Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ја бих да дам одговор на назив теме и извињавам се што упадам у разговор .smesko.

Док нисам дошао на ЖРУ, свако јутро, уз кафу, укључивао сам се на фејсбук и читао ко ми је шта послао, а сада се свако јутро укључим на ЖРУ и читам ко је шта постовао. Огромна је разлика и много више ми се свиђа овакав почетак дана.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

moje lično mišljenje je: ne sviđa mi se što su članovi muslimani, ateisti i rimokatolici, jer ne znam šta oni traže na pravosalvnom forumu? Da li su ta nam dovode svoje učenje koje smatraju da je ispravnije ili šta već?  

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

.mense. 

Идеална ствар. 
Форум је веома користан, на њему могу да буду и млађи и старији.
Наручито што се и мишљење нас, млађих, уважава и можемо да разговарамо и са старијим особама и са много мудријим особама од нас, самим тим можемо доста нових ствари да научимо и можемо доста корисних савета да добијемо.
Колико проведем времена за рачунаром толико проведем времена и на форуму, полако ми постаје навика. 
И знам да то није узалудно... 
Препоручујем га свакоме са ким сам добар!

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2012. at 22:32, Иван Недић рече
Не ми се свиђа овај фотосешн на врху странице, непотребно наметљив по мом мненију

хе хе

а мени се баш свиђа. нисам хтео да то помињем ал сад кад ти ово рече...  .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ок, само би волио више да је чисто православни сајт, значи без ове подфоруме са дијалогом са "браћом" муслиманима итд.

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 0:17, Дражен рече
Ок, само би волио више да је чисто православни сајт, значи без ове подфоруме са дијалогом са "браћом" муслиманима итд.

Ако себе сматраш православним,ова примедба уопште није на месту,нисмо ми аријевци да буде све "чисто"...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

У реду је, нисмо аријевци, и неморамо да будемо.

Драго ми је да је форум отворен заиста баш за све који желе да буду присутни на њему  али заиста ми остаје нејасно зашто је некима од њих  дозвољена онолика количина непримереног и некултурног понашања  на нашем  форуму тј. да се непрекидно издиру на сав глас  са 18 и 24  size, а 14. обавезно болдују ил обоје!!? 

Једноставно је, јер то су ипак елементарне ствари а и верујем схватили би, ако им се јавно укаже на њих.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Mislio sam da je po mome ukusu zaista i previše internet pravoslavnih mesta, na internetu.

Međutim, onda shvatih da je malo i ovo što postoji. Jer toliko je različitih karaktera u Crkvi, i svako teži nečemu drugom. ŽRU Pouke su se očigledno iskristalisale kao sajt namenjen mlađoj populaciji pravoslavnih vernika, i svima "nama" koji se tako osećamo. :)

Ko Politikin Zabavnik, od 7 do 107 godina.

Primedbe da prisustvo nepravoslavnih na forumu predstavlja problem, ne stoje. Ni kao hrišćanski, ni kao ljudski stav. Kao teološki, moglo bi se usvojiti da je to tako, ali uz dobru moderaturu i malo više razumevanja i strpljenja, ništa nije problem.

ŽRU Pouke, do kraja. (21.12.2012) :)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 4:45, nana рече
 У реду је, нисмо аријевци, и неморамо да будемо.

Драго ми је да је форум отворен заиста баш за све који желе да буду присутни на њему  али заиста ми остаје нејасно зашто је некима од њих  дозвољена онолика количина непримереног и некултурног понашања  на нашем  форуму тј. да се непрекидно издиру на сав глас  са 18 и 24  size, а 14. обавезно болдују ил обоје!!? 

Једноставно је, јер то су ипак елементарне ствари а и верујем схватили би, ако им се јавно укаже на њих.

Ukazivano je više puta ali ne vredi,kako god bilo svako sebe predstavlja i govori o sebi...

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2012. at 23:31, Страхиња Матковић рече
Da li su ta nam dovode svoje učenje koje smatraju da je ispravnije ili šta već?

Наравно да су ту због тога, не мислиш ваљда да су дошли да уче о Православљу?

Е, сад, поента вица је да ти, као Православац, имаш константно искушење у разговору са гостима форума, док су они, на својим форумима, очишћеним и стерилним, лишени такве могућности.

И на тој могућности треба да будеш захвалан јер они су ту да се ти учврстиш у вери. Што их је више и што више покушавају да те убеде да ти грешиш а да је њихова вера права, то мораш да уложиш више труда у сопствену веру. То твоју веру јача и чини реалнијом и стварнијом за тебе.

Замисли да их нема, као што на њиховим сајтовима нема Православаца, па да никад не научиш одакле ти шта прети.

Подели на овим сајтовима

Зосима рече:
Ако себе сматраш православним,ова примедба уопште није на месту,нисмо ми аријевци да буде све "чисто"...

Ок, нека буде воља ваша, мени је свеједно.

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 7:52, R.Žiskar рече
Наравно да су ту због тога, не мислиш ваљда да су дошли да уче о Православљу?

Е, сад, поента вица је да ти, као Православац, имаш константно искушење у разговору са гостима форума, док су они, на својим форумима, очишћеним и стерилним, лишени такве могућности.

И на тој могућности треба да будеш захвалан јер они су ту да се ти учврстиш у вери. Што их је више и што више покушавају да те убеде да ти грешиш а да је њихова вера права, то мораш да уложиш више труда у сопствену веру. То твоју веру јача и чини реалнијом и стварнијом за тебе.

Замисли да их нема, као што на њиховим сајтовима нема Православаца, па да никад не научиш одакле ти шта прети.

u redu kontam ja to, nisam ja protiv njih, ne mogu oni meni da nametnu svoja učenja. Nego šta oni žele da postignu time što su došli na pravoslavni forum?

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 11:33, Страхиња Матковић рече
u redu kontam ja to, nisam ja protiv njih, ne mogu oni meni da nametnu svoja učenja. Nego šta oni žele da postignu time što su došli na pravoslavni forum?

Па, како да ти кажем....42.

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2012. at 23:31, Страхиња Матковић рече
moje lično mišljenje je: ne sviđa mi se što su članovi muslimani, ateisti i rimokatolici, jer ne znam šta oni traže na pravosalvnom forumu? Da li su ta nam dovode svoje učenje koje smatraju da je ispravnije ili šta već?

Cistota vere je vazna kao i cistota rase. Vazno je ne saslusati druga, apriori odbaciti tudje razloge za odredjene stavove jer da su ispravni - ja bih ih vec zastupao!

Nesigurnost je sasvim uobicajena pojava medju ljudima i kad bi hteo malo pazljivije da pogledas, video bi da je ima i medju muslimanima i ateistima i rimokatolicima i ostalim nazoviljudima. Takodje bi video da oni nisu razlog tvoje nesigurnosti.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 12:17, drvce рече
i medju muslimanima i ateistima i rimokatolicima i ostalim nazoviljudima

Сарказам, сарказам....Боже, дај да буде сарказам....лапсус у најгорем случају...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...