Jump to content

Ред Змаја

Члан
  • Број садржаја

    232
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    1

Последњи трофеј

Ред Змаја је имао/ла садржај са највише реакција!

О Ред Змаја

  • Рођендан 03/24/1995

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Бачка Топола

Скорашњи посетиоци профила

6498 посетилаца

Ред Змаја's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

431

Форумска репутација

  1. Јуче се вратих са Космета. Толико сам срећан да није могуће речима да се опише. Дочекати Видовдан у Грачаници је величанствено и посебно! Хвала Богу да је све прошло уреду!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Gordana .

      Gordana .

      Радујем се с тобом. Сигурно је јединствен доживљај...

    3. Олимп
    4. -Владимир-
  2. Браћа моја мила и ја дочекали Видовдан на Космету у Грачаници!
  3. Данас у пола пет крећем на свету српску земљу, Космет, идем на литругију у Грачаницу, затим на Газиместан па у Звечан! Дај Боже да све буде добро! ''Куд год да кренем теби се враћам поново''

    1. Show previous comments  8 more
    2. Odahviing

      Odahviing

      Da igrao sam i fudbal sa Dancima, pio pivo sa Dankinjam btw nikad nisam video šensko da onako pije. E sad razmišljam mogao bih temu da otvorim i da pišem o doživljajima sa Kosova :D

    3. Danijela

      Danijela

      BIla sam u decembru nekoliko dana u Peći, Prizrenu i Đakovici. Sve sad deluje ok al ustvari nije. Nisam smela da zucnem na srpskom. Sve vreme engleski. Savetovali su me tako radi bezbednosti. Inače, išla sam sama, redovnom bus linijom BGD-Goraždevac. Ali u principu bilo je bolje nego zadnjih 10 godina. Ovo je jedini put bilo da se nisam sa nekim koškala, svađala, izbegavala kamenice...

    4. Иван Дабижљевић

      Иван Дабижљевић

      Ја и деда смо нормално у Метохији у Клини разговарали на српском тако да су нас сви чули и имао сам осећај да су се више они нас плашили него ми њих иако смо били у мањини.

  4. Бити Човек сада, уопште није лако! Само треба мало да потруди се свако. Да покаже да уме да речима разуме, Да делима процвета када почне да труне! ... Ускоро снимамо:)

  5. Ред Змаја

    SPC: Treba zabraniti abortus

    Па када Ви не умете, морамо ми, деца...
  6. Ред Змаја

    SPC: Treba zabraniti abortus

    Ево шта ја мислим о абортусу: Абортус је убиство, не знам да л' сте знали? Јуришате ка томе, одлуком сте пали! То сам рекао и у мојој првој песми.
  7. Волим једну девојку девет година, а имам осамнаест. То је страшно.

    1. Show previous comments  10 more
    2. -Владимир-

      -Владимир-

      Девојке стварно некад не знају шта хоће. Какво дружење ? Мислим, ти се распадаш а она би да се дружи .Ниси ти ненормалан , она је . Неко моје мишљење је да јој кажеш да никако не можеш да јој будеш само пријатељ, али нисам паметан. Шта да ти кажем , желим ти да нађеш срећу, или са њом или са неком другом девојком која ће знати да те цени.

    3. Odahviing
    4. Ред Змаја

      Ред Змаја

      Владимире хвала, надам се и даље да ћу наћи срећу са њом.

      Драги, после ње било је пољубаца са другом девојком, али узалуд...

      И хвала свима, а баш ми је мило што сам ово поделио са вама, некако ми је лакше...

  8. Добио сам на слот апарату 1.000 динара, знам да је то порок, али у овој ситуацији ми је много потребан новац. Срећан сам јер сам успео макар мало развеселити моје родитеље када сам им дао 500 динара, знам да није много али је њима пуно значило!
  9. Волео бих да си ту, ове ноћи тако требаааш мии... :/

  10. Мораћу да вас демантујем. Био сам у три ситуације присутан када је дошло до туче на трибини од стране 'хулигана', и како се то решило? Лепо, прави навијачи су ускочили, раздвојили тучу и рекли да то више не сме да се понови! Тако да се не бих сложио са вама када кажете да се такви и њихови поступци не осуђују, итекако се осуђују и свим силама се покушава томе стати на пут! Али, на трибини је неколико хиљада људи и нормално је да ће су увек међу њима наћи неко ко ће направити неки проблем, али против тога се максимално боре навијачи и успевају колико-толико. Даћу вам један пример, када изађете у дискотеку буде око 300-500-1.000 људи и буде најмање 3-4 туче, да ли мислите да је могуће да не дође ни до каквог проблема када је 15.000 људи на једном месту? Није могуће. Али опет кажем проблем направе и на стадиону и око стадиона ненавијачи, и навијачи се против тога боре !
  11. Моје поштовање, јер ја тада нисам био ни рођен. Ако будете имали времена и воље лепо би било када бисте написали нешто више о томе? Сада је друга прича, верујте ми... Мислим да није тако... И мислим да није важно колико су сакупили већ то да нису заборавили Космет, и све остало.
  12. Хахаха. Дао отказ? Професионални навијач не постоји, бар не код нас и за то се добија само неко духовно задовољство, ништа више... Добро си рекао. Он је хулиган а не навијач. Вероватно се петљао са дрогом или ко зна чиме, како је брат МилошБГ успео да заврши школу и факултет? Баш јесу, него ти те ствари или не разумеш или нећеш да их разумеш. Ти причаш о хулиганима, а ја о навијачима... Два различита света.
  13. И међу навијачима има дечурлије која по цео дан буље у неке књиге.
  14. Купили ми моји прави дрес, црвено-бели са бројем шест!

×
×
  • Креирај ново...