Jump to content

Саопштење за јавност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, RYLAH рече

САД

:DМакар ово пиши малим словима. Помислиће поједини да те владика Максим подговара да им ''стајеш на жуљ''.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ćiriličar рече

@Срндаћ 

Белма болује од буректитиса. Доктор Карајлић прегледа болесну Блему и говори (3:13): "Опуст'се се мала, умиреш па шта"? :)) :)) 

https://www.youtube.com/watch?v=ZZdrzqnwVSE

FireShot Capture 087 - Саопштење за јавност - Page 3 - Актуелна дешавања у СПЦ - Живе Речи У_ - pouke.org.png

Вааааажи, шефе.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Плаво Небо рече

:DМакар ово пиши малим словима. Помислиће поједини да те владика Максим подговара да им ''стајеш на жуљ''.

НЕ ЗНАМ О ЧЕМУ ПРИЧАШ ЈАСЕ ПРОТИВ АМЕРИКЕ БОРИМ МНОГО И ПРОТИВ ПРИЈОРИТЕТА КОИ СУ ТЕК САД ВИДИМ ПРЕУЗЕЛИ ЦРКВУ МОЈ ЈЕ ЖИВОТ НЕПРЕСТАНА БОРБА ЗА ПРАВДУ И ПРОТИВ СЕПАРАТИСТА И ЂУКАНОВИЋА ШТО РАДЕ ЗАЈЕДНО СВЕ И ВАРАЈУ НАРОД!!!!!!! 

ПОСЛЕДЊА СУ ВРЕМЕНА БРАЋО ХРИШЋАНИ СРПСКИ ПРАВОСЛАВНИ  АЈДЕ ДА СЕ МАНЕМО ПОДЕЛА И ПОСЛУШАМО ПАМЕТНЕ ЉУДЕ ЈА ПРВИ ПРИЗНАЈЕМ ДА САМ БИЈО СЛЕП ПОРЕД ОЧИЈУ ОВИХ МЕСЕЦИ АЛИ САД ТЕК ВИДИМ ИСТИНУ ШТО ЈЕ ОНАЈ ВЕЛИКИ ЧОВЕК СА ПОУКА ПРИЧАО И КОЛКА ЈЕ ЗАВЕРА У ПИТАЊУ!!!!! 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, RYLAH рече

НЕ ЗНАМ О ЧЕМУ ПРИЧАШ ЈАСЕ ПРОТИВ АМЕРИКЕ БОРИМ МНОГО И ПРОТИВ ПРИЈОРИТЕТА КОИ СУ ТЕК САД ВИДИМ ПРЕУЗЕЛИ ЦРКВУ МОЈ ЈЕ ЖИВОТ НЕПРЕСТАНА БОРБА ЗА ПРАВДУ И ПРОТИВ СЕПАРАТИСТА И ЂУКАНОВИЋА ШТО РАДЕ ЗАЈЕДНО СВЕ И ВАРАЈУ НАРОД!!!!!!! 

ПОСЛЕДЊА СУ ВРЕМЕНА БРАЋО ХРИШЋАНИ СРПСКИ ПРАВОСЛАВНИ  АЈДЕ ДА СЕ МАНЕМО ПОДЕЛА И ПОСЛУШАМО ПАМЕТНЕ ЉУДЕ ЈА ПРВИ ПРИЗНАЈЕМ ДА САМ БИЈО СЛЕП ПОРЕД ОЧИЈУ ОВИХ МЕСЕЦИ АЛИ САД ТЕК ВИДИМ ИСТИНУ ШТО ЈЕ ОНАЈ ВЕЛИКИ ЧОВЕК СА ПОУКА ПРИЧАО И КОЛКА ЈЕ ЗАВЕРА У ПИТАЊУ!!!!! 

Добро Америка, а Католичка ;)

Подели на овим сајтовима

On 5.1.2020. at 17:55, Миле Бајшев рече

Тебе интересује мазохизам да те онај  римљан урнише.

@Zoran Đurović молем те да будеш нежан са њим

Надам се да овај нови календар "ради", јер ја данас одслужих Богојављење...1f642.png:)

81313989_2905280972849684_39209188776592

81749630_2905280999516348_43961060019299

82057580_2905281016183013_43346057811030

Човек је помислио да је духовит, али је само прсао ко бас, зато што му се на ово нико неће смејати. Када је видео да му софизми не пролазе, јер их све развејах као зле духове овом светом водицом, онда му је пало на памет да овако тролује. Посреди су опасне космичке вибрације, удара то на живце. Није му лако, декомпензирао се. 

Подели на овим сајтовима

Прави Црни Вомбардер

Послато са 5026D користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...