Jump to content

Danas: Синод скида владику Максима са факултета

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Није ли ти чудно да ови који нон-стоп пљују Цркву, у звезде кују Максу и Гришу? У чему је та велика тајна? Светост ове двојице неодољивом благодаћу утиче на њихова неискварена срца? 

Ниси ми јасан, мајке ми.  

Мени више данас ништа није чудно. Ето и Бомбаши за вечеру пљују по Цркви па почели да преносе твоје текстове а да те више не потписују као фра-Аву и злог паписту. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Александар Милојков рече

Мени више данас ништа није чудно. Ето и Бомбаши за вечеру пљују по Цркви па почели да преносе твоје текстове а да те више не потписују као фра-Аву и злог паписту. :)

Ава Чудотворац као Гр неокесаријски:)))

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Александар Милојков рече

Ма да, а Веће јадно било неинформисано о кандидатима. :) Веруј Аво у ту причу, ако ти је тако лакше и ако ти је то неопходна карика да би саставио ланац своје теорије. Ја те разумем да се љутиш, али што (само) на Максима, то ми никада неће бити јасно!?

Ава римски има право да се љути, али се окомио искључиво на в. Максима, (иако добро зна да он није главни кривац), ваљда из, мени очигледна, два разлога:

1. завиди му на физичкој лепоти и умећу појања ( а код Србаља је завист опака и честа појава)  :) 

2. в. Максим је предавач на ПБФу и његово уклањање са истог отвара могућност да римски ава са папском дипломом заузме катедру на истом... :) 

Па нека буде што бити не може...  да ава римски пропева ко Макса и да се пролепша (некако), а ово дуго му се смеши из далека, и већ певуши: ,,тамо далеко... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вукашин рече

Blic i Danas su vazda brinuli o miru u Crkvi. :smeh1:

А Куриру је истина вазда мила била. Ту курирску љубав према истини осетио је на својим плећима и творац овог форума, отац Иван Цветковић.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Александар Милојков рече

А Куриру је истина вазда мила била. Ту курирску љубав према истини осетио је на својим плећима и творац овог форума, отац Иван Цветковић.

А ко овде брани Курир?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Golub рече

. в. Максим је предавач на ПБФу и његово уклањање са истог отвара могућност да римски ава са папском дипломом заузме катедру на истом... :) 

Биће занимљиво видети како ће реаговати епископат у случају да Ђуровић као проф. ПБФ почне да објављује радове о вечном првенству папе, о његовој непогрешивости и нашој партикуларности... 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

А ко овде брани Курир?

Директно нико. Него нико се није освртао на њихова писања на сличне теме. Ваљда зато што нису ни хвалили владику Максима, па Ињцу нису боли очи. :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Панарет рече

Биће занимљиво видети како ће реаговати епископат у случају да Ђуровић као проф. ПБФ почне да објављује радове о вечном првенству папе, о његовој непогрешивости и нашој партикуларности... 

Ја само чекам да владика Давид прочита Авина упутства како тумачити Житија Светих. :) Леле, ала ће да севају гноме. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Александар Милојков рече

Директно нико. Него нико се није освртао на њихова писања на сличне теме. Ваљда зато што нису ни хвалили владику Максима, па Ињцу нису боли очи. :)

Не знам да ли су нешто писали о овој ситуацији не пратим их. Ако нису не знам зашто их потежеш.

Генерално, на форуму се вазда критички говорило о свој тровачкој штампи од Данаса до Курира.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Панарет рече

Gdje je Đurović pisao ili se izlanuo da je spravno da se papa smatra nepogrešivim, i gdje podržava vječno prvenstvo pape? Naprotiv, najavio je tekst u kome će razobličiti kako fanarske fantazije o prvenstvu s Više, tako i rimske. 

Baš lupate onako sočno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Александар Милојков рече

Ја само чекам да владика Давид прочита Авина упутства како тумачити Житија Светих. :) Леле, ала ће да севају гноме. :)

посебно са Авиним папистичким освртом на писања Јустина Ћелијског... :)   има да гноме буду ко громови! :) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Не знам да ли су нешто писали о овој ситуацији не пратим их. Ако нису не знам зашто их потежеш.

Генерално, на форуму се вазда критички говорило о свој тровачкој штампи од Данаса до Курира.

Јесу, писали су. Не пратим их ни ја, али су људи делили на фејсбуку па видех.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...