Jump to content

Ви неки сте нас убили! А ордење добили! Како и зашто!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Милан Ракић рече

Не разумем?!

Мислим да покушава да ти постави питање у смислу - Да ли је ова несрећа намерно изазвана или је случај нечије непажње?

Иначе, откуд то да више не можеш да банујеш? :( 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Ова погибија, закључио сам да је контрола одговорна? Да ли је било намјере или је контролор нехотично погрешно наводио?

Намера свакако није била. Без обзира на демонску природу "случаја".

О хотимичном и нехотимичном сустицају; то већ правна наука треба да дадне одговцро, нарочито у мери "мешања" цивилних и војних стандарда у комуникацији...

Но, све појединачно и укуопно гледајући, проблем је настао у перманентниом притиску на вођу посаде и мешању у његов делокруг посла...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Благовесник рече

Иначе, откуд то да више не можеш да банујеш? :( 

Што? Само ме по томе мниш? Ако ћемо право, тебе никада нисам

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Милан Ракић рече

Ја сам војник па нумем да размишљам на овакав начин. Но, ово је битна синтеза. Можда у датом и најбитнија

Ма само размишљам наглас (тастатуром, то јест :) ). Признајем да ја више ништа, ал' баш ништа у овој земљи не разумем. После ове доделе ордена и патријарховог образложења:

Цитат

Irinej je rekao da je "predsednik otvorio puteve Srbije Evropi i svetu, danas posle njegovog truda o Srbiji se govori i misli na drugačiji način. Do njega je Srbija kaskala u svom životu, sada se pokrenula privreda, krenulo se velikim korakom napred, vidimo svi kako se radi i šta se radi", rekao je patrijarh.

Оно, може бити да сам ја луд...ал не капирам више ни овај народ, ни било кога :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Што? Само ме по томе мниш? Ако ћемо право, тебе никада нисам

a trebao si!! on je sledbenik i verni navijac bitangi na vlasti

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

@Милан Ракић да ли је ово непажња или намјештаљка?

To je kriminal, ljudi su trebali da slete na Batajnicu eventualno na VMA iako je bilo jasno da VMA otpada zbog vremenskih prilika. I u jednom i u drugom slučaju ne bi mogli medijski pokriti svoje promocije jer su u kratkom roku organizovali novinare i sijaset ministra radi svoje lične propagande, jer u vojne objekte ne može se ulaziti bez odobrenja nadležne vojne službe. Izbegli su lanac komandovanja a komandu je preuzeo od kuće bratski general u donjem vešu. Možeš misliti koliko saznanja o operaciji ima general koji sedi kući pijucka bratski viski i Ladi mošnice. Naredjeno im je da slete na aerodrom Nikola Tesla koji nije bio u planu leta, iako su iz helikoptera stizala upozorenja pilota i to glasom koji je bio više nego očigledano namučen rešavanjem i koji je govorio da nešto debelo nije u redu i da su životi u helikopteru ugroženi. Vrhunac je bilo insistiranje iz kontrole leta da helikopter sleti iako je pilot više puta ponovio da ne vidi pistu. I ptica kao vrhunski letač ako ne vidi tlo razviće se i poginuti.

Sažeo sam koliko sam mogao, odgovornost za ovaj kriminal je bio još kriminalniji a dodela ordena poginulom pilotu kojeg su pre toga proglasili i za malko pijanog razdražuje srce mene kao vojnika, nekadašnjeg možda i budućeg.

Reklamirali su svoje delo, životi su izgubljeni ali oni i dan danas žale samo zbog toga što im extra reklama nije uspela a mogla je imati veliku produkciju.

To naravno verujem da patrijarhu nije niko rekao, možda on ne bi ni verovao u svom detinjem poštenju ali da su hteli patrijarha odista upozoriti svi oni koji su protiv njega ja verujem da bi i uspeli. Ovako štete imamo svi mi a najviše naši članovi posade i putnici helikoptera te njihove porodice.

To jeste hram Sv.Save jer se to zove život i tako je i plaćen.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sofija_ рече

Ево је :smeh1:   

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

Слажем се, Али, барем док сам могао да "банујем"-није никада прешао "границу".

Јбга Софи, ни мени се не свиђа, али морамо да поштујермо различитост мишљења

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

To je kriminal, ljudi su trebali da slete na Batajnicu eventualno na VMA iako je bilo jasno da VMA otpada zbog vremenskih prilika.

То је суштинаприче.

Он као вођапосаде "на инструменте" је обучен да слети на Батајницу, а одатзле исто тако по инструментима-радар да иде на ВМА. Међутим, наредили су му тотално другачије...

И на концу га прогласулили пијаним... 

Биће питани свакако

Подели на овим сајтовима

Тако политички острашћена као да чујем усклик скојевке док се разлеже партизанско коло :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

Два пута си ме због политичких убеђења, на правди Бога, бановао, два пута, а такође и зато што сам бранио концепт Божјег стварања (креационизам)... Али то је сада прошлост, небитно.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Благовесник рече

Два пута си ме због политичких убеђења, на правди Бога, бановао, два пута, а такође и зато што сам бранио концепт Божјег стварања (креационизам)...

Dobro si prošao mene je jednom napio i to ispred Crkve. ??

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Благовесник рече

Два пута си ме због политичких убеђења, на правди Бога, бановао, два пута, а такође и зато што сам бранио концепт Божјег стварања (креационизам)... Али то је сада прошлост, небитно.

Добро. Ако кажеш да је такло било-прихватам. Сад нисам уредник, па је свеједно свакако. Углавном-извињајем се

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...