Jump to content

STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Bokisd рече

reba da bude poslednji Sud, zar ne VSB, treba da pazimo na nasa dela i reci,..

Ne mrači, ne postoje dela i reči koje čoveku obezbedjuju Carstvo Nebesko.

Carstvo nebesko je iznad svake volje i delovanja čoveka.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 8 минута, Bokisd рече

reba da bude poslednji Sud, zar ne VSB, treba da pazimo na nasa dela i reci,..

Ne mrači, ne postoje dela i reči koje čoveku obezbedjuju Carstvo Nebesko.

Carstvo nebesko je iznad svake volje i delovanja čoveka.

Dobro, sta treba da radimo, treba da svedocimo i o stvarima koje nisu bas cool u danasnje vreme, naravno, ako je moguce na neki odgovarajuci i prilagodljiv nacin.

Eto, svedocimo i o Carstvu Nebeskom i blazenstvu i vecnoj sreci.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Pa, verovatno slicno vidimo stvar,... ne gresi vise,...to je glavna poenta price.

Ne vidimo isto.

Hristos ju je oslobodio smrtne  kazne i nije je osudio. Hristos joj 7x77 puta daje slobodu i ne osudjuje je a nema veće kazne do li smrtne kazne.

Hristos nas oslobadja greha, tako što nam oprašta svaki greh a čovek kad to shvati onda iz ljubavi prema Hristu čini ono što mu je u moći. Ali sigurno čoveku nije u moći da očisti sve grehove i sve kazne, svojim delovanjem, niti bi takvo delovanje bilo dovoljno da se udje u Carstvo Nebesko.

Hristos nas je oslobodio smrti, Hristos vaskrese radosti moja.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ne vidimo isto.

Hristos ju je oslobodio smrtne  kazne i nije je osudio. Hristos joj 7x77 puta daje slobodu i ne osudjuje je a nema veće kazne do li smrtne kazne.

Hristos nas oslobadja greha, tako što nam oprašta svaki greh a čovek kad to shvati onda iz ljubavi prema Hristu čini ono što mu je u moći. Ali sigurno čoveku nije u moći da očisti sve grehove i sve kazne, svojim delovanjem, niti bi takvo delovanje bilo dovoljno da se udje u Carstvo Nebesko.

Hristos nas je oslobodio smrti, Hristos vaskrese radosti moja.

Ok.

(samo je pitanje kako bi ponovo tekao njihov razgovor da je preljubnica ponovo dosla kod Isusa sa istim grehom, iako joj je rekao,  ne gresi vise.. jeste Hristos milostiv ali treba da ispuni i svaku pravdu....)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Ok.

(samo je pitanje kako bi ponovo tekao njihov razgovor da je preljubnica ponovo dosla kod Isusa sa istim grehom, iako joj je rekao,  ne gresi vise.. jeste Hristos milostiv ali treba da ispuni i svaku pravdu....)

7x77 puta u jednom danu Hristos bi joj rekao isto. To nam svedoči pitanje apostola, koliko u jednom danu čovek može da pogreši.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Ok.

Па можда има нека аграфа која описује поменуто и каже да ју је Исус стрељао! Шта знам.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече
пре 10 минута, Bokisd рече

Ok.

7x77 puta u jednom danu Hristos bi joj rekao isto. To nam svedoči pitanje apostola, koliko u jednom danu čovek može da pogreši.

To je okey, ali u toj prici se govori o oprostu coveka prema drugom coveku ako mu zgresi, ... to je covekoljublje i Bog obecava da ce smilovati coveku koji oprosti bratu svome ako prema njemu licno pogresi,.... ne obecava ovome sto je pogresio da ce mu oprostiti 7x77 puta u jednom danu.

Bog je milostiv, ali valjda nije ocekivano da Bog prema nekom bude milostivi u beskraj,...ajd cini ti sta hoces, ja sam tu da te pokrivam, ne beri brigu ima vremena ce se popravis... .:D  itd..

Eto, VSB, cak se i na kraju ove price oko 7x77 oprostu na dan kaze, ....da ako mi ne oprostimo bratu svome, da i Bog nece da se smiluje na nas (zbog toga sto se mi nismo smilovali na brata).... gde je onda beskrajna milost Bozija ili je Bog pravedno presudio u tom slucaju....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

To je okey, ali u toj prici se govori o oprostu coveka prema drugom coveku ako mu zgresi, ... to je covekoljublje i Bog obecava da ce smilovati coveku koji oprosti bratu svome ako prema njemu licno pogresi,.... ne obecava ovome sto je pogresio da ce mu oprostiti 7x77 puta u jednom danu.

Bog je milostiv, ali valjda nije ocekivano da Bog prema nekom bude milostivi u beskraj,...ajd cini ti sta hoces, ja sam tu da te pokrivam, ne beri brigu ima vremena ce se popravis... .:D  itd..

Eto, VSB, cak se i na kraju ove price oko 7x77 oprostu na dan kaze, ....da ako mi ne oprostimo bratu svome, da i Bog nece da se smiluje na nas (zbog toga sto se mi nismo smilovali na brata).... gde je onda beskrajna milost Bozija ili je Bog pravedno presudio u tom slucaju....

U mraku si čoveče, zato ti sve ovo što si napisao deluje racionalno ali to je zbog toga što mrak ima drugačije zakonitosti nego Svetlost.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...