Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Поменух јер је онај МП вадио душу Таси за тај превод.  

Искрен да будем, би ми ги жао ономад због, његовом вољом испровоцираног, доказно-педагошког черечења и комадања: 

Да ли ти је духовник наложио да га испустиш из чељусти, или се МП и даље срећно-несрећно копрца In Bocca al Lupo

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, o. Miroljub рече

Искрен да будем, би ми ги жао ономад због, његовом вољом испровоцираног, доказно-педагошког черечења и комадања: 

Да ли ти је духовник наложио да га испустиш из чељусти, или се МП и даље срећно-несрећно копрца In Bocca al Lupo

Миодраг Петровић се копрца и сам од себе.Самопокретан је не треба гурка.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Zoran Đurović рече

Не лапрдај. 

Ђого је теолошки геније једном је на свом фејсбук профилу написао пост-Волио сам и вољећу.Банално чак и за једног шмемановца какав је он.Онда ми је пала ружна мисао да је то од оне народне изреке која почиње народним простачким изразима за љубав и завршава -ко се буни и њега ћу.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Zoran Đurović рече

Не лапрдај. 

Ђого је теолошки геније.Једном је на фејсбуку написао пост Волио сам и вољећу.Кога или шта није рекао.Банално и за једнок шмемановца.Мени су пале на памет безобразне речи које народ употребљава за вођење љубави почиње тиме а завршава-ко се буни и њега ћу.Ето ја сам крив.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, o. Miroljub рече

Никад ништа лично нисам имао против тог човека, као што нико ми ништа није наручио. Овај болни текст је испровоциран са његове стране. Сада ћути: или је одлучио да не одговара, или се отрезнио и схватио да је критика била озбиљна па да мора са њом како доликује да се позабави. Ако би прибегао овом другом, то би донекле поправило штете које је направио, јер би морао да призна промашене тезе.  

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Августин рече

Миодраг Петровић се копрца и сам од себе.Самопокретан је не треба гурка.

:))

МП је ПМ

или

Миодраг Петровић је Perpetuum Mobile

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

МП је ПМ

или

Миодраг Петровић је Perpetuum Mobile

Грешиш брацо он је Перпетуум Демономобиле.Пун беса и бјесова.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Никад ништа лично нисам имао против тог човека, као што нико ми ништа није наручио. Овај болни текст је испровоциран са његове стране. Сада ћути: или је одлучио да не одговара, или се отрезнио и схватио да је критика била озбиљна па да мора са њом како доликује да се позабави. Ако би прибегао овом другом, то би донекле поправило штете које је направио, јер би морао да призна промашене тезе.  

Мене је напао опет да кажем али стварно бизарно звучи због неког мог текста у КЛОЗЕТУ ГЕНЕРАЛШТАБА:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Августин рече

Мене је напао опет да кажем али стварно бизарно звучи због неког мог текста у КЛОЗЕТУ ГЕНЕРАЛШТАБА:

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Извуче ли се целовит?

12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Августин рече

Што рече Ведран, сачува ли интегритет?:))

Који су то ликови, мајко моја...

Подели на овим сајтовима

Ја не могу да престанем да се смејем. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ведран* рече

Извуче ли се целовит?

12:smeha:

Јасно.Пази то је било 2001 неко саветовање о увођењу свештенства у војску .Било је и владика и генерала.И он из чиста мира каже како Аристотел говори да се сви ратови воде због имовине.Ја му кажем како да уверимо генерале да се уведе свештенство ако проповедамо материјализам и кажем ратови се воде због различитих идеја.И одем у ВЦ .Он за мном и нападе ме због неког текста од пре осам година.Значи и ово што Ђуровић пише тачно је прати он и памти.И стало му је до свега.Сујетан је много.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Јасно.Пази то је било 2001 неко саветовање о увођењу свештенства у војску .Било је и владика и генерала.И он из чита мира каже како Аристотел говори дас се сви ратови воде због имовине.Ја му кажем како да уверимо генерале да се уведе свештенство ако проповедамо материјализам и кажем ратови се воде због различитих идеја.И одем у ВЦ .Он за мном и нападе ме због неког текста од пре осам година.Значи и ово што Ђуровић пише тачно је прати он и памти.И стало му је до свега.Сујетан је много.

Колико бих желео да не потпишем ово што си рекао, али не могу ни јоту да порекнем! Да не додајем сведочанства других озбиљних људи. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

сведочанства

Таман се прибрах, па Ава помену сведочанства. 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Колико бих желео да не потпишем ово што си рекао, али не могу ни јоту да порекнем! Да не додајем сведочанства других озбиљних људи. 

Ја сам то што сам рекао рекао пред свима и гласно.Ја мислим да би ме и физички напао да нисам био пријатељ са пок.о.Димшом Перићем и митр.Јованом.После ме је помињао у неком говору у Рукумији што сам се потписивао на оном форуму чини ми се да се звао Верујем као праведни Милоје рекавши да тиме уносим пометњу у Цркву јер сви знају ко је Грешни Милоје а не знају ко сам ја и онда ме је као разоткрио.Чим се будала бави.А не зна да је психолошки рат наука.Ја немам таквих скрупула као Ђуровић.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...