Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 8. 12. 2013. at 22:22, Лидија Миленковић рече

Ударише пастира, и овце се разбежаше.... Зашто ли ми се ово мота по глави ?????

Sledeće na redu su ovce (mislim za udaranje)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ево јавља ми се поп из онога света ( тј. ван интернета фоном из риалитија ) и диктира ми писмо, саћете добити написмено оно што поп има да каже.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 22:26, obi-wan рече

Ljudi, ne znam kako da vam nacrtam (mozda da instaliram google sketchup?), ali ovakvim pricicama i porukama prosto sami sebi pravite tenziju, a bez ikakvog stvarnog osnova i razloga. Niti se ko razbezao, niti sta slicno...

Па зашто онда профил о. Ивана овако изгледа?

https://www.pouke.org/forum/user/6964--/

Нити имена, ни чина. Као да је у некој бежанији. Брате, ово не изгледа као нешто нормално. Мислим, нећу да копам детаље али немој да испадамо параноици кад нешто није како треба очигледно.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 22:30, Жељко рече

Ево јавља ми се поп из онога света ( тј. ван интернета фоном из риалитија ) и диктира ми писмо, саћете добити написмено оно што поп има да каже.

......... ko je vas poznavao - ni pakao mu neće teško pasti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

tek neki dan sam sa vama, ali ne mogu da odcutim..:)

nema sanse da neko, ko je sve ovo pokrenuo, napusti sve bez ijedne reci i objasnjenja, i "izneveri" toliko ljudi..nema logike..

tako da, strpljenja, otac Ivan ce se sigurno javiti, objasniti, i nadam se vratiti. verujem u to.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 22:26, obi-wan рече
Ljudi, ne znam kako da vam nacrtam (mozda da instaliram google sketchup?), ali ovakvim pricicama i porukama prosto sami sebi pravite tenziju, a bez ikakvog stvarnog osnova i razloga. Niti se ko razbezao, niti sta slicno...

Оби, мислим да ме ниси разумео. Неки чланови почесто најављују напуштање форума, неки му стално нешто замерају, саблажњавају се и слично.

Мало сам се подсмехнула томе, а како ми то није уобичајен начин изражавање, вероватно сам то неспретно урадила.

Извините.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 22:31, feeble рече

Па зашто онда профил о. Ивана овако изгледа?

https://www.pouke.org/forum/user/6964--/

Нити имена, ни чина. Као да је у некој бежанији. Брате, ово не изгледа као нешто нормално. Мислим, нећу да копам детаље али немој да испадамо параноици кад нешто није како треба очигледно.

Brate, ne znam sta da ti kazem. Napisao sam lepo i srpski za one koji hoce da procitaju i da vide. Ko nece, prosto mi ne pada na pamet da gubim vreme na praznu pricu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 22:35, Лидија Миленковић рече

Оби, мислим да ме ниси разумео. Неки чланови почесто најављују напуштање форума, неки му стално нешто замерају, саблажњавају се и слично.

Мало сам се подсмехнула томе, а како ми то није уобичајен начин изражавање, вероватно сам то неспретно урадила.

Извините.

E, to je ondak drugo. Samo se nisi dobro odrazila...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ljudi,ne dizite paniku gde joj nije mesto.

i ne gnjavite o.Ivana,on ce reci sam sta i kako.

Подели на овим сајтовима

mislim da je procenio da je ovako bezbolnije nego da tu nešto objašnjava... a možda se već sutra vrati :)))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

onog dana kad ne budemo mogli da pristupimo forumu kao da ga nikad nije bilo,onda cu znati da je stvarno kraj.

Подели на овим сајтовима

Порука оца Ивана свим форумашима и уредништву:

Поштовани и драги посетиоци и  чланови ЖРУ-а

Свакако је ред да вам се обратим и кажем разлог мог повлачења до даљњег са сајта.

Не постоје никакве тајне намере, не постоји ништа због чега би се било ко требао узбуђивати.

Сајт је одавно постао стециште добрих и квалитетних људи на интернету. Идеја да се направи сајт који ће да окупи све добронамерне људе које занима Црква је успела. Заслуга припада свима вама јер сте ви створили овај сајт. Самим тим ви сте и његови власници. То сам одавно и рекао. 

Конкретан разлог је на првом месту моја породица која је у многим сегментима била запостављена. Гледам дете које одраста а нисам са њим онако како треба да буде отац са дететом. То још могу да исправим и сад је најбоља прилика.

Други разлог је моја жена која има здравствених проблема. Морам и хоћу да будем поред ње. Не треба да вам причам ништа више о томе.

Трећи разлог је и разочарење. Колико год да се трудиш и да радиш, увек ће се наћи они који ће тражити "длаку у јајету" и од ничега направити огроман проблем. Пажљиво сам читао поједине поруке које су постављали поједини чланови и једино шта сам могао да осетим јесте неописива мржња и лоша намера. Борио сам се са тим дуго, али сам сада изгубио снагу. Зар треба сваку добру намеру појашњавати многима и доказивати да нема ничега скривеног, подлог,себичног, извитопереног? Искрено, немам воље за то више. Никада нисам желео да ово буде место где ће људи додатно да се оптерећују већ да одавде одлазе растерећени. Зато сам му и дао име Живе Речи Утехе. Но, то се мора чувати и за то се морамо борити.

Четврти разлог је и то да сам свестан да сам са многим пројектима испред времена и да због тога долазе многа неразумевања. Последица свега је страдање читаве моје породице. Ја себи тај лукзуз не смем више да приређујем. Не зато што се бојим било чега или кога. Никада се нисам плашио, ни када су ми претили, ни када су ме омаловажавали и изругивали. Свестан сам озбиљности онога што смо сви заједно покренули и радујем се када видим оволико људи на једном месту који су спремни да помогну људима. Администрација добро зна шта су све овде људи чинили да помогну другом. Нема потребе да причам и нема потребе да се тиме нешто поносимо. То је наша дужност хришћанска.

Ви адмнистратори сте сви зрели људи и одговорни. Сви смо заједно сазревали и расли. Свако зна да од овога нико ништа није имао до духовне радости и утехе да некоме помогне, да га утеши, да га упути на његовог свештеника, да разбије погрешне слике о Цркви. Мислим да смо сви заједно у томе много успели. Наравно, увек може боље и верујем да ће у будућности бити боље.

Желим свима успешан рад и да овај сајт буде оно што јесте: Живе Речи Утехе. Да буде место где ће људи да буду срећни кад су ту. Ако то не буде и постане нешто друго-треба га угасити и не треба да постоји. Јер то није била моја идеја а верујем ни ваша.

Сајт је предат у руке администрације и свих чланова. Водите га, трудите се и преносите позитиву енергију одавде у ваше парохијске цркве. Не заборавите да смо се овде сабрали да би људима показали пут ка Литургији, да бисмо их позвали оним чуведним позивом:

Дођи и види.

Знате и сами колико је њих одавде рукоположено у свештенички чин, колико је монаха отишло у манастир.. то свима нама треба да буде на велику радост. Имамо ко ће бар да се помоли и да каже: « И ону браћу и сестре са форума, помени Господе... »

Дакле, не заборавите: Видимо се у Литургији, јер тако смо у могућности

08.12.2013.

Отац Иван Цветковић

Подели на овим сајтовима

On 8. 12. 2013. at 21:47, Жељко рече

Питање свих питања тренутно јесте колико вама уопште значи овај сајт као пројекат који је покренуо отац Иван и као сајт са његовим тренутним достигнућима ?!

na koji projekat tačno misliš ?

Otac uvek ima punoooooo projekata

ja sam već neko vreme na Žru

i nisam sigurna na koji projekat misliš :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...