Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јес вала, ти Руси су прави зликовци. Фолирају нас на финту љубавизма, место да нас лепо бомбардују, побију нам бебе у инкубатору, извуку нам за дваес година неколико десетина милијрди евра као што то ради нормалан и културан свет:ani_biggrin:
А ни осиромашени уранијум не послаше нам никад. Ма стока једна невиђена.

Послато са SM-A310F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Не постоје римокатолици него римоотпадници. Зато будући васељенски Сабор треба да реши и питање називања како неправославних тако и православних. Ми у Символу исповедамо конкретне карактеристике Цркве где стоји и католичанство, а у томе је поента православља и са тиме немају више никакве везе риморасколници.

Ти си годинама причао другу причу по овом питању.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ivan Marković рече

Јес вала, ти Руси су прави зликовци. Фолирају нас на финту љубавизма, место да нас лепо бомбардују, побију нам бебе у инкубатору, извуку нам за дваес година неколико десетина милијрди евра као што то ради нормалан и културан свет:ani_biggrin:

Као што Пољаци сасвим немају "љубавизма", а притом су им "очистили" данашњи запад Пољске од Немаца, добили су огромну балтичку обалу и што је најважније ослободили су их западне Украјине и припојили себи (пакт Молотов-Рибентроп). Без тога последњег не би се ни ова тема отварала била би само РПЦ никаквих УПЦ МП, УПЦ КП и сличног. Но добро.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Жика рече

Многе је освестила махнитост Вероломеја, подмуклостБергоља а и падре Ђуровић отуђује екуменисте шлихтајући се атеистима. За мене овде више нема посла. Могу да купим бустер, ставим ноге на табуре, завалим се на канабе и умирем од смеха. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Многе је освестила махнитост Вероломеја, подмуклостБергоља а и падре Ђуровић отуђује екуменисте шлихтајући се атеистима. За мене овде више нема посла. Могу да купим бустер, ставим ноге на табуре, завалим се на канабе и умирем од смеха. 

Нисам ни ја за ове Вартоломејеве потезе али и Кирил се састајао са папом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Нисам ни ја за ове Вартоломејеве потезе али и Кирил се састајао са папом.

Јест, па шта? Са папом се састајао и Лохи. Па? 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Јест, па шта? Са папом се састајао и Лохи. Па? 

Ти оптужујеш само Цариград за екуменизам а и Кирил је екумениста.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ivan Marković рече

Отврдну им Бог срца, као фараону. И не могу да кажем да ми је жао. Није. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Ти оптужујеш само Цариград за екуменизам а и Кирил је екумениста.

Знам да је Кирил екумениста. Али га за гушу држе антиекумениисти. Па не може ништа. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Жика рече

Ma nije to ništa, trenutna kriza.....:smeh1:

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ivan Marković рече

. Могу да купим бустер, ставим ноге на табуре, завалим се на канабе и умирем од смеха. 

Смањи та пића, нису нешто добра за здравље.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Знам да је Кирил екумениста. Али га за гушу држе антиекумениисти. Па не може ништа. 

Хоћу да кажем да овај сукоб није због екуменизма тако да ти није добар аргумент то што си написао да се Милан отрезнио због Вартоломејевих поступака.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Ivan Marković рече

Гле, замисли. И због тих злих комуњара је познати хуманитарни радник и промицатељ приватног предузимаштва, Одило Глобочник моро да бега из Трста и успут страда због стреса и душевних патњи. Толико се човек напатио да није гледао куд иде па му се глава закачила на неку омчу.. 

Dobio bi (super) odgovor, ali Nidža me je zamolio da ne trolujem! Žao mi je.:smeh1:

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Жика рече

Хоћу да кажем да овај сукоб није због екуменизма тако да ти није добар аргумент то што си написао да се Милан отрезнио због Вартоломејевих поступака.

Није? А шта мислиш што се Вратолома толико окомио на Онуфрија? Мсм, јесте И због Амера али не САМО због њих. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bernard рече

Dobio bi (super) odgovor, ali Nidža me je zamolio da ne trolujem! Žao mi je.:smeh1:

Пуцај, Берни! Пусти ти Ниџу, ја баш волим таке ко ти. Не ускраћуј ми задовољство. Одговоре добијеш касније, јербо сам на сарани. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...