Jump to content

Зоран Ђуровић: О причешћу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Anika рече

Covece, kako si se ti promenio. Nekada si drugacije pricao. Utice taj o.Jovica na tebe mnoooogo...

Баш ми данас јавише за тог о. Јовицу... Имамо и Карелина, Симеона из Рукумије и других духовних "величина". Многи лажни пророци изађоше у свет. Видео сам превише људи који су душевно оболели следећи ове "духовнике". 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 358
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, Anika рече

E jadna ta zena ciji muz izjavljuje ovako nesto... Nisam sablaznjena, cula sam i nagledala sam se svega, tako da nisam preterano iznenadjena, ali je ipak too much.

Не зна латински: penis bonus pax in domus.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Не кажем заклуд да си глуп. Никаква курва није била у питању него удата жена која је дала другом. И Ис се њој обраћа са жено, не са курво. Курва је у твом болесном мозгу.

Осија је био ожењен курвом. Најомиљенији је био Исусов пророк. Дао му је професионалку. "А ко се веже са блудницом, и он је блудник". То у вашу талибанску тинтару не може да уђе. 

Aha a ustvari varanje muža nije kurvanje?E jesam glupi taliban,tvrda mi tintara...:)) Kurva je stvar karaktera a ne profesija,prostitucija je profesija al ne znam dal vaša pink liberalna lobanja je u stanju da primi te informacije 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

auuu, gde odoste od teme....:gleda:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Zoran Đurović рече

Имамо и Карелина

Шта фали о. Рафаилу ? Питам овако. Искрено нервира ме то што се сви деле у Цркви. Нема јединства уопште... Две струје. Уместо да смо сви једно у Христу. Очај.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жичанин рече

Зато што је антиекумениста. Зато што је против људског стваралаштва, тј. културе, науке, итд, итд.

Не знам искрено. А која је ово прича, молим те ми кажи. Као ја сам екумениста, волим све људе и друге религије. А не воли онога који је поред њега у његовом дворишту. Под тим мислим на свог брата у Цркви. А овај други, ја сам антиекумениста, затвара се за друге који хоће да приђе Христу. Шта је то брате ? 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ГрешниСлуга рече

Не знам искрено. А која је ово прича, молим те ми кажи. Као ја сам екумениста, волим све људе и друге религије. А не воли онога који је поред њега у његовом дворишту. Под тим мислим на свог брата у Цркви. А овај други, ја сам антиекумениста, затвара се за друге који хоће да приђе Христу. Шта је то брате ? 

Пријатељу, ја немам времена да објашњавам. То смеће од текстова сам само прелетао, јер не завређују никакав осврт. Он је један од главних "духовника" које Борба за неверу објављује, и то би требало све да каже. Није се пак десило да сам ја разобличио унапред неко свештено лице, када други нису ни сањали, а да се то није испоставило тачним. Руска Црква је била присиљена да изда посебан осврт против "духовништва", и то су добро урадили. Нисам ја против подвига и побожности, како би неко скромних интелектуалних капацитета мислио, него сам против шарлатана и јеретика.  

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

за тог о. Јовицу

није он ни налик њима (Карелина, Симеона из Рукумије итд). Није он никакав гуру већ скроман сеоски свешеник. 

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, ГрешниСлуга рече

Шта фали о. Рафаилу ?

Verovatno mu ne manjka nicega...

On je, po mom skromnom " gresnom " misljenju, fenomenalan stand up komicar. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Баш ми данас јавише за тог о. Јовицу...

Nemoj oce suditi o nekome koga i ne poznajes... Trebamo biti primer drugima, ovako necemo to biti.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...