Jump to content

Владика Григорије: Побунити се против лажи и лицемјерја

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Стаљиново унуче рече

гопојце,ја пишем о теми која је започета ,не о неким тамо левим и десним и појма немам ни о чем штос овде  сад коментарсала.,и ето само реци шта ја то слагах у писанију мом овде?

на нормалну тему Ви започињетњ да саблачњавате верни народ неистинитим причама о епископима Спц. и овај форум мора да реагује. ј

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Стаљиново унуче рече

гопојце, па ти имаш проблем пиши сабору да ја саблажњавам па нека ме анатемишу,ти си тужибаба

да приознајем редовно гледам еротске филмове чак и кримиће

Немам ја шта Сабору да пишем о Вама ,мене Сабор не интересује него Ви нисте на правом месту да саблажњавате народ. Ово је православни форум а не еротски канал и Пинк и жута штампа. ја желим да уживам на православном форуму а не да читам такве шкработине којима само саблажњавате вернике.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Јефимија А рече

ја желим да уживам на православном форуму

Православље по дифолту није уживање :D нема уживања, само радосне туге или  васкршње радости. На форуму као и у животу....ставови се преиспитују, мењају или не....али уживања нема :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Православље по дифолту није уживање :D нема уживања, само радосне туге или  васкршње радости. На форуму као и у животу....ставови се преиспитују, мењају или не....али уживања нема :smeh1:

наравно. слажем се да се не ужива а Вама не смета да читате такве приче? Жао ми је ако је истина. Надам се да је ово Православни форум.:D преиспитивање ставова да али овакве гадости....нека иде на право место или на Пинк ..тамо се то решава ко чији ко коме ....ДНК и остало

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јефимија А рече

наравно. слажем се да се не ужива а Вама не смета да читате такве приче? Жао ми је ако је истина. Надам се да је ово Православни форум.:D преиспитивање ставова да али овакве гадости....нека иде на право место или на Пинк ..тамо се то решава ко чији ко коме ....ДНК и остало

гопојце јербо сте  ти сконтали да је тема ЛИЦЕМЕРЈЕ. ајес Григи се није свидо сабор ал ето ....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јефимија А рече

наравно. слажем се да се не ужива а Вама не смета да читате такве приче? Жао ми је ако је истина. Надам се да је ово Православни форум.:D

Ништа више не читам.Ово је православни форум  за преиспитивање ставова.

Овај форум је као секира за смрзнуто православље у нама. Мало сам   покрала Кафку.:D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Рапсоди рече

свет је овај стршано мучилиште.....ал живот је леп...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Ништа више не читам.Ово је православни форум  за преиспитивање ставова.

Овај форум је као секира за смрзнуто православље у нама. Мало сам   покрала Кафку.:D

не читате ништа осим мене сад и овде. у реду. Хвала на одговору.:) а ѕа Кафку такође јер се на овом форуму много иѕбрисало и коментара и никове ...лично сам гледала. отуда секире само на један крај ...тако да смо дошли до дуплих аршина.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Стаљиново унуче рече

свет је овај стршано мучилиште.....ал живот је леп...

Тако некако. Додала бих....са Христом или уз Христа.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

:buba::skidamkapu:amin-nas

– Ја верујем да нема ничег дивнијег, дубљег, симпатичнијег, разумнијег, људскијег и савршенијег од Христа. Са суревњивом љубављу ја говорим себи, да не само нема њему слична, него и да не може бити. Штавише, ја изјављујем: када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином. Без Христа све одједном постаје одвратно и грешно. Покажите ми нешто боље од Христа! Покажите ми ваше праведнике које ћете ставити место Христа – писао је Ф. М. Достојевски.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

@Рапсоди @Стаљиново унучеда ли сте вас двоје муж и жена? некако се уклапате на прву:D

Подели на овим сајтовима

@Стаљиново унуче Ваш стил писања лични много на  Жељков...по мало на Ракићев.:smeh1: Може бит да сте дупли налог :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јефимија А рече

@Рапсоди @Стаљиново унучеда ли сте вас двоје муж и жена? некако се уклапате на прву:D

Ахаха

Ја се са свима уклапам, али то не значи да сам свачија жена (пуји, пуји, далеко било :smeh1:) и са либосима  и са  конзервама стојим врло добро.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

– Ја верујем да нема ничег дивнијег, дубљег, симпатичнијег, разумнијег, људскијег и савршенијег од Христа. Са суревњивом љубављу ја говорим себи, да не само нема њему слична, него и да не може бити. Штавише, ја изјављујем: када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином. Без Христа све одједном постаје одвратно и грешно. Покажите ми нешто боље од Христа! Покажите ми ваше праведнике које ћете ставити место Христа – писао је Ф. М. Достојевски.

Мој омиљени цитат.

Подели на овим сајтовима

каква промена у Вас задивљујуће. Свака част!:naklon:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...