Jump to content

Препоручена порука

Хахај, дај бре нешто вс мађурлук добро. Мада ја више и не пијем. Ђного ретко. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 29.12.2018. at 13:21, Natasenka рече

šta misliš o eglonilu? kakvo je tvoje mišljenje da se takav lijek dadne za opuštanje želuca? 

Опрости, уопште нисам видео да си питала.

Еглонил се користи за лечење нервозе, тако што блокира биохемијске процесе у мозгу. Треба да се користи што краће. 

Кад се опусти цело тело, опусти се наравно и желудац. Не треба да се пије без савета лекара. Боље је пити чај од нане и мајчине душице за ту индикацију. :) 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Хахај, дај бре нешто вс мађурлук добро. Мада ја више и не пијем. Ђного ретко. :D:D

Ау брат треба ти кисео купус :) 

Витамин Ц и парацетамол, може одвојено или у једној таблети. 

Где задоби те ране јуначке? 12:smeha:

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 17.7.2019. at 13:34, Милан Ракић рече

Смеју, сем ако не пијеш "Пентраксиле" (српска урбана легенда) 12:smeha:

Имао сам "пригоду" доженим жену која је фармацеутски инџилир. (За разлику од фармацеута који погледа "Фармакопеју" и препоручи ти лек, она зна да га и "направи")

И тако онамени "јела говна" у почетку везе (касније крунисане браком); те немој ово, те немој оно; те та супстанца ствара пХ ову, пХ ону... Док нисам пук`о!

И просто и једноставно. Док се пушила цигара са димом и пила ракија са алкохолом, било је како је било! У сразу са "данас" - Одлично је било.

Како су "измислили" пушење дувана "без дима" и пијење пива "без алкохола (сем религијских разлога гледе)", ми почесмо да пропадамо. (не ми као фамилија него генерално)

И пропашћемо!

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Милошшш рече

@sanja84 @Милан Ракић 

Тако ми долазе пацијенти да питају да ли смеју да се алкохолишу ако пију лекове, као иду на неко весеље.. Кажем не може, а они крену да из мене извлаче оно што желе да чују и то да их убедим зашто то тако може.. :) 

Ne ozbiljno, alkoholizam jeste veliki problem..ljudi nisu ni svesni toga, pogotovu na našim prostorima. Sve kao valja se, zdravo je..

Kad se malo uradi AUDIT test nad populacijom, čovek se iznenadi. I kako onda da ubediš čoveka da mu treba lečenje i da je već postao alkoholičar.

PS: ja sam mislim jedna od retkih koja je na beer festu pila kvas.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милан Ракић рече

Док се пушила цигара са димом и пила ракија са алкохолом, било је како је било! У сразу са "данас" - Одлично је било.

Како су "измислили" пушење дувана "без дима" и пијење пива "без алкохола (сем религијских разлога гледе)", ми почесмо дапродамо.

И пропашћемо!

Разумем шта причаш, није се правила толика тензија око тога.

Данас има много информација "за или против" свега и свачега, па то збуњује човека.

Али, свако бира за себе оно што жели.

Што се тиче вере, то је иста ствар Нико нас не приморава, него ваљда слободно се одлучимо да поштујемо или не. Свако треба за себе да изабере, а увек  слуша некога, само је питање кога? :) 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

@Милошшш Hahahah, ti si bre jos ludji od mene, Sunce ti kalaisano ! :D:D Di nadje kupus sad kiseli u sred leta? Ne me zaebavaj, ma ovo pitam za drugara, ja ne pijem. :D:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Ma kazi Dzoni slobodno, pitas za mene, ja se ubijam od alkohola. :ani_biggrin:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Милошшш  Не пијем лекове. А ако не могу да заспем, ту је пола бромазепама. Чувам јетру сурутком и вежбањем у теретани... :mahmah:

Жив био, Милоше.

Ко разуме, схватиће...

Подели на овим сајтовима

Ево Михајловић се бави спортом колико година па опет болест. 

Духовни одговори су прави у вези свега, а што ми хоћемо по своме ко нам је крив.

Што рече онај монах, јеромонах шта ли је, има на нету: 

"Како иде живот човека? Родиш се, пробаш да не умреш, не успе ти али не успе ником.. Зато престаните да компликујете и уживајте у животу!" :)  

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 18.7.2019. at 13:23, Милошшш рече

Зато престаните да компликујете и уживајте у животу!" :)  

Можда је боље рећи: уживајте и пазите душе своје! 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Spoj duhovnog i telesnog vezbanja je ono sto treba, ne samo jedno, i ne samo drugo. Dvojedno bice - dvojedno vezbanje u svemu.

A nije teretana i klasican trening jedino sto je fizicka vezba... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

A nije teretana i klasican trening jedino sto je fizicka vezba... :)

Тако је, за оне у браку кексање, а за оне који нису у браку, будак, мотика, риљ, вила, грабуља, ма шта доВате. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, БанеЛ рече

будак, мотика, риљ, вила, грабуља

...i lepo se izbiju k`o ljudi, ne ovako samo nesto da kukaju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...