минута, Flojd рече Da, zato vole laskavce. Kao i deca, uglavnom odnos muskarca prema zeni treba biti ocinski. Tako je. Onda okrive tebe i zbrisu a ti se pusi posle. ? Успеваш да напишеш добру реченицу и да је на крају зезнеш... Нема потребе да према жени будеш отац мислим ни у ком смислу ако је зрела особа. Исто тако нема шта да се пушиш ако таква збрише од тебе јер ти је у ствари учинила услугу јер ти са њом, у том тренутку, ништа озбиљно не можеш да правиш и само би губио време и живце. Ко зна, можда се неки други пут сретнете у бољим околностима. Sanja Т. and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 24 минута, Flojd рече jer su poslusna. Suština svega. Ugledajmo se na njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 30 минута, Vladan :::. рече За сада мислим да то углавном потиче од женског избегавања истине (коју оне обично и саме знају али беже од ње Baš tako. Odatle sledi ono čuveno- da sam ranije znala, ja (ne)bih ..... A znala je.... Pod uslovom da se nije menjao ili manipulisao.... stevan911 and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 36 минута, Flojd рече Ako mu to mnogo znaci i ulozio je dosta novca u to. Naravno da bih bio oprezan. Izvini, zamoliću te da još jednom pročitaš. Čini mi se da nisi dobro razumeo pitanje. Nisam pitala da li bi bio oprezan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 20 минута, Vladan :::. рече Успеваш да напишеш добру реченицу и да је на крају зезнеш... Нема потребе да према жени будеш отац мислим ни у ком смислу ако је зрела особа. Исто тако нема шта да се пушиш ако таква збрише од тебе јер ти је у ствари учинила услугу јер ти са њом, у том тренутку, ништа озбиљно не можеш да правиш и само би губио време и живце. Ко зна, можда се неки други пут сретнете у бољим околностима. Da, ali treba naici na zenu koja je zrela osoba. Uglavnom je ovo prvo. Mislim to je samo neko moje iskustvo a ne neka istina uslovljena na sve zene. Sa ovin drugim delom se slazem. Ustvari to je i odgovir na moje pitanje koje me je dugo mucilo a ima veze sa jednom osobom sa foruma. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 4 минута, Сања Т. рече Izvini, zamoliću te da još jednom pročitaš. Čini mi se da nisi dobro razumeo pitanje. Nisam pitala da li bi bio oprezan Kontam hoces reci duhovno prvo pa materijalno. Vidi ja sam ulozio svoj trud u nesto, ulozio samni snagu svog duha, moj duh je veseo kada je to oke. Ja gledam prema sebi, kako ja tako i drugi. Ne kazem da mi je materijalno ispred duhovnog, ali neke stvari koje druge cine srecnim trebaju se postovati. Mozda i oprostiti ali se menja odnos. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 56 минута, Vladan :::. рече Нема потребе да према жени будеш отац мислим ни у ком смислу ако је зрела особа. Исто тако нема шта да се пушиш ако таква збрише од тебе јер ти је у ствари учинила услугу јер ти са њом, у том тренутку, ништа озбиљно не можеш да правиш и само би губио време и живце. Ко зна, можда се неки други пут сретнете у бољим околностима. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука