Jump to content

Forumašice koliko ste visoke ? ANKETA

Visina u žena  

35 члановâ је гласало

1. 1. Poštovana forumašice, kol'ko si visoka ?

• Visoka sam manje od 145cm
      1
    • Visoka sam od 145-150cm
      0
    • Visoka sam od 150-155cm
      0
    • Visoka sam od 155-160cm
      1
    • Visoka sam od 160-165cm
      4
    • Visoka sam od 165-170cm
      6
    • Visoka sam od 170-175cm
      8
    • Visoka sam od 175-180cm
      3
    • Visoka sam od 185-190cm
      1
    • Preko 190cm
      0
    • Muškarci kliknite ovde.
      11

Препоручена порука

167 на 8 :smeh1:,  млада духом ...управо сам пробушила кашику ( то је што се тиче килограма ) . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Дијана. рече

Zasto je ovo u Naucnom zabavniku, a muskarci u Zenskom kutku? :scratch_head:

175/62kg, malo ostarjela Oliva (48g). INFJ. :D

Дијо, мислила сам да си висока мало више, 175-180.  Али си танана, па ми због тога тако изгледа. :)

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, AnaLaz рече

Дијо, мислила сам да си висока мало више, 175-180.  Али си танана, па ми због тога тако изгледа. :)

Cerka mi spada u tu grupu, tj.ka  180cm, a meni je lakse da zaokruzim na 175, posto svakako to moze biti max 176-7, ne'm pojma :)

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Дијана. рече

Zasto je ovo u Naucnom zabavniku, a muskarci u Zenskom kutku? :scratch_head:

175/62kg, malo ostarjela Oliva (48g). INFJ. :D

Zato sto se zene naucno zabavljaju, a muski najvoliju zenski kutak... :945729:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, WiseMan рече

Ako smem da pitam, jesi li možda trenirala košarku i odbojku istovremeno? Ili si pila po 10 litara mleka na dan? 

Nije ti ona tol`ko visoka, nego veli da je to vec fantastika...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Zato sto se zene naucno zabavljaju, a muski najvoliju zenski kutak... :945729:

:smeh1: Mi volimo da proucavamo svoj izgled a muski su vise pragmaticno orijentisani. Pa Sofi je primjetila da je ispustio cijelu kategoriju 180-185, a mi evo cjepidlacimo da li visina od 175 spada u kategoriju 170-5 ili 175-80.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...