Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Зорја и Елпидопорос (који је обећао да ће све јурисдикције у САД да потчини фанару) са америчким дипломатом: Зорја, Елпидопорос и остали архонти из Цариградског Реда св. Андреја (током пријема са америчким дипломатама): The Godfather and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Зорја који је био код м. Амфилохија на свечаном пријему код Трампа и конференцији о религијским слободама: И даље мислите да су Руси одушевљени што је Зорја био код м. Амилохија? Joj, pa sigurno nisu, ali se nadam da ce to da se polako vremenom sredi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 7 минута, Bokisd рече Inace, u pismu stoji da je SPC jedina koja ima kanonsku jurisdikciju u CG Јок, пише да је канонска само она коју води м. Амфилохије. Ти ниси ни прочитао писмо... Zoran Đurović, arhangeli and Прокопије је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 4 минута, Vladan :::. рече Јок, пише да је канонска само она коју води м. Амфилохије. Ти ниси ни прочитао писмо... Ma, da, znaci SPC nije kanonska na toj teritoriji, ali je m.Amfilohije jerarh i clan SPC , odakle (SPC) i vuce svoje kanonsko upravljanje Mitropolijom.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Управо сада, Bokisd рече Ma, da, znaci SPC nije kanonska na toj teritoriji, ali je m.Amfilohihe jerarh i clan SPC , odakle i vuce svoje kanonsko upravljanje Mitropolijom.... Није написао да је јерарх СПЦ него цркве у Србији. Питај Барта што је тако написао, случајно није сигурно. The Godfather, Прокопије and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече Није написао да је јерарх СПЦ него цркве у Србији. Питај Барта што је тако написао, случајно није сигурно. Ma, to nema veze sad da li je ili nije u Srbiji, nego pricamo da li SPC (bilo ona u Srbij) kao ....svepravoslavno priznata..... ima vlast nad svojom Mitropolijom u CG, pa naravno da ima kada njen clan i jerarh tamo sluzi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 2 минута, Bokisd рече Ma, to nema veze sad da li je ili nije u Srbiji ОК, научи томе Барта, биће ти захвалан. А можеш да поучиш и оне што пишу на сајту СПЦ да то није битно да може било како. Вилер Текс, Прокопије and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 17 минута, Bokisd рече Joj, pa sigurno nisu, ali se nadam da ce to da se polako vremenom sredi... Brate, ti si stvarno naivan. Bice sve gore. Ne mislim konkretno na CG, vec slede velika iskusenja i tektonski potresi u pravoslavlju. Mi smo ti tu kolateralna steta, posto je Rusija prva na udaru. Neprijatelj radi punom parom. USA diplomatija je debelo umesala prste. Zoran Đurović, The Godfather, arhangeli and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 7 минута, Bokisd рече Ma, to nema veze sad da li je ili nije u Srbiji, nego pricamo da li SPC (bilo ona u Srbij) kao ....svepravoslavno priznata..... ima vlast nad svojom Mitropolijom u CG, pa naravno da ima kada njen clan i jerarh tamo sluzi... Ма да Макра ћемо звати Јанко а Јанка Гојко... Зашто је проблем називати једну Цркву њеним правим именом? Serbian Orthodox Church. It is not so hard... Zoran Đurović, Прокопије, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 11 минута, Vladan :::. рече ОК, научи томе Барта, биће ти захвалан. А можеш да поучиш и оне што пишу на сајту СПЦ да то није битно да може било како. A, bre, Vlado, pa on mozda moze da odradi sta hoce sada kada je ovo ucinio u Ukrajini, to je jasno ko dan, samo ostaje da vidimo da li bas moze u tom 'obimu' i da li cemo da mu (PC i SPC) dozvolimo. Inace, da je to tako u ovom pismu, vec sam naveo da je potvrdio i onaj potparol VP za javne odnose kada je izjavio da VP.... the public relations head stressed that Constantinople is in canonical unity with the Serbian Orthodox Church (ovo sam sad primetio, evo ime, ) and recognizes only its jurisdiction on the territory of Montenegro..... I, to je to, ..... i, sad dalje, ja mislim da sve od nas zavisi i naseg jedinstva i volje da odrzimo svoje jedinstvo u SPC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 10 минута, Вукашин рече Brate, ti si stvarno naivan. Bice sve gore. Ne mislim konkretno na CG, vec slede velika iskusenja i tektonski potresi u pravoslavlju. Mi smo ti tu kolateralna steta, posto je Rusija prva na udaru. Neprijatelj radi punom parom. USA diplomatija je debelo umesala prste. Znam, moze da bude svasta, videcemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 1 hour ago, Милан Ракић рече Analogno ovome, čiji li je YugoiportSDPR, koji sa SPC zida zgradu preko puta tzv. "Novog Meraktora" kraj Crkve svetog Dimitrija Тако је. Зато сам позвао тетку и она одмах сликала. Зграда готова. Само се чека Ђедова стамбена листа......................... The Godfather and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan61 Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Зорја и Елпидопорос (који је обећао да ће све јурисдикције у САД да потчини фанару) са америчким дипломатом: Зорја, Елпидопорос и остали архонти из Цариградског Реда св. Андреја (током пријема са америчким дипломатама): Samo da pitam jel na ovoj slici izmedju Zorje i Elpidoporosa patrijarh jerusalimski. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 33 минута, Bokisd рече the public relations head stressed that Constantinople is in canonical unity with the Serbian Orthodox Church (ovo sam sad primetio, evo ime, ) and recognizes only its jurisdiction on the territory of Montenegro..... То је неко известио, описао шта је PR рекао, могуће је да је кориговао, нађи цитат PR-a па да видимо како је тачно рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 пре 5 минута, Srdjan61 рече Samo da pitam jel na ovoj slici izmedju Zorje i Elpidoporosa patrijarh jerusalimski. ? Да, не знам да ли је и он члан Реда а не би ме зачудило да су га нахватали за сликање Оће расколници тако мало уз трикове да се прошверцују. Летос их је искулирао и откачио. Zoran Đurović, The Godfather, Bokisd and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука