Jump to content

Препоручена порука

• 10 months later...
On 15.7.2019. at 16:06, Милошшш рече

Portal o prirodnom lečenju koji uređujem

https://prirodni-lek.rs/

https://www.facebook.com/portalprirodnilek/

https://prirodni-lek.rs/nana-prirodna-pomoc-kod-nadimanja-i-gasova/

Kako bi bilo lepo da je to sve istina........Još kad bi nani dodali sintetičke vitamine, probiotike i prebiotike na ovoj našoj planeti ne bi više bilo bolesnih ljudi! :smeh1:

Nigde na ovom trulom kapitalističkom zapadu ti u apoteci ne bi ponudili nanu protiv nadimanja i gasova, za to postoje dva mnogo bolja čaja a to su Foeniculum vulgare i Pimpinella anisum.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bernard рече

https://prirodni-lek.rs/nana-prirodna-pomoc-kod-nadimanja-i-gasova/

Kako bi bilo lepo da je to sve istina........Još kad bi nani dodali sintetičke vitamine, probiotike i prebiotike na ovoj našoj planeti ne bi više bilo bolesnih ljudi! :smeh1:

Nigde na ovom trulom kapitalističkom zapadu ti u apoteci ne bi ponudili nanu protiv nadimanja i gasova, za to postoje dva mnogo bolja čaja a to su Foeniculum vulgare i Pimpinella anisum.

Hvala na komentaru.

Problem je što ljudi nezdravo žive, loše se hrane, ne vode računa o svom zdravlju, i onda kad nastane problem žele magičnu pilulu i da sve nestane "kao rukom". Ne ide to tako. Lično, imam problem sa varenjem i znam koliko mi nana pomaže, tako da jeste istina. Da li je u pitanju upala žučne kese, ili nje uopšte nema, da li je dispepsija, postoji adekvatna terapija za to. Bavim se farmacijom, tako da veoma dobro znam šta se daje u takvim situacijama. U svim biljnim komercijalnim preparatima zastupljena je i nana (gastritol, iberogast...).  Ovo je sajt za prirodno, biljno lečenje. Svakako postoje lekari, sintetički lekovi itd. što je i objašnjeno na sajtu. Svako dobro.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Милошшш рече

Hvala na komentaru.

Problem je što ljudi nezdravo žive, loše se hrane, ne vode računa o svom zdravlju, i onda kad nastane problem žele magičnu pilulu i da sve nestane "kao rukom". Ne ide to tako. Lično, imam problem sa varenjem i znam koliko mi nana pomaže, tako da jeste istina. Da li je u pitanju upala žučne kese, ili nje uopšte nema, da li je dispepsija, postoji adekvatna terapija za to. Bavim se farmacijom, tako da veoma dobro znam šta se daje u takvim situacijama. U svim biljnim komercijalnim preparatima zastupljena je i nana (gastritol, iberogast...).  Ovo je sajt za prirodno, biljno lečenje. Svakako postoje lekari, sintetički lekovi itd. što je i objašnjeno na sajtu. Svako dobro.

Знам проверен рецепт за лечење гастритиса и чира на желудцу. Преписао сам га из новина пре петнејстак година у рубрици писам читалаца. Човек је тврдио да је њиме излечио неколико чира истовремено а и сам могу да сведочим да је неколико људи из моје близине излечено.

Састојци су: литар хладно цеђеног уља (маслиново, кукурузно), по педесет грама хајдучке траве и кантариона (пожељно је да су свеже али може и сушене). То се све сипа у већу теглу и заклопи, тегла се умота у крпу па се стави у лонац и кува три сата да ври на тихој ватри. По потреби додавати врућу воду никако хладну да не пукне тегла. Када се прохлади онда се процеди. Пије четрдесет дана по супена кашика ујутру на празан желудац. 

Шта кажеш брате за ове састојке? За чај од кантариона сам читао да је благотворан за желудац и да штити слузницу желудца. 

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Милошшш рече

Problem je što ljudi nezdravo žive, loše se hrane, ne vode računa o svom zdravlju, i onda kad nastane problem žele magičnu pilulu i da sve nestane "kao rukom". Ne ide to tako.

Amen.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Просечан србенда рече

Знам проверен рецепт за лечење гастритиса и чира на желудцу. Преписао сам га из новина пре петнејстак година у рубрици писам читалаца. Човек је тврдио да је њиме излечио неколико чира истовремено а и сам могу да сведочим да је неколико људи из моје близине излечено.

Састојци су: литар хладно цеђеног уља (маслиново, кукурузно), по педесет грама хајдучке траве и кантариона (пожељно је да су свеже али може и сушене). То се све сипа у већу теглу и заклопи, тегла се умота у крпу па се стави у лонац и кува три сата да ври на тихој ватри. По потреби додавати врућу воду никако хладну да не пукне тегла. Када се прохлади онда се процеди. Пије четрдесет дана по супена кашика ујутру на празан желудац. 

Шта кажеш брате за ове састојке? За чај од кантариона сам читао да је благотворан за желудац и да штити слузницу желудца. 

Dobar je recept. Naravno, nekome ce da pomogne, a ako ne pomogne, onda ozbiljnije lecenje. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милошшш рече

Hvala na komentaru.

Lično, imam problem sa varenjem i znam koliko mi nana pomaže, tako da jeste istina. Da li je u pitanju upala žučne kese, ili nje uopšte nema, da li je dispepsija, postoji adekvatna terapija za to. Bavim se farmacijom, tako da veoma dobro znam šta se daje u takvim situacijama. 

Ja nisam doktor, nisam ni farmaceut, volim prirodu, mir, šume, biljke, fotografiju, reke, jezera, planine, bez bicikle ne mogu da živim, skijanje, klizanje na ledu i čitanje knjiga najpoznatijih botaničara - Johann Künzle, Sebastian Kneipp i Rudolf Breuss. 

Baviš se farmacijpm, pomaže ti nana i sumnjaš na upalu žučne kese ili dispepsiju.:unbelieveble::0222_shocked:

Nemoj bato tako molim te!

Imam još jedno pitanje, video sam članak o prostati. Dođe kod tebe neki čika od 70 i kusur godina i kaže, e moj sine nekad sam noću sa ženom sedam puta "gužvao posteljinu", a sad sedam puta noću mokrim. I odma na početku ti da do znanja da ne misli da guta one sintetičko-plastične palme i afričke šljive..... Šta bi mu ti ponudio nešto evropski, dobro nemora evropski, može balkanski ili srpski. šta bi mu ti predložio za izlečenje prostate

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Просечан србенда рече

Простије а проверено искуствено.

Свако јутро на празан стомак сок од свежег купуса 1. кафена кашичица, 40 дана.

Врло росто и врло делотворно, пробајте ако имате тих проблема.

Нуспојаве = 0.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Милошшш рече

Dobar je recept. 

:unbelieveble: :0222_shocked: confused1

Ovaj odgovor magistar farmacije nikad ne bi smeo da napiše! Sramota! 

Da li znaš zašto? Zato što posle tri sata kuvanja čak i maslinovo ulje, koje spada u prvoklasna ulja toliko promeni strukturu da postaje TRANSMAŠČOBA ili na engleskom TRANS FAT.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Bernard рече

Da li znaš zašto? Zato što posle tri sata kuvanja čak i maslinovo ulje, koje spada u prvoklasna ulja toliko promeni strukturu da postaje TRANSMAŠČOBA ili na engleskom TRANS FAT.

Hvala.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Bernard рече

Пријатељу то је лек за чир, проверено је и неће угрозити здравље. Тако се прави тинктура по убрзаном поступку, битно је да се из биљака извучу сви лековити састојци.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Просечан србенда рече

Пријатељу то је лек за чир, проверено је и неће угрозити здравље. Тако се прави тинктура по убрзаном поступку, битно је да се из биљака извучу сви лековити састојци.

:))12:smeha:

Srbendo nemoj sad i ti molim te....... tinktutura se pravi u alkoholu i ne kuva se u vodi tri sata! 7896634qquuuuuuuuu:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Милошшш рече

Hvala.

Nema na čemu! I knjigu (pametnu) u ruke!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bernard рече

:))12:smeha:

Srbendo nemoj sad i ti molim te....... tinktutura se pravi u alkoholu i ne kuva se u vodi tri sata! 7896634qquuuuuuuuu:smeh1:

Па није буквално тинктура него уљани раствор и не може без кувања односно загревања

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...