Jump to content

МИЛО МИРАШУ ОТВАРА ВРАТА: Најавио „обнову“ тзв. ЦПЦ и уклањање цркве на Румији и крстионце на Михољској превлаци

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16. 7. 2019. at 11:40, The Godfather рече

Naravno da nije svesna sta zapravo radi! Ona fura svoj film nesvesna posledica po coveka koga naziva svojim prijateljom. Krajnja nepromisljeno gura nos gde mu nije mesto ( konkrerno u sukob sa " cika Rodjom '' ) dajuci povoda ovim ajkulama da grizu. Po ko zna koji put poslednjih dana, nadvladana primitivnim porivima zlobe prema meni ( a u zabludi je da su SVIJETLI motivi jevandjeoske ljubavi i pomirenja u pitanju ) zlurado komentarise. Posle joj kriv ja...

Expand  

Видим да је несвесна своје несвести. Нема је ни да се покаје. То тако вози... То су ти модерни кршћани за које грех не постоји. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 197
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 16. 7. 2019. at 11:43, Tristatri рече

.

Tebe, boki, trese stokholmski sindrom zestoko. 

.

Expand  

Joj, nije, stvarno brate, ...... tako mislim, moje misljenje (ne mogu protiv sebe da pricam, ono sto mislim).... ako ja nisam sa Zokijem 'ratovao' :svadja: na forumu onda nije niko....

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:40, Bokisd рече

(ne bih bas voleo da se slucajno nadjes ni ti na mestu Ane koja je na takav nacin pomenuta.... )

Expand  

ајд Боки, нисмо деца, пиштољ се не потеже ако не мислиш да пуцаш или ако мислиш да нема оних који ће тебе да упуцају, не мислим на Ану, него генерално, ако већ коментаришемо неког и у опште пишемо на форуму, онда треба да очекујемо и одговор.

Али није ни то проблем, мени је тужно и жалосно кад видим у шта смо се као народ свеукупно претворили, у жбирове у уходе туђих профила и шпијуне туђих живота, у просте јадне цинкароше, псе који кевћу и крију се иза лажних профила...као у старо добро време инфобироа.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:50, Снежана рече

ајд Боки, нисмо деца, пиштољ се не потеже ако не мислиш да пуцаш или ако мислиш да нема оних који ће тебе да упуцају, не мислим на Ану, него генерално, ако већ коментаришемо неког и у опште пишемо на форуму, онда треба да очекујемо и одговор.

Expand  

To je jasno, ali problem je zasto neko mora da se mesa u tu pricu (izmedju njih dvoje) i to na takav nacin, jednostavno nije okey.... covek se izvinuo, nadam se da ce povesti racuna ubuduce....

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:29, Zoran Đurović рече

Ја сам као мали 10 месеци патио од пролива и доктори су ме били отписали, моји се спремили за погреб. И изненада сам васкрсао. Тако да ми метафоре и шале на тај рачун ни најмање нису пријатне ... Могуће је да ниси свесна тежине својих речи. Да је било неукусно и сасвим ван места, јесте.   

Expand  

.

A ti si poznat kao odmerena osoba, puna ukusa, svesna tezine svojih reci ...I iznad svega vodis brigu kako to sto kazes moze da utice na onoga kome je upuceno. I opet svoj bol i patnju prepoznajes, a eventoalno na tudje ne hajes ...

A kada ti se vrati istom merom i recnikom cvilis, plus si licemer kao  ... vredjaju i omalovazavaju sve osobe koje se sticajem nesretnih okolnosti moraju podvrgnuti istom ... briga tebe za njih. Tvoj ulicni recnik je kao vickast, lucidan interesantan ... toga si se latio od toga sada padas.

E moj zoki, sta skola naopravi od coveka, nigde vise ni grama od teologije u tvojim tekstovima ... A mogao si da budes majstor, kada si toliko hteo!

.

Подели на овим сајтовима

Молимо све учеснике дискусије да спусте лопту. Не приличи ни вама ни нама овакво понашање.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:50, Снежана рече

Али није ни то проблем, мени је тужно и жалосно кад видим у шта смо се као народ свеукупно претворили, у жбирове у уходе туђих профила и шпијуне туђих живота, у просте јадне цинкароше, псе који кевћу и крију се иза лажних профила...као у старо добро време инфобироа.

Expand  

Da, tesko vreme, tesko je ocuvati ljudskost.... evo, pravo da ti kazem, imam neki utisak da sam bio malo bolji covek pre nego sto sa dosao na forum, ove silne rasprave me skroz poremetile ( :0426_feel::D).... stvarno.... 

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:20, The Godfather рече

Molim? Upuceno je bilo meni, a Avva je posluzio kao objekat Anine psihopatoloske prijekcije medicinskog zahvata ( u kojoj se btw vredjaju i omalovazavaju sve osobe koje se sticajem nesretnih okolnosti moraju podvrgnuti istom ). Ali to nikome nije zasmetalo. LICEMERI.

Expand  

Ђуровићу, што не кажеш Ани у лице оно што мислиш? 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:56, Tristatri рече

A ti si poznat kao odmerena osoba, puna ukusa, svesna tezine svojih reci ...I iznad svega vodis brigu kako to sto kazes moze da utice na onoga kome je upuceno. I opet svoj bol i patnju prepoznajes, a eventoalno na tudje ne hajes

Expand  

Да, видели смо колико се бираним речима опходи, примерице, према геј особи,  иако му је познато да живимо (ми, не он) у хомофобичном друштву и да може претпоставити да је таква особа била изложена различитим облицима агресије. Међутим, као што рекох, то само кристализује слику о каквом се не-човеку ради. С друге стране, патолошки је сензитиван на сваки знак неодобравања према њему и одатле се рађа његов презир према људима ван његовог тора.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 11:19, Zoran Đurović рече

Камени не верује јер он пише под псеудонимом. Жао ми је само што му се његова тужба против мене на Фанару није примила. Јаснији случај од мога, тешко да може да постоји: Јавно критикујем поступке мог патријарха, а онда и поред тужбе абилног Џоме остајем и даље васељенски поп! Нешто дебело није у реду!:)) Ово као да је зона сумрака... 

Expand  

Oce, meni je nebitno kolko profila imate, mada ste dosta slicni sa Godfather. A zasto Vaselenski ne bi vas rascinio kad ste napisali dosta protiv njega? Koji je razlog? 

Ja kad sam citao ona pisma shto ste objavili kao Vartolomejeva upucena Dejanu Mackovicem, palo mi je na pamet da su ona vama upucena a ne Dejanu:)) 

Onda bi bilo logicno zasto Vartolomej vas ne rascinjava, odakle vam informacije...za koga radite:) 

Da ne bih se bojao paranoje ja bi poverovao u svoje pomisli, da ste nas covek)))))

Подели на овим сајтовима

За оне који се ложе као павијани: Да ли сте ви свесни када је војска (држава) намонтирала бараку (цркву) на Румији? 2005, пре 14 година. И како је Мило није срушио? Посреди је познати механизам пумпања павијана.

Крстионица је млада, али Лохију треба јер је ту лакше да се народ слети него да се пентрачи на Румију. Крстионица је доступна лети зими, црква у планини није. 

У којој нормалној држави неко може да намонтира цркву или крстионицу без дозволе? Ни у једној. Мило није дао дозволу Лохију него су се договорили за пумпање народа. Градња крстионице је била увертира у велику "одбрану голим животима црквене имовине у ЦГ". Како су Мило-Лохи виђели да поред ирваса у ЦГ има највише павијана, искористили су исти механизам. Па Трамп не би могао да одузме Острог, а камо ли Мило! Он "не може" да уклони 2 објекта без икакве историјске вредности, а овамо као хоће да отме Острог?! Заиста мораш бити павијан па да попијеш ту причу. Лохи/Мило чак нису ни маштовити него кад су видели да им пролази фора, настављају на исти начин. Воли народ, шта ти је моћ навике!:)) 

- Даље. Елпидофорос, хомос као наш Пан, отишао је да исконтролише Лонгина. Тамо Максим предводи литургију иако су саслужујући старији од њега. То нигде и никад нисам видео. Али, млади лав, је мини сабор СПЦ подчинио себи и сада у посјет дође Елпи. Његов радни план, како је најавио, да од Америке направи једну цркву, о чему сам писао. Српску ће му Макса испоручити на длану. Овде је одмах похитао да двосмислено представи како су Руси и цариграђани саслуживали, а то није тачно. Растакање СПЦ је у јеку. Цариград је узео под своје у Италији све црквене општине осим једне. Не знам какво је стање у Европи, знам само за Италију. Цариград је кренуо у поход и неће се зауставити. Аустралија нам је у опасности ако се Силуан под хитно не освести. Новопостављени цариградски архиепископ има исти задатак као амерички. Предвиђам да ће прво узети ткз Слободну СПЦ, предвођену Лохијевим одметнутим питомцем, а онда и нашу. А ви овде сплићите тропаре и кондаке Лохију и Таси и дивите се до имбецилности младом и обећавајућем епископу у Западној Америци.     

Подели на овим сајтовима

Тренутно је највећа опасност у Аустралији. Тамо тзв. Слободна СПЦ већ судски добија многе процесе и епископу Силуану неће бити ни мало лако да одбрани своје ставове и имовину СПЦ. Званична СПЦ у Аустралији може ускоро остати без скоро целе имовине. А кад тзв. Слободна СПЦ добије још по неког епископа у Аустралији, и када се тамо раскол распламса, на жалост неће се Срби лако смирити и умирити. Један је Патријарх Павле, који је имао харизму и који је знао да много тога попусти дијаспори ради мира у кући. Све ће то покушати искористити Цариград. Максим је млади лав у СПЦ, али лав који може појести као мале мачиће и Амфилохија и Атанасија, ако се удружи са Бартолемеосом Цариградским и његовим Елпидифором Америчким. Они који су спасавали Максима после свих његових брукања око дарвинизма, каноничности аутокефалије СПЦ и подршке украјинским расколницима, сами ће окушати плодове својих двоструких ставова. Ах да. Максим није педер. Какав квалитет!

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...