БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Је л' сте чули? Ко хоће да спреми гирице, нека ми јави на пп. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Је л' сте чули? Ко хоће да спреми гирице, нека ми јави на пп. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Ako ides javi, mogo sam i ja da banem do Nisa a i neku knjigu da kupim. ? Окет. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Бане, beer garden. У Душановој, ту близу центра је. Имате и точено пиво и гирице. ???? ту је проверено добро ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 пре 2 минута, Александра96 рече Бане, beer garden. У Душановој, ту близу центра је. Имате и точено пиво и гирице. ???? ту је проверено добро Al nema drustvo, zbrisali ste svi negde. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра96 Написано Децембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2018 Шта ћеш. ? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Март 19, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2019 Где сте људи, шта има ново, како сте? [emoji3526]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 19, 2019 Пријави Подели Написано Март 19, 2019 пре 27 минута, Saraa рече Где сте људи, шта има ново, како сте? Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Одлично, а како си ти? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 19, 2019 Пријави Подели Написано Март 19, 2019 Чини ме срећном шетња поред реке. Не радим то тако често, али баш имам у плану да се подсетим тог старог доброг осећаја... АлександраВ, Ana B., Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Март 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2019 Ја супер, дошла После дуге паузе [emoji23]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију ronin and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Март 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2019 Чини ме срећном шетња поред реке. Не радим то тако често, али баш имам у плану да се подсетим тог старог доброг осећаја... Истоооо и ја [emoji4]Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Milica Bajic and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 20, 2019 Пријави Подели Написано Март 20, 2019 пре 7 часа, Saraa рече Истоооо и ја Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Пролеће је идеално за шетњу АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2019 Пријави Подели Написано Март 20, 2019 Gledaj me, gledaj dugo pogledom tvojim setnim dosta je da me gledaš i to me čini srećnim PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 20, 2019 Пријави Подели Написано Март 20, 2019 Setnja. Saraa and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 22, 2020 Пријави Подели Написано Мај 22, 2020 Штимовање гитаре. D C C7 E Em G Am Dm PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука