Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па наравно да сврнем. Свакоме је у животу потребна одређена доза лудила. А код тебе тога има колко оћеш. Најједноставније да сврнем код тебе. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Биће нешто и од тебе...

Već jeste.

Evo i mene uhvatilo neko proroštvo, pa se setih što pričah onomadne o Teologija.net i tvom Stanju stvari, odnosno uplivu novca ma koliki god novac bio u sozercavašči aparat.

I bejah u pravu. Nažalos'

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Види, можемо да се зевзечимо и шегачимо...сада потпуно озбоиљно говорим. 

Rodjo opet pravnicni izvrces cinjenice. 

Cinjenica je da si ti to nasao na Avinom fejsu. 

Oprema teksta tj kakav ce izgled tvoj tekst imati bilo gde u smislu kozmetike, boje velicine fonta i ostalog i to se moze promeniti dok pises poruku... Dakle nikakva redakcija nije odgovorna a za to sta ti pises il bilo ko drugi uostalom, daj ne budi kao dete. Sam si pisao svoj tekst. Sta sad, ti ga pisao sad se vadis na redakciju, pa ave nesto vrdas. Imaj kohones brani svoj stav pa makar se niko ne slagao. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Јелена011 рече

Rodjo opet pravnicni izvrces cinjenice. 

Cinjenica je da si ti to nasao na Avinom fejsu. 

Oprema teksta tj kakav ce izgled tvoj tekst imati bilo gde u smislu kozmetike, boje velicine fonta i ostalog i to se moze promeniti dok pises poruku... Dakle nikakva redakcija nije odgovorna a za to sta ti pises il bilo ko drugi uostalom, daj ne budi kao dete. Sam si pisao svoj tekst. Sta sad, ti ga pisao sad se vadis na redakciju, pa ave nesto vrdas. Imaj kohones brani svoj stav pa makar se niko ne slagao. 

Јој ала смараш.одговорио сам овом вашем самозваном ави који је тврдио да сам нешто скриншотовао или шта већ. Дакле слике и опрема текста су редакцијске. Текст јесте мој.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Јој ала смараш.одговорио сам овом вашем самозваном ави који је тврдио да сам нешто скриншотовао или шта већ. Дакле слике и опрема текста су редакцијске. Текст јесте мој.

:))

To, samo to. Dakle cinjenica da si spijunirao popa. Nista vise. 

Kako si ti to prvo uvio u foliju ispadalo je da je on samog sebe spijunira:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Свашта, нисам луд да тако нешто тврдим. Што бих похвале и славу за разобличење овде присутног Ђуровића дао неком другом!?

:cheesy3:12:smeha::algabacaju:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Свашта, нисам луд да тако нешто тврдим. Што бих похвале и славу за разобличење овде присутног Ђуровића дао неком другом!?

:cheesy3:

A ko su ti jataci? 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Јелена011 рече

A ko su ti jataci? 

Истина и Правда. :dobro:

Ајде, сад ћу мало да играм и црним фигурама (за вас):

као и сваком правнику 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Јелена011 рече

E ne moze, to sa prastaj i pomjani se kod mene ne prima. Odma ogluvim:))

Nego cekam vas na zicer kad prodju prijemni! 

Nego kad se vec ovde prica o svacemu jel mogu ja da zamolim da se napise neki uradak sto bi ti rekao, da se brat Vedran vrati na forum, da se obeca da lepo moderacija ubuduce nece da menja poruke bez ono da obelezi da je poruka menjana. Covek je stvarno blago ovog foruma, znam da nas ima raznih al brate na svakom forumu kad neko moderise post dole ostavi komentar "post je izmenjen zarad krsenja pravila" il cega god. Ne da bi se moderacija pravdala zasto nesto radi, zabranite vi komentarisanje toga ako vam volja al bratu Vedranu je stvarno stalo da ostane pisani trag ako se nesto menja i zdravorazumski je. 

Eto ja vas onako sestrinski molim da to razmotrite. 

Nema potrebe da moliš. 

Sve oko Vedrana je njegova lična stvar i doživljaja ovog mesta. 

Još jedared, sve oko onoga što slučilos, objasnio sam već barem dva puta. 

Dakle, Vedran NIJE banovan; Vedran NIJE na odobravanju; tj. Vedran NIJE niti na jednoj forumskoj tzv. sankciji.

On koliko vidim i dalje piše u sferi svog interesovanja i promišljanja o aktuelnostima u našoj Crkvi danas; na svom blogu. 

Linkovi ka novim uradcima se redovito ažuriraju i objavljuju na aktuelnim temama; a što on ne želi lično više da učestvuje ovdena - njegova stvar. 

Poyyyy! 

Praštaj I помјани сестро! 

Подели на овим сајтовима

И није ми јасно (све и да сам скдао са његовог фејса, а нисам) како се то може сматрати шпијуирањем? Није његова страна нека тајна па ја кроишом долазио и нашао неке скривене ствари које иначе нису доступне. Безвезе. Страна је јавна, приступ јаван. Све и да сам долазио, шта је ту шпијунираење?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Истина и Правда. :dobro:

Ајде, сад ћу мало да играм и црним фигурама (за вас) 

као и сваком правнику :skidamkapu:

Joj bre! 

Sve sto kazes to i mislis, al ne kazes sve sto mislis. 

Kao i svaki pravnik. Biras da kazes ono sto tebi odgovara, i jos bolje ne kazes mnogo toga vise. 

... 

Spijuniranje je zato sto postoji namera, cilj, predumisljaj, druga strana pojma nema o tome i ne moze ni da pretpostavi posto niste prijatelji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

Joj bre! 

Sve sto kazes to i mislis, al ne kazes sve sto mislis. 

Kao i svaki pravnik. Biras da kazes ono sto tebi odgovara, i jos bolje ne kazes mnogo toga vise. 

... 

Spijuniranje je zato sto postoji namera, cilj, predumisljaj, druga strana pojma nema o tome i ne moze ni da pretpostavi posto niste prijatelji. 

Ма добтро, небитно. Могли бисмо ово да развлачимо али нема ни потребе ни сврхе. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Родољуб Лазић рече

Мислим, то бих одговорио себи да сам на вашем месту. :dobro:

Мислиш на ово?: Пишу лажна писма... Неки ме воле, а неки ме мрзе. Кажу да сам ја у прелести...Видиш ли шта све подносим?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...