Sanja Т. Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 On 6.12.2018. at 18:04, ronin рече Juce sam procitao bas jedan veoma dobar strip, put zivota. Ostavio je bas utisak na mene, veoma potresan Samo da pitam, gde se kupuju ovi stripovi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 пре 1 минут, Сања Т. рече Samo da pitam, gde se kupuju ovi stripovi? ovaj strip sam skinuo da procitam sa sajta http://www.stripzona.com Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 Да форумашим на шаљив начин и на озбиљним темама..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 Usrećuje me kada me ne citiraju trolovi na forumu. Vladan :::. and ronin је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Децембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2018 пре 9 часа, Сања Т. рече Samo da pitam, gde se kupuju ovi stripovi? Ovo odlicno izgleda Sanja Т. and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 Mene usrecuje sad DIVA program sa bozicnim filmovima po ceo daan[emoji94][emoji92]Sent from my ATU-L21 using Pouke.org mobile app Flojd and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 10 часа, Alegzandar рече Ovo odlicno izgleda Strip je veoma potresan. Saraa је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 19, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 Mene najviše usrećuje intenzivan trening, kada pomerim granice svoje snage i uopšte kada pomerim granice svojih mogućnosti uopšte (posao, učenje...). Volim da vidim moju ideju, da je uspela u praksi, kad se zavrti na nekom produkcijskom serveru. Što se moje online aktivnosti tiče, najviše volim da odvalim nešto što će povući što veći broj ljudi da se polomi da mi objasni da nisam u pravu, uključujući se emotivno u tu priču, pa se na kraju sve završi paljevinom i haosom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 Mene najviše usrećuje intenzivan trening, kada pomerim granice svoje snage i uopšte kada pomerim granice svojih mogućnosti uopšte (posao, učenje...). Volim da vidim moju ideju, da je uspela u praksi, kad se zavrti na nekom produkcijskom serveru. Što se moje online aktivnosti tiče, najviše volim da odvalim nešto što će povući što veći broj ljudi da se polomi da mi objasni da nisam u pravu, uključujući se emotivno u tu priču, pa se na kraju sve završi paljevinom i haosom. A zasto bi zeleo da se to tako zavrsi mislim, haosom? Послато са ATU-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 19, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 43 минута, Saraa рече A zasto bi zeleo da se to tako zavrsi mislim, haosom? Zato što je zabavno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 Добре књиге. Него, Нишлијке(а и Нишлије), зовете ли ви на сајам књига? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 10 минута, БанеЛ рече Добре књиге. Него, Нишлијке(а и Нишлије), зовете ли ви на сајам књига? naravno, svi su dobrodosli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 1 минут, Saraa рече naravno, svi su dobrodosli Супер, не морате много да се претржете. Спремите гирице и пиво оне тамо суботе. Не морате да одвајате главе и репове, ми то трсимо редом. АлександраВ and Saraa је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saraa Написано Децембар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 hahahaha mozee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2018 пре 14 минута, Saraa рече hahahaha mozee Deal! Saraa је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука