Jump to content

Мајкама са 3 и више деце бенифицирани радни стаж и плата 600е

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 21 минута, Grizzly Adams рече

Ја плаћам само шта сам направио.

Па, јасна је ваљда процедура...

verovatno ste vi ovde muski, koji su sami bez roditelja, sve svijim rukama stvorili i niste nikakve cicije vec odgovorni ljudi

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Natasa. рече

Misliš da bi društvo imalo više kad bi deljenje bilo dobrovoljno?

Да. Кад држава отима од продуктивних и дели непродуктивнима она расипа капитал и успорава напредак (или чак уназађује).

Јер продуктиван ће од 100 динара направити 200. Све што му отмеш је губитак за друштво у целини.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

непродуктивнима

Opet Šanikva i Džamal :smeh1:.

A kad bi država uložila u njihovu promenu načina života, umesto samo da im udeljuje, to bi bilo produktivno. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Opet Šanikva i Džamal :smeh1:.

A kad bi država uložila u njihovu promenu načina života, umesto samo da im udeljuje, to bi bilo produktivno. 

Кад би они хтели да мењају свој начин живота...

Шаникву боли д. да иде и тражи посо кад може да не ради ништа. Џамал дође само да направи још једно и бега јел’ за социјално треба да буде ”самохрана мајка”. Њима тај начин живота супер одговара.

А ја који имам своју породицу и поштујем сва правила све то мора да им плаћам... Ако се случајно усудим да приговорим одма сам ”рејсист”. Ј... их рејсист баш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Па тако некако...

Pa sad...malo je nezahvalno reći to za roditelje. Ipak su te othranili i iškolovali dok nisi stasao da sam stvoriš.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Шаникву боли д. да иде и тражи посо кад може да не ради ништа. Џамал дође само да направи још једно и бега јел’ за социјално треба да буде ”самохрана мајка”. Њима тај начин живота супер одговара.

takvih je puna ta tvoja civilizovana Amerika

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Кад би они хтели да мењају свој начин живота...

А ја који имам своју породицу и поштујем сва правила све то мора да им плаћам... Ако се случајно усудим да приговорим одма сам ”рејсист”. Ј... их рејсист баш.

Dobro, to jeste tačno. Mada mislim da je podizanje stanja svesti Šanikve, Džamala i Jovanovića dobro ulaganje...ako je to moguće. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

takvih je puna ta tvoja civilizovana Amerika

Ima svašta u Americi. Niko ne živi u holivudskoj iluziji. Ali da možeš da stvaraš, možeš.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Pa sad...malo je nezahvalno reći to za roditelje. Ipak su te othranili i iškolovali dok nisi stasao da sam stvoriš.

Јасно. Питање је било о томе да ли си после у животу све сам створио или добио у наследство и сл.

Бар сам ја тако разумео.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Јасно. Питање је било о томе да ли си после у животу све сам створио или добио у наследство и сл.

Бар сам ја тако разумео.

Može se i nasledstvo umnožavati, nema tu ništa loše. Ali si dobio radnu etiku, obrazovanje, vaspitanje, sve što ti je potrebno sam da stvoriš potiče iz kućnog odgoja.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ima svašta u Americi. Niko ne živi u holivudskoj iluziji. Ali da možeš da stvaraš, možeš.

moze i u Srbiji da se stvara, sve zavisi od prohteva ljudi...znam puno malih porodicnih firmi koje lepo zive, zadovoljni su...nisu politicki aktivni, cute i rade..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...