Jump to content

Зоран Ђуровић: Како сањамо светост

Оцени ову тему

Препоручена порука

Једина разлика је што ја не мислим да могу волети Исуса више него што он воли мене, као што не могу сумњати у његову љубав према мени. Ја сам прошао кроз Пустињу, тако да сам код Господа упркос свему што може да се догоди. У миру сам са њиме. И са собом. Иако пролазим кроз живот као и сви други. Љубав није једнако јака као смрт, како се каже у Песми над песмама, него је јача од ње, како показује Исус. Не интересују ме тривијалне ствари, јер сам нашао бисер, и све сам распродао за њега.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Једина разлика је што ја не мислим да могу волети Исуса више него што он воли мене, као што не могу сумњати у његову љубав према мени. Ја сам прошао кроз Пустињу, тако да сам код Господа упркос свему што може да се догоди. У миру сам са њиме. И са собом. Иако пролазим кроз живот као и сви други. Љубав није једнако јака као смрт, како се каже у Песми над песмама, него је јача од ње, како показује Исус. Не интересују ме тривијалне ствари, јер сам нашао бисер, и све сам распродао за њега.

Рећи да те не интересују тривијалне ствари значи мислити како и даље не могу да те залуде.

А ма како биле тривијалне, могу да залуде и тебе и мене, и било кога.

То "да волиш Исуса" више личи на ВСБ-ова мутњикава созерцања.

Човече, не постоји Пустиња у којој не можемо да се изгубимо. До смрти, драги мој, па и лепи мој, не можемо бити у миру са собом.

Поетичарење не значи извесност спасења.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...