Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Данас?  :))

Ево да пробам да дешифрујем. Моја опсерваторија је тијеком само послиједњег тједна, а и у дуљем периоду отрага, дошла до слиједећих знанствених закључака.

Имаш поделу на вернике и "безбожнике", затим међу верницима на екуменисте и антиекуменисте, међу безбожницима на атеисте и антитеисте, а све то зачињено идеологијама: грубо подељено на либерале и националисте (условно конзервативце), и увек присутно политичко сврставање на оне за Исток и оне за Запад....и тако...

И када се све то лепо помеша испадне паклена чорба. :)))  :)))

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Primecujem da danas na mnogim temama svi nesto vode zustre dijaloge, da ne kazem svadjaju se.

Мис'иш дивна неслагања? Ето, и ја приметим како ме Бићанић облајава да сам га пегл'о пред девојчицама. Тим речима, и то још по оном фејсбуку, ал' нећу ништа да му кажем да не буде пос' "Vatikan umeš'o prste" итсл.

Подели на овим сајтовима

zli fotograf
:.mislise. све сам скужио сем овога, ко ли је то?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

:.mislise. све сам скужио сем овога, ко ли је то?

Neki fotograf koji je slikao Patrijarha pa su se fotografije pojavile ovde na forumu pa je on tuzio za ozbiljne parice...ne znam ni kako se to sve zavrsilo na kraju.

Подели на овим сајтовима

Neki fotograf koji je slikao Patrijarha pa su se fotografije pojavile ovde na forumu pa je on tuzio za ozbiljne parice...ne znam ni kako se to sve zavrsilo na kraju.

ахаа

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

E, nemoj ga nazivati zlim, pasce mu na pamet da tuzi forum za izazivanje dusevne patnje :)

Подели на овим сајтовима

Ne znam mu pouzdano seksualnu orijentaciju. Wedding nesto nesto. Dajte ljudi, da li je moguce da ste zaboravili, pa taj dogadjaj je kljucno transformisao forum a i bilo je skoro....ili samo ja treba malo da cutim?

Подели на овим сајтовима

Мени недостају неки стари чланови, који су ме увесељавали својим коментарима. Од неких сам и научио много.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Креирај ново...