Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Родољуб Лазић рече izgubio si kod mene svaki kredit А камате? The Godfather and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, Родољуб Лазић рече A naročito neću biti na optuženičkoj klupi Нисам те ни за шта конкретно оптужио, само поставио питање за да или не, а ти исписао ваздан порука уместо одговора. Него, зашто мислиш о себи да си учинио нешто чиме би заслужио да будеш на оптуженичкој клупи? Zoran Đurović and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Moglo je biti drugačije. Nema više, završili smo. Možeš da izigravaš mangupa i budeš zlonameran, ali to ima svoju cenu. A cena je da nisi u mom vidnom polju. Naravno, to ti neće teško pasti, ali neće ni meni Августин је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече Нисам те ни за шта конкретно оптужио, само поставио питање за да или не, а ти исписао ваздан порука уместо одговора. Него, зашто мислиш о себи да си учинио нешто чиме би заслужио да будеш на оптуженичкој клупи? Gotovo je druže, nema više. Ende. Августин је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 10 минута, Vladan :::. рече неке јаке аргументе Тврда је то храна за тебе. Zoran Đurović and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 1 минут, Родољуб Лазић рече Gotovo je druže, nema više. Ende. Ја не могу ни да избројим колико си до сада пута то рекао разним људима и самом форуму и ништа... А Панарет се толико уздао у тебе да си ти његов јунак и узео да те брани и ништа... Ево каже да су твоји аргументи тврда храна а ти ниси изнео ни један аргумент него само: нећу да кажем, нећу да кажем, нећу да кажем. Па како то? The Godfather, Августин, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 4 минута, Панарет рече Тврда је то храна за тебе. Ја имам протезу, могу да крцам, када већ знаш који су дај убаци неки његов аргумент, адвокате @Родољуб Лазић-а. The Godfather, Zoran Đurović and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 4 минута, Vladan :::. рече Ја не могу ни да избројим колико си до сада пута то рекао разним људима и самом форуму и ништа... А Панарет се толико уздао у тебе да си ти његов јунак и узео да те брани и ништа... Ево каже да су твоји аргументи тврда храна а ти ниси изнео ни један аргумент него само: нећу да кажем, нећу да кажем, нећу да кажем. Па како то? Naravno, i reći ću svima koji su zlonamerni kao što ste vas trojica. Znači, nema propitivanja, mangupiranja na moj račun, i sličnih fora. Može, ali onda smo završili. Eto kao što se sada desilo s tobom. Августин је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, Родољуб Лазић рече vas trojica Која сад тројица?? Панарет запенио у немоћи да ја наводно браним Зорана, исто као он тебе, али ко је трећи? Августин, Панарет and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече Ја имам протезу, могу да крцам, дај убаци неки његов аргумент адвокате @Родољуб Лазић-а. То је твоја небулоза, с обзиром да нисте успели да поентирате ни на једној теми па сваку затрпавате оваквим питањима-пошалицама, а кад би се просејало од аргумената не би остало ништа. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Панарет рече То је твоја небулоза, с обзиром да нисте успели да поентирате ни на једној теми па сваку затрпавате оваквим питањима-пошалицама, а кад би се просејало од аргумената не би остало ништа. Дај да чујемо те тврде аргументе @Родољуб Лазић-а. Немој ту сад да мењаш тезе и извлачиш се. Хајде, редом, агрументи Родољуба који су тврда храна су: Zoran Đurović and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 @Vladan :::. Је л да да не смете да дозволите дискусију о писму митрополита? О текстовима в. Максима? О ситуацији у ЦГ а да је не уређује Ђуровић? Августин је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Панарет рече @Vladan :::. Је л да да не смете да дозволите дискусију о писму митрополита? О текстовима в. Максима? О ситуацији у ЦГ а да је не уређује Ђуровић? Не спинуј кукавице. Дај те јаке агрументе. Рече да су јака храна, дакле знаш који су. Да чујем. The Godfather, Панарет and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 17 минута, Vladan :::. рече Не спинуј кукавице. Дај те јаке агрументе. Рече да су јака храна, дакле знаш који су. Да чујем. . Ti samo pokazi svoju hrabrost, ako mislis da je on nema, pa odgovori na njegovo pitanje. To ako hrabrost imas. Nemoj samo kao malo dete: 'ja sam prvi pitao'. Панарет and Штампар Макариjе је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Обавезно послушати: Родољуб Лазић and Штампар Макариjе је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука