Jump to content

Писмо митрополита Амфилохија митрополиту Онуфрију, предстојатељу УПЦ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

.

On samo ultrapreterano pokusava da bude dobrica do mere da postize kontraefekat. A inace sa strane deluje jos crnje nego on kaze. Kao da vapis za komunikacijom, a unistavas je svojom potrebom da tvrdis uvek suprotno pod objasnjenjem i sa pravdanjem na principijelnost i doslednost. Nista kompromis i slusanje. Inace slusati i pricati su stvari koje se pruzaju jednako cesto coveku, ali ljudi uglavnom rade drugo radi neposrednog zadovoljstva, a na stetu onog prvog sto donosi vece zadovoljstvo samo kasnije. Ponekada ishod preteranog izbora prvog je samoca. A svako ima nesto da kaze.

.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Zasto ? :scratch_head:

То питај @Tristatri он је ултрапретерани психоаналитичар контраефеката непосредног задовољства pod objasnjenjem i sa pravdanjem na principijelnost i doslednost... :) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

То питај @Tristatri он је ултрапретерани психоаналитичар контраефеката непосредног задовољства pod objasnjenjem i sa pravdanjem na principijelnost i doslednost... :) 

Ah, da imas 'cudan' karaktet, imas brate, ali si ti meni i pored toga sto si me pogresno interpretirao (cini mi se pomalo i svesno :nene: :osmeh:) u sustini dobrica i dobar hriscanin, tako te licno dozivljavam.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

dobro, to raspravi sa njim ... ja sam ti rekao sta mislim o tebi iskreno...

Знам али ипак га замоли да изанализира и тебе, ипак је човек експерт, штета да не искористимо ту стручнос' када је већ човек ту и расположен...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

Знам али ипак га замоли да изанализира и тебе, ипак је човек експерт, штета да не искористимо ту стручнос' када је већ човек ту и расположен...

ma moze i uzduz i popreko, stvarno ...  :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...