ronin Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 31 минута, Ana B. рече Bila sam nekad lepa ko Jelena, pregazile me godine I sada si lepa Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 превише браћо орбитирате Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 13 минута, Иван ♪♫ рече превише браћо орбитирате Nemoj da si ljubomoran. Vladan :::., Поет, ronin and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 mogu samo na mene da budu ljubomorni Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече Bila sam nekad lepa ko Jelena, pregazile me godine Ne lupaj ! Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 2 часа, ronin рече I sada si lepa Hvala i tebi i Nikoli i Nataši i Smaragdnom kamičku ronin and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 11 минута, Ana B. рече Hvala i tebi i Nikoli i Nataši i Smaragdnom kamičku Nema na cemu „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 On 15.1.2019. at 11:18, Natasenka рече jok . sa off opcije gleda sta kuckamo. mustra je to . Znao sam ja da Lavice imaju opanu intuiciju nista vama ne moze da promakne. Kako si me samo provalila? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 @Liga Džentlmena Zar i ti sine Brute? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 57 минута, Liga Džentlmena рече Znao sam ja da Lavice imaju opanu intuiciju nista vama ne moze da promakne. Kako si me samo provalila? ih. da te razočaram. nisam lavica. imaš posla s mnogo nežnim. osećajnim rakom. lako je provaliti taj osmeh. oči ti se smeju. odaju te. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 @Ana B. Nemoj sad ti sestro te izgovore. Lepota, godine i te stvari. Malo bi i skromnosti da dodas sebi. Cuti kad te hvale ljudi, oni tako sebe u stvari hvale. To je vazda bilo tako. Opravljaj baticu Ronina da l' da jurisa, vidis da je spreman ki zapeta puska. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 пре 6 часа, ronin рече batice, ja brojeve za loto, posto vodim da imas dar pogadjanja igra na sreću je greh. ti bi leba bez motike. neće da može. ronin and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 8 часа, Natasenka рече igra na sreću je greh. ti bi leba bez motike. neće da može. Pametnica Natasenka је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 9 часа, Natasenka рече ih. da te razočaram. nisam lavica. imaš posla s mnogo nežnim. osećajnim rakom. lako je provaliti taj osmeh. oči ti se smeju. odaju te. Super, lavica bi me sagorela svojom toplinom. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 5 часа, Liga Džentlmena рече Super, lavica bi me sagorela svojom toplinom. Ali one znaju biti dobri prijatelji, kao i lavovi. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука