Jump to content

Danas: Синод скида владику Максима са факултета

Оцени ову тему

Препоручена порука

Препоручио бих еп.Максиму и свима нама, када се већ бавимо политиком, да размотримо следеће питање, које узрокује много тога што задаје проблеме на свим пољима. Изванредна емисија са бруталним детаљима и страшним слутњама. Помахниталост одређених елита запада, требало би бити у фокусу брижнима за човечанство и правду, и Максиму и нама свима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Па зато што су "наши" ме тужили Фанару у неколико наврата, а сад су ми са Цетиња претили. Ваљда Џома пише тужбу...

Капирам, али ако те притисне Фанар и не успе добијање катедре, можеш код Игнатија нпр... Није ти баш глава у торби! 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Zoran Đurović рече

Спиновање је да ја на личној бази гоним Максима, јер се не разуме зашто сам ставио главу у торбу и отворено се не слажем са политиком мог патријархата. 

.

Od koga spinovanje? Pa ti si sam 99 puta ponovio, ovde na forumu, pricu o nepravdi koja ti je naneta, od Maksima pre svega. Poslednji put nekoliko strana unazad na ovoj temi. Hoces reci da spinujes svojim izjavama samog sebe. Pa to samo AV moze. Ili se, pak, sada pokrivas jednom od tih dveju verzija koje u gornjoj poruci nudis. Ja bih ti verovao kad bi bio makar konzistentan i dosledan.

.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

Avo vi samo ne mozete da sakrijete da vam se brk smeška na takav razvoj dogadjaja.

Vam jedino zameram za Mitropolita, ali to znate. Vi tvrdite da Mitropolit Amfilohije Radović šuruje sa mafijom i sa njom pravi crkvu. pa pre ću da umrem nego da poverujem u to. ali nebitno je šta ja mislim.  ovo su jako jako oybiljne stvari, strah me i da pomislim.

Моја жена каже: Не дај Боже да дође до ових катастрофа о којима ти пишеш, али ми је једино мило шта ће рећи сви ови који су те од почетка сатанизовали!

- И ја сам рекао: Камо среће да не испадне како говорим! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Панарет рече

Капирам, али ако те притисне Фанар и не успе добијање катедре, можеш код Игнатија нпр... Није ти баш глава у торби! 

Очигледно је да не капираш: Фанар може да ме рашчини. А као рашчињен онда могу у неку прапву православну секту да идем...:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Очигледно је да не капираш: Фанар може да ме рашчини. А као рашчињен онда могу у неку прапву православну секту да идем...:))

Капирам, али нећеш ваљда чекати, немогуће је да на време не можеш уочити процесе и тражити отпуст... Не могу те преко ноћи рашчинити 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Панарет рече

Ako ga rascine i anatemisu kao Mirasa nema mu prijema ni u koju crkvu, zar ne? Bar dok smo u jedinstvu sa VP.

Kasnim, sad vidim da je ava vec ovo napisao.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Tristatri рече

Od koga spinovanje? Pa ti si sam 99 puta ponovio, ovde na forumu, pricu o nepravdi koja ti je naneta, od Maksima pre svega. Poslednji put nekoliko strana unazad na ovoj temi.

Ти си приглуп дечко, да искористим еуфемизам. Спин није у чињеници да су се иживљавали и на правди Бога ме оштетили, него у томе што се вели да се ја сада светим Максиму. И ту се учитавате, а тебе смо видели какава си битанга. Не дао ми Бог да сам као ви! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, feeble рече

Ako ga rascine i anatemisu kao Mirasa nema mu prijema ni u koju crkvu, zar ne? Bar dok smo u jedinstvu sa VP.

Пре тога, пређе у СПЦ са или без катедре, као што је предлагао Максиму да у тишини пређе у ВП... 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, ana čarnojević рече

Vi tvrdite da Mitropolit Amfilohije Radović šuruje sa mafijom i sa njom pravi crkvu. Pa pre ću da umrem nego da poverujem u to. Ali nebitno je šta ja mislim.  Ovo su jako jako ozbiljne stvari, strah me i da pomislim.

Mozda mitropolit stvarno hoce da ujedini sve Crnogorce u crkvu i privede one koji nece da idu u crkvu zbog srpskog prefiksa. U principu, slican obrazac i rezon kao i u Ukrajini. Samo ne znam da li je kratkovid kao Bart i ovi Ukrajinci jer se vide do cega dovedose njihovi postupci.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Панарет рече

Пре тога, пређе у СПЦ са или без катедре, као што је предлагао Максиму да у тишини пређе у ВП... 

Pa valjda postoji neka procedura prilikom prelaska svestenika iz jedne u drugu crkvu. Znam da kod nas neki popovi i monasi krv proliju dok ne dobiju otpust iz eparhije. Ako krene postupak onda nema takvog laganog izvlacenja.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

Ти си приглуп дечко, да искористим еуфемизам. .... а тебе смо видели какава си битанга. Не дао ми Бог да сам као ви! 

.

Jednom da se u potpunosti slozimo. Ovde se potpuno slazem sa tvojom izjavom!! I ja isto mislim tako kako si napisao. Mogao bih uvek tu recenicu da citiram, i verovatno hocu, kada zatreba. Od tebe covek moze puno citata da preuzme, samo pravilno da ih upotrebi. Plus admini ne kaznjavaju kada se koriste tvoji citati, sto otvara neslucene mogucnosti.

.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, feeble рече

Pa valjda postoji neka procedura prilikom prelaska svestenika iz jedne u drugu crkvu. Znam da kod nas neki popovi i monasi krv proliju dok ne dobiju otpust iz eparhije. Ako krene postupak onda nema takvog laganog izvlacenja.

Уз мене ће и мираз да дају!:))

Није Ава јуче рођен, а ни фанариоти. Тако да међу нама постоји реципрочно поштовање. Лохијеви су мислили да ће лако да ми се крви напију, али нису успели. Сад још мање у овој деликатној ситуацији. Наравно да не могу јавно да говорим шта је све у игри. Али требају живци и атрибути.   

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Уз мене ће и мираз да дају!:))

Није Ава јуче рођен, а ни фанариоти. Тако да међу нама постоји реципрочно поштовање. Лохијеви су мислили да ће лако да ми се крви напију, али нису успели. Сад још мање у овој деликатној ситуацији. Наравно да не могу јавно да говорим шта је све у игри. Али требају живци и атрибути.   

На ово сам мислио. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Наравно да не могу јавно да говорим шта је све у игри. Али требају живци и атрибути.

Не брини ништа, тролови @Tristatri @Панарет има све да ти среде, све су већ разрадили у својим главама, како да те сместе и да будеш миран.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...