Jump to content

Информативна служба СПЦ: Осврт на антицрквену харангу у појединим овдашњим медијима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ćiriličar рече

@farisejski.bukvojed Брате не љути се, али са таквим ставовима више теби приличи Борба за веру....није моје и твоје да паметујемо ко треба да се рашчини, посебно ти о којима говориш....шта су урадили да се рашчине? Мислим, имамо ли икавих граница...

Brate, ne ljutim se, to je moje misljenje. I tvoje misljenje o mom misljenju, sto je sasvim legitimno. Moguce je da ja gresim, ali ja ne vidim da gresim.

Napisao sam sta su uradili. Vise od cetvrt veka na javnoj sceni zaludjuju pravoslavne Srbe. Nastavljaju svaki put kad je kriticna situacija.

'Fala Bogu pa se ja ne pitam nista. Ali, posto se ne pitam nista, ja kazem brijanje. Super silver.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 173
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Стварно је невероватно да су Другови толико посвећени роварењу по СПЦ. Шта ли мисле, чему ли се надају...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Стварно је невероватно да су Другови толико посвећени роварењу по СПЦ

Централни комитет је тамо код тебе. Ови у Србији, ма ко да су, само су десетари.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Централни комитет је тамо код тебе. Ови у Србији, ма ко да су, само су десетари.

Они си имају своје проблеме људи.

Те српске папазјаније су домаће производње...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Те српске папазјаније су домаће производње..

Neće biti, to je globalin projekat, sve sa Ukrajinom...imaju problema jer elite iza kulisa ratuju izmedjuu sebe. Zato Centralni komitet KP Kine danas brani slobodu tržišta! Pa ako komunisti brane slobodu tržišta zna se gde je glavni, globalni CK. Imaju i te kako problema, zato se ovima koji su započeli zlo žuri da ga nastave...zato se satanista ne treba plašiti, nego stati na crtu! Suviše loše izigravaš naivčinu...ti si inteligentan, samo nećeš da pokažeš.

Karl Bilt: „U današnjoj Rusiji situacija je mnogo gora. Putin demonstrira privrženost ne međunarodnim vrednostima, već pravoslavnim. Njegova podrška Asadu u Siriji može se objasniti time što je Asad štitio pravoslavne u Siriji. Pored toga, pravoslavlje je opasnije od islamskog fundamentalizma i zbog toga predstavlja najveću opasnost za zapadnu civilizaciju.”

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Neće biti, to je globalin projekat, sve sa Ukrajinom...

Karl Bilt: „U današnjoj Rusiji situacija je mnogo gora. Putin demonstrira privrženost ne međunarodnim vrednostima, već pravoslavnim. Njegova podrška Asadu u Siriji može se objasniti time što je Asad štitio pravoslavne u Siriji. Pored toga, pravoslavlje je opasnije od islamskog fundamentalizma i zbog toga predstavlja najveću opasnost za zapadnu civilizaciju.”

Тај цитат је фејк.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Тај цитат је фејк.

Čudo nisi rekao "teorija zavere". To su prenele sve svetske agencije, nije citat fejk, nego je Bilt lažovčina i glasnogovornik Bildberške grupe...to i vrapci znaju. I sve rečeno je fejk, laš i nadlaž

. Bojati se da slabo znaš ko je Bilt, a meni mrsko da te podučim. Samo to da je njegov oponent, Palme, kritikovao intevencionizam i ubijen...a onda se Bilt proslavio kao demkrata....pametnom dosta. Nema to veze sa nama, nego to je mašinerija koja radi punom parom decenijama....nema veze ni sa kim, to je novi trockizam....permanentna revolucija traje. Ali to su teške teme za tebe :)

Pnavljam CK je kod ttebe, a idologija je brejnvošala zapadnog čoveka goe nego Mao Kineze ili Tito nas...

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ćiriličar рече

Neće biti, to je globalin projekat, sve sa Ukrajinom...imaju problema jer elite iza kulisa ratuju izmedjuu sebe. Zato Centralni komitet KP Kine danas brani slobodu tržišta! Pa ako komunisti brane slobodu tržišta zna se gde je glavni, globalni CK. Imaju i te kako problema, zato se ovima koji su započeli zlo žuri da ga nastave...zato se satanista ne treba plašiti, nego stati na crtu! Suviše loše izigravaš naivčinu...ti si inteligentan, samo nećeš da pokažeš.

Rekao je orthodoxy a ne orthodox christianity.  

Valjda je mislio na konzervativnost, na to što u Rusiji ne daju drag queenovima da čitaju deci priče u školi a ni gejevima da ih uče seksualnom vaspitanju.

drag-queen.png.ab7ed1d556bb2d8d11ea81116e2aa1a4.png

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork Blt je sam falsifikat i glavni rasturaš Švedske....od kad je došao na vlast one rusofob....zadnjih godina dozivljava orgazme u rusofobiji....neobrazovan čovek, klasični činovnik poltron....na vlast došao i počeo da ruši, sad je srušeno, naboqu zemlju na svetu...svoju, naravno, pa kad je pukao onda kao ovi naši što ambasade obilaze...on živi od slave Švedske, ali one od pre njega...koji je raturio...to si likovi tipa Solane, onog Šejnia što je hvalio kako bombe padaju dobro i pokazivao gde...to su fikusi....plaćenici.

U nekadašnjem zemaljskom raju, Švedskoj sada se godiđnje siluje 8000 žena, Palme je napravio milion stanova i ubili su ga, a u Biltovoj ljudi čekaju 5-10 godina da iunajme stan! Da, da....već blizu 30% su stranci....Švedi će biti manjina za 20 godina....to je Biltova Švedska....mislim koju je on stvorio...pre 15 godina su imali programe na fakultetima o migracijama i globalizaciji...tviteri...bitno je da je vest otišla u eter...demantije niko ne čita!

Bilt je opran, a rezultat postignut...bolje ne može! Klasičan medijski rat. Priprema javnosti za udare. Posle je došla Ukrajina i fanar, onda je NATO general prozvao SPC...i mi imamo kavgu....stari šabloni...pa sada to i Sinod zvanično saopštava.

Bilt Trampa naziva ludakom, bolsnikom....okud mu kuraž? To je zakleti globalista, Klintonovac, liberal krajnji...sve privatizovati...uništio je kolstvo i zdravstvo u Švedskoj....samo je jedna politika "privatizovati"...Kruna je pala 50% nakon prvih njegovih finasijskih intervencija...to je čovek sa ribljim očima, srcem od ledenog, plitkog, ali licemernog racionalizma...klasični izvršitelj zadataka.

Ovi naši mučenici, kad dodje neko ko on "jaaaao, Šveda, demokrata, raj, standard", svršavaju od servilštine, kao onaj mučenik Svilanovic, lele...Švedjani su siromašni kao crkveni miši! Imaju neke dodtke socijalne, krpače od prvog do prvig... puka sirotinja u odnosu na to što su bili samo pre 10 godina....rasturili su zemlju, izvratili je naopako...to je gore od Bronksa...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...