Jump to content

Просек једне просечне српске породице, слажете ли се?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svako ko se bavi majstorlukom,bilo koje vrste,al da to zna,u Srbiji majci zaradjuje preko 50 evra dnevno. Moji drugari armirači za devetočasovno radno vreme i dve suobte mesečno po 8 sati imaju prijavu na 45.000 a u kešu 140.000

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Драшко рече

tako je koleginice

baj d vej

isli smo zajedno na solfedjo na akademiji

secam se tvog izvodjenja pesme "rano je Ratka ranila"

sad se setih

:)  Nekoliko vas sa drugih odseka je bilo sa nama teoretičarima u grupi na solfeđu... pokušavam da se setim, ali davno beše  :scratch_head::( ne_shvata
Valda sam dobro otpevala tu pesmu :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vesna Milovic рече

:)  Nekoliko vas sa drugih odseka je bilo sa nama teoretičarima u grupi na solfeđu... pokušavam da se setim, ali davno beše  :scratch_head::( ne_shvata
Valda sam dobro otpevala tu pesmu :) 

Otpevala si odlično!

Ja samo što nisam pobegao sa časa 

??

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vesna Milovic рече

Auuu... što bi bežao ako je odlično?

ne zbog toga nego sam skapirao da poooojma nemam

Vera je isto skapirala ali me nekako izgurala do kraja

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

ne zbog toga nego sam skapirao da poooojma nemam

Vera je isto skapirala ali me nekako izgurala do kraja

Setila sam se... pevala sam narodnu pesmu, koju su ostali zapisivali kao diktat. Jesi ti bio i na odseku za kompoziciju?

Mi smo Verina eksperimentalna generacija, jer je pokušavala da spoji muzikoterapiju sa solfeđom... tako da je veći deo nastave išao u tom smeru :dry:

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Vesna Milovic рече

Setila sam se... pevala sam narodnu pesmu, koju su ostali zapisivali kao diktat. Jesi ti bio i na odseku za kompoziciju?

Mi smo Verina eksperimentalna generacija, jer je pokušavala da spoji muzikoterapiju sa solfeđom... tako da je veći deo nastave išao u tom smeru :dry:

ja sam klavirski odsek

hteo sam da budem kod Vere

ali nisam "rasturao" solfedjo kao ostali

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Ronald рече

Justi podsjeti me ti sa ovim siromasnim mjestima na dogadjaj od prije dvije sedmice. Moze se poceti i od periferije cak i boljih gradova u BiH, a da ne govorim o zabacenim mjestima i selima u RS i Federaciji. Ep. Fotije 18. oktobra na osvececenje Crkve na Grbavici( Brcko), dio grada gdje je 80% ljudi ozbiljno siromasno dolazi u audiju Q8, koji kosta 120 000 eura( taj model) i parkira se na nekoliko metara od Crkve gdje ga docekuje krajnja sirotinja. 

polovan ne vredi pišljiva groša.

još ako je krpljen posle generalke...to ti je bud zašto

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Ronald рече

Justi podsjeti me ti sa ovim siromasnim mjestima na dogadjaj od prije dvije sedmice. Moze se poceti i od periferije cak i boljih gradova u BiH, a da ne govorim o zabacenim mjestima i selima u RS i Federaciji. Ep. Fotije 18. oktobra na osvececenje Crkve na Grbavici( Brcko), dio grada gdje je 80% ljudi ozbiljno siromasno dolazi u audiju Q8, koji kosta 120 000 eura( taj model) i parkira se na nekoliko metara od Crkve gdje ga docekuje krajnja sirotinja. 

Немој да прочита неко из Брчког, па да те јури по чаршији, што правиш биједу од њих.

Ако је тако страшно ко купује у оним финим радњама, ко сједи по кафићима, купуја аута у Брчко-гасу. Град је сређен знам људе од мед.сестара до пензионера нико не ми не изгелда да тражи ценера од раје. Додуше , задњи пут сам ишао обилазницом, можда се у међувремену десила нека катастрофа, далеко било.

У кола се не разумијем, 120к је можда ново ауто, а то је сигурно половно. И колико људи од гастоса до спортиста и привредника вози и скупља кола , па никоме не боде очи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, о.Небојша рече

Немој да прочита неко из Брчког, па да те јури по чаршији, што правиш биједу од њих.

Ако је тако страшно ко купује у оним финим радњама, ко сједи по кафићима, купуја аута у Брчко-гасу. Град је сређен знам људе од мед.сестара до пензионера нико не ми не изгелда да тражи ценера од раје. Додуше , задњи пут сам ишао обилазницом, можда се у међувремену десила нека катастрофа, далеко било.

У кола се не разумијем, 120к је можда ново ауто, а то је сигурно половно. И колико људи од гастоса до спортиста и привредника вози и скупља кола , па никоме не боде очи.

E, kao čovek od mantije, da vas pitam...zašto je bolje kupiti polovnog "nemca" od novog automobila bilo koje marke.I zašto narodu bosti oči sa tim. Fotije je super čovek, sigurno je u pitanju neki nesporazum. Mislim da njega briga za te automobile. Ali šta ja znam. voli mantija dobre automobile, ne znam zašto. Svi misle sad da su novi i da koštaju ne znam koliko, ko da namerno žele da ispadnu neki šašavci.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, о.Небојша рече

Nije polovan auto nego nov, ne moze biti polovan kad je model 2018/19, a ni polovnom od nekoliko mjeseci cijena nije niza. Jos je ful oprema. U Brckom znam svaku ulicu i nema ko da me juri kad ljudi sami znaju kako pojedini dijelovi lose stoje.

Drugi ljudi se ne zaklinju na skromnost kao episkopi i monasi tako da ti poredjenje nije na mjestu. Drigi ljudi trose zaradjen novac.

Trece napisao sam Grbavica( periferija Brckog) gdje zive ljudi dosta siromasno. Brcko ima odlican budzet, mnogo korupcije, ali ljudi izvan javne uprave ne zive dobro.

Pokusavas da branis nesto sto se braniti ne moze.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ekatarina_mala рече

polovan ne vredi pišljiva groša.

još ako je krpljen posle generalke...to ti je bud zašto

Polovan automobil sa ful opremom model sredina/ kraj 2018/ 2019, hajde ne pricaj nesto sto ne znas. Pa polovan od nekoliko mjeseci, isti model u BiH vrijedi 239 000 maraka. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ekatarina_mala рече

E, kao čovek od mantije, da vas pitam...zašto je bolje kupiti polovnog "nemca" od novog automobila bilo koje marke.I zašto narodu bosti oči sa tim. Fotije je super čovek, sigurno je u pitanju neki nesporazum. Mislim da njega briga za te automobile. Ali šta ja znam. voli mantija dobre automobile, ne znam zašto. Svi misle sad da su novi i da koštaju ne znam koliko, ko da namerno žele da ispadnu neki šašavci.

Не разумијем се у аута, али ко хоће да закера , не може му се угодити. Возим астру, па кад су парохијани видјели шта вози колега који је дошао као гост кажу ми : Види шта вози парви поп, а не крш као овај твој....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...