Драгана Милошевић Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Не исплати се за једно пиће да трчим за бг. Milica Bajic and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 6 минута, Драгана Милошевић рече Не исплати се за једно пиће да трчим за бг. Једно пиће може бити кило ракије. Sanja Т., Gogić and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 И ја бих волела да вас упознам, али нисам у БГ. А и мени је на тај дан деценија брака. Ет'... Лидија Миленковић, Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 24 минута, obi-wan рече Za mene samo kabeza! Знам шта је кабеза obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 24 минута, Милан Ракић рече Da dodam da je dvadeset četvrti svibnja samo obljetnica Pouka a ne termin za domjenak. Msm. zbog toga što videh da se neki određuju po tom datumu i izjašnjavaju se da ne mogu doći. пре 9 минута, AnaLaz рече И ја бих волела да вас упознам, али нисам у БГ. А и мени је на тај дан деценија брака. Ет'... Ет' AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 3 минута, Milica Bajic рече Знам шта је кабеза ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 ја се не осећам позваним да предлажем било шта обзиром да сам овде тек 2-3 месеца а ви славите деценију. Ал морам, просто је јаче од мене па ћу се надовезати на неке ваше предлоге. Мора бити недеља јер има доста људи који нису из Бг. Мора бити леп дан због тоталног угођаја. Лепо би било да се искористи цео дан молитвеним сабрањем на литургији /ко може да стигне/, после литургије, кафа и агапе у Кошутњаку у природи уз роштиљ, котлић, пиво, вино, сокић или ко шта већ преферира.... Flojd, Milica Bajic, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 1 hour ago, Milica Bajic рече Ет' Свакако нећу моћи, било који датум у мају. ? А, онако, успут, и ја славим десетљеће. ? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 4 минута, Предраг М рече Мора бити недеља јер има доста људи који нису из Бг. Мора бити леп дан због тоталног угођаја. Лепо би било да се искористи цео дан молитвеним сабрањем на литургији /ко може да стигне/, после литургије, кафа и агапе у Кошутњаку у природи уз роштиљ, котлић, пиво, вино, сокић или ко шта већ преферира.... Slazem se sa idejom u potpunosti. Milica Bajic and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Значи одабран Мај. Да понесемо сви по нарамак дрва за грејање? ? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 29 минута, Flojd рече Значи одабран Мај. Да понесемо сви по нарамак дрва за грејање? ? Nije jos nista odabrano, treba da se saceka da se jos ljudi javi, a kako se vidi - maj je nekima ocigledno neizvodljiv. Znaci, neka je tema jos koji dan da sto vise njih moze da vidi. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 Ja u principu alkohol ne kusam. Kafane mi ne odgovaraju, smeta mi dim i guzva. Moze neka priroda tako, domine , sah i tako to druzenje uz sokic. S tim sto se doma bez snajku ne vrcam, jedino u velegrad ako me oce neka za prizetka. ? Предраг М, Milica Bajic, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 пре 36 минута, obi-wan рече Nije jos nista odabrano, treba da se saceka da se jos ljudi javi, a kako se vidi - maj je nekima ocigledno neizvodljiv. Znaci, neka je tema jos koji dan da sto vise njih moze da vidi. Добро, како је време спремаћемо и дрвс за јун. Мего јел активна вибер група на Поукама? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Мај 15, 2019 Пријави Подели Написано Мај 15, 2019 A jeste sad, kako neko da dođe a ujedno i da otkriva ovde dušu na dlanu, baš zato što može da bude i anoniman? došlo je zadnje vreme - vreme da se menja nick Ana B., Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 16, 2019 Пријави Подели Написано Мај 16, 2019 1 hour ago, Aleksandra_A рече A jeste sad, kako neko da dođe a ujedno i da otkriva ovde dušu na dlanu, baš zato što može da bude i anoniman? došlo je zadnje vreme - vreme da se menja nick јел ти алудираш да се организује маскенбал? Јелена М., Августин, Aleksandra_A and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука