cloudking Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 23 минута, Milica Bajic рече да ли је могуће вакцине правити без употребе ћелија људског организма Mislim da tako nesto u zvanicnoj medicini jos uvek nije moguce. Postoje neki pomaci u tim istrazivanjima i odredjen napredak sa majmunksim embrionima ali nista odrzivo. Farme fetusa za sad dobro posluju i nadaju se da ce tako i ostati ali naravno da nauku takve stvari ne zanimaju i uzurbano se radi na tome da se pronadje neka GMO alternativa ljudskom embrionu... zivi bili pa videli... @Avocado oprosti mi ne znam sta radim... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 15 минута, Milica Bajic рече Људи, молим вас да ми неко каже, може и докторка домаћин теме, ако ће се појавити поново уопште и ако може на то питање да одговори непристрасно, да ли је могуће вакцине правити без употребе ћелија људског организма (фетуса - Господе опрости им, не знају шта чине)? Рецимо да ли се у исту сврху могу користити ћелије неког другог живог организма ( рецимо пилета) ? Mogu... koriste se i koristile su se ćelije majmuna, pilića, pataka i drugih životinja... пре 15 минута, Milica Bajic рече Да се разумемо, моје дете је уредно вакцинисано и подржавам чињеницу да су вакцине спасиле човечанство, само ова теорија о скрнављењу абортираног фетуса превазилази све моје границе људског разумевања. Не могу да се не сетим блаженопочившег патријарха који би пре пристао да буде и последњи Србин, да нестане и велика и мала Србија, а не би пристао на нељудство и нечовештво. Da ponovimo, ne koriste se fetusi... koriste se ćelije koje se uzgajaju u laboratoriji, a koje potiču od dva fetusa - jedan "strain" ćelija nazvan WI-38, koji potiče od fetusa kojeg je 1962. abortirala majka zato što je bila u trudnoći zaražena rubelom.. i drugi strain koji se zove "MRC-5" koji potiče od fetusa iz 1970. godine... Da bude još nešto jasno, ove ćelije se ne nalaze u vakcinama... one služe da se u njima uzgaja verzija virusa koja se ubacuje u vakcinu. Vakcine za koje se koriste su: Hepatitis A vaccines [VAQTA/Merck, Havrix/GlaxoSmithKline, and part of Twinrix/GlaxoSmithKline] Rubella vaccine [MERUVAX II/Merck, part of MMR II/Merck, and ProQuad/Merck] Varicella (chickenpox) vaccine [Varivax/Merck, and part of ProQuad/Merck] Zoster (shingles) vaccine [Zostavax/Merck] Adenovirus Type 4 and Type 7 oral vaccine [Barr Labs] * Rabies vaccine [IMOVAX/Sanofi Pasteur] Izvor: https://www.historyofvaccines.org/index.php/content/articles/human-cell-strains-vaccine-development Ne znam da li se koriste i za još neke ovde nepomenute vakcine. Time što bismo počeli da uzgajamo Hepatitis A u ćelijama nekog majmuna ili pileta, nećemo vratiti u život dva fetusa koja su abortirana 1962. i 1970. godine, pa zaista ne razumem zašto bismo to radili. Sanja Т., Paradoksologija, Veliki Marko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 16 минута, Milica Bajic рече да ли је могуће вакцине правити без употребе ћелија људског организма (фетуса) ? Da je pitanje formulisano samo ovako kako sam citirao, ocekivao bih jednu vrstu odgovora. Kada je pitanje u izvornom kontekstu koji je jos i emocionalno obojen, tu nije dovoljan samo odgovor na pitanje (kontekst prizeljkuje vrlo odredjen odgovor) nego i sira prica koja bi trebalo da pitanje izmesti u odgovarajuci kontekst. Sve ono sto sam izostavio, a sto daje karakteristicni ton celom postu, trebalo bi rasvetliti, a toga ima dosta, i tice se etike, vere, medicine, nauke itd. Moguce je da gresim kada smatram da brzi odgovor (da/ne) ne bi doneo razresenje. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Šalu na nastranu... upravo se vracam iz setnje googlom (ponovo) , jer citam ovo o embrionima pa sam hteo da se informisem o tome... koliko embriona godisnje bude reciklirano u vakcine, od kad to traje, u kojoj meri se ti embrioni "seckaju" i slicno... Mnogo zanimljivih stvari sam nasao, tj samo dve stvari sam nasao... tj samo dve embrio celije koje su upotrebljene u svrhe razvoja vakcina. Od tada i od te dve celije vise nisu koriscene nove emrionalne celije u komercijalno dostupnim vakcinama... (ima jos takvih slucaja kasnije ali se radi o nekim drugim farmaceutskim istrazivanjima koja nemaju veze sa danasnjim vakcinama) Ovu sam informaciju potvrdio iz nekoliko izvora, meni su delovali kao kredibilni. Evo wikipedija za neke od vas a ostali googlajte dublje: https://en.wikipedia.org/wiki/Fetal_tissue_in_vaccines EDIT: Ah, shoot... Avocado me preteko vec Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 24 минута, cloudking рече Od tada i od te dve celije vise nisu koriscene nove emrionalne celije u komercijalno dostupnim vakcinama... (ima jos takvih slucaja kasnije ali se radi o nekim drugim farmaceutskim istrazivanjima koja nemaju veze sa danasnjim vakcinama) Дакле од тада није било употребе таквих ћелија за вакцине које су тема разговора? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 34 минута, Avocado рече Mogu... koriste se i koristile su se ćelije majmuna, pilića, pataka i drugih životinja... Da ponovimo, ne koriste se fetusi... koriste se ćelije koje se uzgajaju u laboratoriji, a koje potiču od dva fetusa - jedan "strain" ćelija nazvan WI-38, koji potiče od fetusa kojeg je 1962. abortirala majka zato što je bila u trudnoći zaražena rubelom.. i drugi strain koji se zove "MRC-5" koji potiče od fetusa iz 1970. godine... Da bude još nešto jasno, ove ćelije se ne nalaze u vakcinama... one služe da se u njima uzgaja verzija virusa koja se ubacuje u vakcinu. Vakcine za koje se koriste su: Hepatitis A vaccines [VAQTA/Merck, Havrix/GlaxoSmithKline, and part of Twinrix/GlaxoSmithKline] Rubella vaccine [MERUVAX II/Merck, part of MMR II/Merck, and ProQuad/Merck] Varicella (chickenpox) vaccine [Varivax/Merck, and part of ProQuad/Merck] Zoster (shingles) vaccine [Zostavax/Merck] Adenovirus Type 4 and Type 7 oral vaccine [Barr Labs] * Rabies vaccine [IMOVAX/Sanofi Pasteur] Izvor: https://www.historyofvaccines.org/index.php/content/articles/human-cell-strains-vaccine-development Ne znam da li se koriste i za još neke ovde nepomenute vakcine. Time što bismo počeli da uzgajamo Hepatitis A u ćelijama nekog majmuna ili pileta, nećemo vratiti u život dva fetusa koja su abortirana 1962. i 1970. godine, pa zaista ne razumem zašto bismo to radili. ...и даље се узгајају ћелије "потомци" ћелија фетуса? Ако кажеш да мислим да ћу од муке да се клонирам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 3 минута, Milica Bajic рече ...и даље се узгајају ћелије "потомци" ћелија фетуса? Ако кажеш да мислим да ћу од муке да се клонирам... Da... mada kad već pomenu, "klonovi" je bolji opis nego "potomci"... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 7 минута, Avocado рече Da... mada kad već pomenu, "klonovi" je bolji opis nego "potomci"... Како се "клонови" третирају са правног аспекта,као живи организми за испитивање или имају посебну ознаку истраживања у научне сврхе? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 3 минута, Milica Bajic рече Дакле од тада није било употребе таквих ћелија за вакцине које су тема разговора? Pa koliko sam ja ukapirao koriste se i dan danas ali te iste dve celije koje su uzete sredinom proslog veka. Znaci dve stvari: - ne uzimaju se nove celije novih embriona - i te stare koje se koriste ne ulaze sastav vakcine пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 7 минута, cloudking рече Pa koliko sam ja ukapirao koriste se i dan danas ali te iste dve celije koje su uzete sredinom proslog veka. Znaci dve stvari: - ne uzimaju se nove celije novih embriona - i te stare koje se koriste ne ulaze sastav vakcine Да истог сам мишљења,само се користе ћелије од различитих врста ембриона. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Мало ми је само нелогично да та толико озбиљна теорија није поткрепљена озбиљним и транспарентним доказима, чудно ми је да нам је остало простора да нагађамо о томе, а највише што ме чуди је да доктори у ДЗ, када их питате на чему је узгајана вакцина коју ће ваше дете добити - из топа одговарају на ћелијама пилета. Морам да вам кажем да ми се све више чини да је ова тема скренула у причу о ембрионима са одређеном намером. Прво су агресијом растерани многи озбиљни и образовани људи којима и не приличи заиста да се овде расправљају као на пијаци и жао ми је што су толико испровоцирани. А онда је као кец из рукава извађена прича о фетусима да саблазни и нас који случајно налетимо, морам да кажем - типично антивакцинашки. Цела та кампања је тако ишла, само што нас поједини нису хватали за гушу да не вакцинишемо децу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 4 часа, Рапсоди рече Чек, ви хоћете да кажете да је све бело што се тиче вакцина, да ништа не треба преиспитати, да не постоји ни један случај аутизма после примања истих. Да не треба преиспитати порекло и квалитет истих. Да све треба узети здраво за готово и молити се Богу да ти неко од најближих који чекају на вакцинацију не буде случај са упуства (нус појаве )...(после којег ћеш променити причу и ипак видети да ипак има нешто труло у држави Данској) . Чек, бре Рапсо... Идеш у крајност. Хоћеш и на наполитанкама да напишемо да уношење велике количине шећера може изазвати хипергликемију, на кулу свињског печења да напишемо да може изазвати инфаркт... Би ли дала бубрег да спасеш неког драгог? Кожу ако има велике опекотине? Крв? Хоћеш ли некога контаминирати тим мега-честицама? Моја деца су, као и ја, редовно вакцинисана. Дајте, бре, људи, па Христос каже да ће његови ученици стајати на змије и шкорпије, да ће их уједати (као нпр Павла) и да им ништа бити неће. А ви овде не бисте ни вакцину? Где вам је вера? Где вам је разум и расуђивање? П.С. Духовна деца Сланаца имају благослов да иду код Артемија. Тамо је гостовао и Мирољуб и после нашег упозоравања и слања копија његових хула. Зашто би ми снимак оданде био доказ црквено исправног мишљења? Него, рекао би св. Владика Николај "Мање бриге, више вере" И престаните да параноишете преко мере. Скепса је у реду, неразумно срце не. Снежана, cloudking, Вилер Текс and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 46 минута, Mali Marko рече Како се "клонови" третирају са правног аспекта,као живи организми за испитивање или имају посебну ознаку истраживања у научне сврхе? Nije organizam. Samo celija. Tretira se valjda kao celija. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 25 минута, Milica Bajic рече највише што ме чуди је да доктори у ДЗ, када их питате на чему је узгајана вакцина коју ће ваше дете добити - из топа одговарају на ћелијама пилета. Pa ta za koju si ih pitala mozda i jeste uzgajana na celijama pileta. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 7 минута, Avocado рече Nije organizam. Samo celija. Tretira se valjda kao celija. Jasno mi je, hvala. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука