Jump to content

Како помоћи нашем народу на Косову и Метохији?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, grigorije22 рече

A sta je to uopste NATO i gde on intervenise u svetu? NATO je izmedju ostalog Rumunija,Grcka,Ceska,Slovacka,Spanija i da ne nabrajam dalje. Jel ti stvarno mislis da ce te i mnoge druge zemlje da intervenisu kao 99? Od citavog NATO da bombarduju mogu samo SAD, Britanija i mozda Francuska. Naravno i to moze sa adekvatnom PVO da bude eliminisao, tako sto ili pljunes lovu i platis ili napavis dil sa Rusima da imaju A2AD u Srbiji.

Ne ulazeći u AnaLiZovanje b/s OTAN, smatram da si donekle u pravu. Al' ako mogne i treba da se 'lupa', i te kako će da se lupa. Sa Rusima ili ne. Po nama, to je već postalo standard.

Ima decenija kako sam 'ovde', ti brate još i više... Al' tu smo negde.

Na liniji sa interMek 'herojima', pre deset(ak) godina predložih nešto romantično, a i sada, u srazu sa tvojim mnenijima ibo jest...

Dakle; ništa vojska, ništa snaga, ništa sveCke zavere... Krene 'gore' od Sombora i Sabadke, pa preko Petrovgrada i NS; priključe se Vrščani i Pančevci; SMitrovčani i Mačvani i Jadrani pospeše sa zapada; naravno Beograd prihvati, pa po frontu proširiš na Požarevac i Kladovo, ergo Negotin; pa šiiirom Srbije, mirno, peške, bez dijabola obraznih, molitvenio i saborno, barem nas miliJon-pa na Kosmet ravni... 

Al ne biva...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Милан Ракић рече

Ne ulazeći u AnaLiZovanje b/s OTAN, smatram da si donekle u pravu. Al' ako mogne i treba da se 'lupa', i te kako će da se lupa. Sa Rusima ili ne. Po nama, to je već postalo standard.

Ima decenija kako sam 'ovde', ti brate još i više... Al' tu smo negde.

Na liniji sa interMek 'herojima', pre deset(ak) godina predložih nešto romantično, a i sada, u srazu sa tvojim mnenijima ibo jest...

Dakle; ništa vojska, ništa snaga, ništa sveCke zavere... Krene 'gore' od Sombora i Sabadke, pa preko Petrovgrada i NS; priključe se Vrščani i Pančevci; SMitrovčani i Mačvani i Jadrani pospeše sa zapada; naravno Beograd prihvati, pa po frontu proširiš na Požarevac i Kladovo, ergo Negotin; pa šiiirom Srbije, mirno, peške, bez dijabola obraznih, molitvenio i saborno, barem nas miliJon-pa na Kosmet ravni... 

Al ne biva...

Rusija ce da varati svoje trupe na Kosovo i to ce se ubrzo desiti. Takodje ce i Pristina takse da povuce . Ovo je grigorijevo prorocanstvo posto i sam znas da sam ljubitelj istih. Odakle mi ovo, to me ne pitaj.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, grigorije22 рече

Jel ti stvarno mislis da ce te i mnoge druge zemlje da intervenisu kao 99? Od citavog NATO da bombarduju mogu samo SAD, Britanija i mozda Francuska.

Е то је већ друго. Ако нас само они бомбардују, то је онда за*банција. Ја се уплашио да им се не придруже Луксембург, Исланд и ЦГ. То би онда већ било мало озбиљније... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Е то је већ друго. Ако нас само они бомбардују, то је онда за*банција. Ја се уплашио да им се не придруже Луксембург, Исланд и ЦГ. То би онда већ било мало озбиљније... 

Ignorises ostatak odgovora.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, grigorije22 рече

Rusija ce da varati svoje trupe na Kosovo i to ce se ubrzo desiti. Takodje ce i Pristina takse da povuce . Ovo je grigorijevo prorocanstvo posto i sam znas da sam ljubitelj istih. Odakle mi ovo, to me ne pitaj.

Лош си пророк. Сем ово за таксе, ал то доста вести да пратиш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Лош си пророк. Сем ово за таксе, ал то доста вести да пратиш.

Moguce, za lazno prorokovanje je u knjizi Ponovljenih zakona predvidjena kazna kamenovanjem. Medjutim, idem korak dalje i prorokujem da ce se to desiti u 2019 godini.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, grigorije22 рече

пре 26 минута, GeniusAtWork рече

Међ` осталим, и због овога је овај Форум ВРХ. И кад је тешко... Идемо даље!!!

Сам` да се не 'наљути' владар из сенке Рилан  12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Adelaida рече

Ne predstavljam ja, vec oni koji zive na Kosovu

Који они? Имаш ту представу из личних познанстава, ил из медијске слике?

Подели на овим сајтовима

Jel ovo pomaganjee Kosovu..nadmudrivanje. Gde su dobre misli gde je sloga..gde je prebivanje u stalnoj zahvalnosti i slavljenju Boga. A gde dobro misljenje i delanje?

Послато са SM-G361F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Уме ли неко стручан да ми објасни ово слање на жиро рачун. Колико схватам, не може из Србије да се уплати на овај текући рачун. 

Како иде ово са девизним рачуном? Шта треба да се има?

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...