Jump to content

Мушки стил из женског угла

Оцени ову тему

Broken

Форумаш са највише стила је...  

18 члановâ је гласало

1. 1. Форумаш са највише стила је...

• Juanito
      1
    • Milan Rakić
      1
    • Liga Džentlmena
      1
    • Grizli Adams
      0
    • Nikola Stojanović
      0
    • BaneL
      0
    • Muramasa
      0
    • Obi wan
      2
    • Draško
      0
    • Najgrešniji od svih Broken
      5
    • Neko jedanaesti
      8

Препоручена порука

пре 17 минута, Ronald рече

Mislim ja volim kako se Bekam oblaci, znas kako kazu Bekam ne prati modu vec moda Bekama. Na prve tri fotke je ok, fino uskladjeno. Na cetvrtoj i ne, ovaj kais ne ide sa ovim patikama, mada se patikice lijepo iklapaju sa cerkicinom jaknom. Na petoj su mu pantalone malkice kratke iako je to sa kraljevskog vjencanja. Sesta je ok i sedma je vrh, njegov stil, moze se reci da je nacin oblacenja kao na sedmoj njegov zastitni znak.

A добро нећемо сад у детаље, насумично сам изабрала првих пар слика које су ме привукле. Мада је мени свуда на месту. Лик се облачи максимално мужевно колико је то могуће у овом геј свету, поготову кад је мушка мода у питању.

Подели на овим сајтовима

Не бих да мрачим на овој веселој теми, али из мог женског угла мушкарци уопште не би требало да мисле нити да су оптерећени стилом. Стил  (и ако мушког  рода) једноставно припада женама и оне о томе треба да мисле и мозгају, шта ће вама мушкарцима да се бакћете са стиловима.Навучете панталоне и мајицу и толико.Мушкарци оптерећени стиловима и  изгледом  обично немају много мозга :smeh1: . Треба бити пристојан, уредан, ноншалантан, лежеран....све што је више од овога од  ђаВла је :smeh1:     

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

И још да додам да  ми је униформисаност облачења и код мушких и код женских  права грозомора. Зато никада не пратим моду (класика је закон) .  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Da je pravo musko, lako cemo za stil

Право мушко обично и не мари за стил.....:D

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Лубеница рече

Човек, једноставно не греши!

пре 2 часа, Лубеница рече

A добро нећемо сад у детаље, насумично сам изабрала првих пар слика које су ме привукле. Мада је мени свуда на месту. Лик се облачи максимално мужевно колико је то могуће у овом геј свету, поготову кад је мушка мода у питању.

Lako je njemu da se šepuri, kad ne mora ništa da radi. Trčkaranje za loptom i poziranje su mu doneli toliko da bi mogao da nahrani hiljade porodica, samo kad bi hteo.

Ali zašto bi to radio. Nije on kriv, nego sistem.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Liga Džentlmena рече

Kako vam se cine patike i trenerke sa aplikacijama znakova automobila. Da li zaista to ostavlja dziberski utisak i zasto? Fala unapred na odgovorima

Cine mi se seljacki. Zasto? Zato sto osim ako nisi vozac formule 1, nisi clan nekog od timova ili ne radis u pit boxu i sponzori ti ne placaju da nosis njihov brend nema razloga da hodas okolo obucen u mercedes ili ferari...to je tako besmisleno van staze. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Bojan* рече

Lako je njemu da se šepuri, kad ne mora ništa da radi. Trčkaranje za loptom i poziranje su mu doneli toliko da bi mogao da nahrani hiljade porodica, samo kad bi hteo.

Одкуд ти знаш да није? 

Подели на овим сајтовима

Inace ne mogu da glasam jer jedino Draska vidjam i znam kako se oblaci, ali on je samo jedan od ponudjenih...tako da od glasanja nista...

Licno, volim kada muskarac ima bradu ali kracu od Gorangera, mada i ne mora da je ima..sto se tice frizure...pa to sve zavisi sta kome stoji...moze da mi se svidja frizura kao Ragnarova iz Vikinga, moze da ima kratku kosu...kovrdzavu kosu i sta ti ja znam sta kome stoji lepo...moze da ima tetovazu a i ne mora...sto se tice odece...ne znam zasto ali volim da vidim da muskarac nosi kraci kaput...npr 

zenwjh1476323384688.jpgHot-Selling-Winter-Warm-font-b-Woolen-b-font-font-b-Blend-b-font-Mandarin-Collar.jpg_220x220.jpgzara-winter13-odm5.jpg

Cipele - gojzerice 

Patike - starke ( naravno ne uz kaput starke vec inace ) 

U sustini casual...

Rolke...ispasana kosulja i dzemperic...

ako nosi kosulju i kravatu onda obavezno prsluk...ako ne prsluk onda kosulja, leptir masna i sako...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bojan* рече

Где си бре, Тврле? Нема те 100 година :algabacaju:

Него, је л' тебе неко спречава да исто тако трчкараш и позираш и зарадиш гомилу пара? То би ти лепо дошло уз видовитост, пошто ти знаш да он није нахранио никог  :) 

Подели на овим сајтовима

Мени је осмех најбитнији детаљ и онај став - осећам се добро у својој кожи.

На то да се испоштују макар она основна правила одевања, тј. опште културе. Ако још има и неки свој фазон, савршено. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...