Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Е, ако би Атанасије био прави израз наше јерархије, онда би сви били аљкави и неваспитани. Хвала Богу па није тако.

Спавач са Халке.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Стаљиново унуче рече

i onda si bila! I onda si ćutala a zanala si!!

Ćutal si da tovj Atanasije s ostalima  progoni najboljeg i  najčestitijeg Vladiku !

Nisam bila, smirite se malo. Nije ga vladika Atanasije progonio, ne izmišljajte.

Smirite se.... Bog da Vam pomogne.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kaliopi рече

Vladikine patrologije su jedinstvene. Niko nije objedinio sve oce Crkve od početka do danas.

Jesi li ti ikada drzala u ruci makar jednu od Tasinih patrologija (1 tom)? A jesi li  procitala ijednu njegovu knjigu inace?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ćiriličar рече

Jesi li ti ikada drzala u ruci makar jednu od Tasinih patrologija (1 tom)? A jesi li  procitala ijednu njegovu knjigu inace?

Ha-ha. 30% da jeste, 100% da nije.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Ćiriličar рече

Jesam, kao što vidiš imam sve Patrologije. Prva knjiga koju sam pročitala je Živo predanje u Crkvi...i prekucana, vladikina predavanja iz Trebinjske gimnazije.....pa onda redom, priznajem nisam sve....:)

20191123_124111.jpg

Подели на овим сајтовима

Jedinstvene su po obimu, po svetosti života vladikinog, po blagodati Duha Svetoga koji provejava kroz svaki red u knjigama....i zato što je sa pomenutim sjedinio celokupno naučno znanje i naučno kritički aparat!:sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Kaliopi рече

Hvala Bogu nisi u pravu!:D

Citala si, kao sto je deda iz Radovana lll ucuo azbuku. Kad je stigao do e, rekao.... : )))

Samo prva knjiga otvarana, ostale njet. : )

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вукашин рече

Citala si, kao sto je deda iz Radovana lll ucuo azbuku. Kad je stigao do e, rekao.... : )))

Samo prva knjiga otvarana, ostale njet. : )

Pa dobro. Tvoje pravo da misliš....šta hoćeš....:ok: ....ako ti je za utehu Vuče, bila sam blizu vladike dok je pisao...i pričao deliće iz Patrologija....to je radost neprocenjiva:sunce:....svedok sam jedne epohe....

O tome će se tek govoriti i pisati...:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kaliopi рече

Pa dobro. Tvoje pravo da misliš....šta hoćeš....:ok: ....ako ti je za utehu Vuče, bila sam blizu vladike dok je pisao...i pričao deliće iz Patrologija....to je radost neprocenjiva:sunce:....svedok sam jedne epohe....

Sto bi meni bila uteha, to sto si sedela pored vladike, dok je on pisao? Jesi normalna?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин рече

Sto bi meni bila uteha, to sto si sedela pored vladike, dok je on pisao? Jesi normalna?

Nisam sedela pored njega....naravno, bila sam tu....tih godina.....pa onako...kad kažeš njet...vladika je živa enciklopedija ali sveta!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kaliopi рече

Nisam sedela pored njega....naravno, bila sam tu....tih godina.....pa onako...kad kažeš njet...vladika je živa enciklopedija ali sveta!

Ma sve ql, ali kakve veze ima gde si ti bila dok je on to pisao i sta si radila i kakva mi je to uteha???

Ne mozes ti njemu niti sta dodati, niti oduzeti. To je njegovo, a je se zezam sa tobom oko citanja knjiga, mada i dalje mislim da ti muz cita te knjihe, tj. 1. tom : )

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...