Jump to content

У Кини уводе систем оцењивања лојалности верских храмова држави

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 31. 10. 2019. at 18:13, o. Miroljub рече

Комуњаре, управо их тако називам. Од те црвене пошасти страдало је 100 милиона људи за последњих 100 година.

Зови их ти како хоћеш.Имаш и процену Порошенка да само Стаљин убио милијарду и по људи.Него напиш да ли ће бити рата у Америци пошто су они по некој анкети код вас67 одсто сматра да ће бити 20 одсто сматра да неће бити а десет одсто не сматра ништа.

Expand  

Порошенко је изјавио да их је само Стаљин убио милијарду и по.Не смета мени антикомунизам него сам помислиои да си расиста али кад су деца комуниста онда разумем.Како је то хришћански

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 18:22, dilic рече

Склоните ово, да не види АВ, увешће и он

Expand  

Не мора он ништа да уводи.Једини појам који везују људи и неуки за правосљавје је цезаропапизам.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 17:14, GeniusAtWork рече

Да не бисмо ми много филозофирали око Русије зашто овако или онако, ево шта један Рус каже о томе (иначе један од најчитанијих аутора на Quora):

Expand  

Каже да ,,руси воле јаког вођу јер су кроз историју само под суровим вођама напредовали, а под мудрим назадовали".

А да ли је то заиста тако?

Прва неозбиљност у тексту је црно бела представа ствари. И уз то лаже, нпр. под Лењином и Стаљином нису напредовали, него су назадовали и пропали.

Па и није чудо кад се сам рекламира као чиновник тоталитаристичке пропаганде. Чега се паметан стиди... јел...

Подели на овим сајтовима

On 30. 10. 2019. at 19:18, Grizzly Adams рече

ије ми јасно одакле толико фолозофирања по том питању...

Комунизам је зло. Сатанска превара. Што смо се уверили крваво у ХХ веку. Можда народи имају неке темпераменте, етносе и етосе, па нека имају и нека буду какви год хоће - али сви људи, какав им год био темперамент, треба да живе слободно. Нико нема темперамент да буде роб и потлачен.

Правдање комунизма је морално једнако негирању холокауста и нацистичких злодела.

Expand  

Није ми јасно одакле толико фолозофирања по том питању...

Религија је зло. Сатанска превара. Што смо се уверили крваво у ХХ векова. Можда народи имају неке темпераменте, етносе и етосе, па нека имају и нека буду какви год хоће - али сви људи, какав им год био темперамент, треба да живе слободно. Нико нема темперамент да буде роб и потлачен.

Правдање религије је морално једнако негирању холокауста и нацистичких злодела.

On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 19:37, VaSa110 рече

Религија је зло. Сатанска превара. Што смо се уверили крваво у ХХ векова. Можда народи имају неке темпераменте, етносе и етосе, па нека имају и нека буду какви год хоће - али сви људи, какав им год био темперамент, треба да живе слободно. Нико нема темперамент да буде роб и потлачен.

Expand  

312722.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 19:37, VaSa110 рече

Expand  

Сви то знамо за религију, зато неки представници вера говоре да њихова вера није религија.Али мени те је жао јер си против Бога. То значи да си једном ногом већ у паклу.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 17:42, Grizzly Adams рече

Па где је реко да би им нешто радио?

То само комуњаре кад се са неким не слажу одма му ”нешто” раде. У цивилизованом свету људи могу да се не слажу са нечим и да не потежу нож или пиштољ.

Знам да је тешко да се схвати, ал ето и то постоји...

Expand  

jel pod civilizvonaim podrazumevaš onu tiraniju debilizma  od USA?

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 18:18, Августин рече

Порошенко је изјавио да их је само Стаљин убио милијарду и по.Не смета мени антикомунизам него сам помислиои да си расиста али кад су деца комуниста онда разумем.Како је то хришћански

Expand  

On 31. 10. 2019. at 18:47, Иван ♪♫ рече

Каже да ,,руси воле јаког вођу јер су кроз историју само под суровим вођама напредовали, а под мудрим назадовали".

А да ли је то заиста тако?

Прва неозбиљност у тексту је црно бела представа ствари. И уз то лаже, нпр. под Лењином и Стаљином нису напредовали, него су назадовали и пропали.

Па и није чудо кад се сам рекламира као чиновник тоталитаристичке пропаганде. Чега се паметан стиди... јел...

Expand  

On 31. 10. 2019. at 19:50, Grizzly Adams рече

312722.jpg

Expand  

eo joш једна руска молитва за егзорцизам,пошто видим да вас обузели демони, за успешност егзорцизма одврнути тон до даске

Подели на овим сајтовима

On 29. 10. 2019. at 22:58, александар живаљев рече

Негативни бодови су због прљавих тоалета (5 бодова)

Expand  

Na stranu sve ostalo-ovo im nije loše :D.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 20:19, Стаљиново унуче рече

eo joш једна руска молитва за егзорцизам,пошто видим да вас обузели демони, за успешност егзорцизма одврнути тон до даске

Expand  

Pa kako nisi shvatio moju ironiju.

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 23:02, Августин рече

Pa kako nisi shvatio moju ironiju.

Expand  

ти си улетео грешком ,требао је да буде неко други

Подели на овим сајтовима

On 31. 10. 2019. at 23:16, Августин рече

Evo jedne moderne da nam ne kažu NATOvci da smo zaostali.

Expand  

Када умрем сво ђубре света ће истоварити на мој гроб.А онда ће га ветар историје разнети.

Деда

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...