kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Управо сада, Сања Т. рече Apsolutno!, ali.. . Kada vasa "princeza" ima dane gde ne zna kud bije ( poput dana kada pravi ajvar ) , red je da uskocite u kuhinju i odmenite je...ili u bilo cemu sto je potrebno. ma nemam ja sa tim problem nikakv, ne gadim se ja nicega raditi ukoliko je nuzno, nemam ja komplekse, ali nisam ni majmun, o tome se radi. pa koliko sam ja puta veceru spremio djevojci, gostima, hiljadu puta, ionako kuvam bolje neg neke zene, samo to ne ide svaki dan, jer imam preca posla za raditi. Sanja Т. and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, БанеЛ рече Дај брате, х јела почиње тако што се упржи црни лука. После све нијансе. Mora neko i sudove da pere. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @jelica-djuric не шалим се. Хоћеш на кафу, чај, сок... Ајд сад, ако не буде ништа, брат и сестра по цркви, ником ништа, свима све ? Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Управо сада, Никола Крушић рече @jelica-djuric не шалим се. Хоћеш на кафу, чај, сок... Ајд сад, ако не буде ништа, брат и сестра по цркви, ником ништа, свима све ? Nemoj javno. Pp bato. jelica-djuric је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Princeza moze osvojit princa kao ti. A da bi to uspela mora imat odredjene vestine koje ni ga inpresionirale. ne moze princeza sa mnom, probao sam to sa najljepsom zenom koju sam u zivotu vidio i danas mi je jos uvijek najljepsa, ali nije islo, bez obzira na obostran trud, ne vredi, alergican sam na princeze!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 47 минута, kordun рече neke stavri se ne mogu kupiti, recimo tvoje dijete nece nikada jesti mamin ajvar I za to vreme što bih utrošila na ajvar, mogu da posvetim njemu. To što bih stucala na ajvar, možemo da provedemo na nekom lepom izletu. Ajvar se kupuje, vreme je neprocenjivo . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Mora neko i sudove da pere. danas je sve mehanizovano, masina kuva kafu, pere ves, sudje, nema nikakve muke, svako sebi to moze da priusti ako mu je stalo do toga. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Ево мало слика. Данас стигао свуда после посла Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече I za to vreme što bih utrošila na ajvar, mogu da posvetim njemu. To što bih stucala na ajvar, možemo da provedemo na nekom lepom izletu. Ajvar se kupuje, vreme je neprocenjivo . Pazi ovu lenčugu,samo da ne radi..pa i spremanje ajvara je vreme posvećeno njemu.... kordun and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 5 минута, kordun рече ne moze princeza sa mnom, probao sam to sa najljepsom zenom koju sam u zivotu vidio i danas mi je jos uvijek najljepsa, ali nije islo, bez obzira na obostran trud, ne vredi, alergican sam na princeze!!! Brkas loncice. Lepe zene su samo lepe zene a zbog toga znaju biti nadmene. Lepota ne cini devojku princezom. Moze je naciniti losom osobom... Vec sarm‚vaspitanje‚ ponasanje... Ja bas naprotiv volim princeze‚ jer ce prava princeza znati da me tretirati, nista manje nego kao princa. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, kordun рече danas je sve mehanizovano, masina kuva kafu, pere ves, sudje, nema nikakve muke, svako sebi to moze da priusti ako mu je stalo do toga. Za voljenu zenu ti nista nije tesko uraditi. пре 6 минута, Natasa. рече I za to vreme što bih utrošila na ajvar, mogu da posvetim njemu. To što bih stucala na ajvar, možemo da provedemo na nekom lepom izletu. Ajvar se kupuje, vreme je neprocenjivo . Otici negde na vaceru... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече bas naprotiv volim princeze‚ jer ce prava princeza znati da me tretirati, nista manje nego kao princa. E bas naprotiv, princezu obicno boli uvo za princa Smaragdni kamičak and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече jer ce prava princeza znati da me tretira Шта ће ми да ме третира. Нисам ни пас, а ни мачка. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 14 минута, Liga Džentlmena рече Mora neko i sudove da pere. Машина. Најбоље Бошова. Никола Крушић је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече E bas naprotiv, princezu obicno boli uvo za princa Ja cu mojoj cesce da cackam usi. Maja Pavlovic and Никола Крушић је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука