Jump to content

Препоручена порука

@Милош Стевановић 

Sto bi rek`o nas brat Zeljko - dobro nam dosao, i bolje nas napao! :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Таша рече

Ima, motika. 

Kako ide doziranje - pola motike, cela...? `El mora sa punom casom vode?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@ana čarnojević Нека упише екологију ако не воли да ради. Ако воли трговину нека упише фармацију.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Замена има много. Али најбоље решење је не мењати један проблем другим, тако кажу људи који све знају. На свету. :)

• Хахаха 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милош Стевановић рече

@Liga Džentlmena Замена има много. Али најбоље решење је не мењати један проблем другим, тако кажу људи који све знају. На свету. :)

Klin se klinom izbija. Al rupa ostaje. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ana čarnojević рече

neki apotekari su mi rekli (raspitujem se po apotekama :ani_biggrin:) - ni slucajno. kakva crna farmacija, propala struka.

Ако хоћете да вам дете буде апотекар можда су и у праву. Али ако хоћете да вам дете ма 5000-10000 евра плату, фармација је права индустрија. Рецепт вам је, Сектор развоја, докторат из хемије, гомила искуства, спремност да се ради у иностранству. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Милош Стевановић рече

@obi-wan Како напао? Не капирам, ако може мало појашњење.. :)

Pa to ti je Zeljkova igra reci - umesto "nasao" (ti bi rek`o "bolje vas nasao") ide "napao", znaci zafrkacnija je u pitanju.

Inace, ovde ti sve ide manje-vise opusteno, cak i kad se posavadjamo... sto znaci - ne dozvoli da te savlada ozbilnos`...

Подели на овим сајтовима

@Милош Стевановић 

Inace, kad odgovaras na neku konkretnu poruku, kao sve ovo gore iznad, bolje je i preglednije da koristis dugme (link) "citat", koji imas ispod svake napisane poruke. Tako se u polje za unos prenosi ta citirana poruka, a ispod nje iskucas odgovor, i to bude lako za citanje i kapiranje kome si na sta odgovorio.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, obi-wan рече

@Милош Стевановић 

Inace, kad odgovaras na neku konkretnu poruku, kao sve ovo gore iznad, bolje je i preglednije da koristis dugme (link) "citat", koji imas ispod svake napisane poruke. Tako se u polje za unos prenosi ta citirana poruka, a ispod nje iskucas odgovor, i to bude lako za citanje i kapiranje kome si na sta odgovorio.

Хвала, то ми је требало.

• Свиђа ми се 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Милош Стевановић рече

Za homepatiju sam bio veoma zainteresovan neko vreme posle završenih studija. Sve u vezi homeopatije je u najmanju ruku sumnjivo; od proizvodnje, preko farmakološkog dejstva (ako može uopšte i da se kaže 'farmakološko'), pa do tzv. potencijalnih energija itd. Pošto ne može do kraja da se zna o čemu se tu radi, mislim da je pametno zaobilaziti je (takođe savet i Starca Pajsija Svetogorca). 

Što se tiče neke konkurecije, ona ne postoji, jer je homeopatija i dalje slabo zastupljena u našoj zemlji i ove lekove ne pokriva zdravstveno osiguranje.

Бог ти помогао.

Приметила сам и на другим темама да се хомеопатија узима баш на зуб...а искрено да кажем, страшно ми је жао то да читам, мене је спасла многих бесаних ноћи због ницања дететових зубића. Помогла ми је на очиглед њених највећих критизера. Молим те да даш још неки аргумент за против, ако имаш. И уопште о последицама коришћења хомеопатских лекова.

Осим тога бих те молила за мишљење о фитотерапији. Моје искуство са Баховим капима је јако позитивно. Увек би их неком препоручила пре него да посегне за неким лековима за смирење, антидепресивима и сл. Шта кажеш о томе?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...