Jump to content

Ove rečenice muškarci ne žele da čuju od svojih lepših polovina

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Broken рече

Ja odem na pecanje...ugasim ton na telefonu. Uzmem posle par sati da vidim koliko je sati...vidim 7 propuštenih poziva od žene. Nazovem. Ona mi kaže:"Razmišljala sam nešto...treba da razgovaramo." Ja progutam knedlu...i u sekundi mi prođe bar 10 mogućih stvari koje bi mogle biti tema razgovora. Onda mi pecanje propadne jer sad samo razmišljam o razgovoru. Ribe mi više nisu zanimljive. Onda ja ne smem da odem kući pa napravim još gore jer kad dođem još me pita:"Gde si tako dugo bio?"

:))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Nisam stručan, samo razmišljam.

dobro razmišljaš...:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, JESSY рече

jeste, ali je takodje činjenica da se veliki broj ne ponaša kao da su punoletne i zrele osobe....zato su tu i problemi....

Misliš da bi tekst možda bio prihvatljiv(iji) kad bi naslov bio "Kako da ne trigerujete muškarca koji vuče traume iz detinjstva i ne ponaša se kao punoletna u zrela osoba, a neće da ide na terapiju"? 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Paradoksologija рече

To znači da traže muškarce koji su još lepši od njih :D

Uh ja odmah ispadam iz igre. Lepota mi je slabina strana....:blush:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Paradoksologija рече

Ko bre deli muškarce na slabiće i jake? Jedino Milivojević ima očito problematičan stav prema muškarcima, ja sam za to da se svakome pristupi normalno, ljudski, kao jedinstvenom ljudskom biću, bez reduktivnih formula...

U tome i jeste caka. Nema los stav ni prema zenama ni prema muskarcima.

On zeli da kaze kako muskarci nisu od kamena i da ne treba da budu od kamena.

Citaj bez emocija i potrebe za lepsim pristupom od strane zena. Znaci ako se zena prilagodjava muskarcu i pazi na njegov ego ona je udata za slabica?7896634Cak i ako je nezna prema muzu kao sto je on prema njoj onda voli slabica. 

Oooo....

Ono sto hocu da kazem, osim sto se kuckamo ovde po forumu da bi izgubili vreme, mislim na one bracne, bolje je da pisete iz svog iskustva mladjim generacijama kako je to zaista u braku, a ne da ih davite tim pricama o muskarcima " bezosecajnim trupcima" i ostalim pricama vec da stvarno ovde misionarimo i trudimo se da pomognemo jedni drugima.

Eto to sam mislio.

Bez uvrede, nisam imao nameru da nekog uvredim ( mozda moje poruke deluju tako) ali se samo borim da ljudi shvate da ne postoji nezna, umilna zena koja sve slusa sto muskarac kaze i brepa rukom po stolu, ili postoji muskarac koji je " trupac" pa jedino sto zna je da se izdere na zenu i baci joj 1000e na sto i kaze da sprema rucak. ( misli mozda postoji ali tome ne treba da tezimo).

Vec da treba da teze da zive kao partneri, da zajedno ulazu, da se vole, podrzavaju jedno drugo kad padnu, kada im je tesko, da placu zajedno ako im se place, da se ljube ako im se ljubi, da uzivaju u strasti ako je imaju, da zajedno spremaju rucak, pakuju i cepaju drva, da se postuju i prilagodjavaju da se bre na kraju vole i uzivaju u sitnicama u drzanju za ruke, sedenju na klupici, da jedu kokice i setaju pored keja.

Dosta je ove neoturbofolk revolucije i price o decku balkancu i zlatnom lancu, bezosecajnom muskarcu koji se bavi prljavim poslovima i donosi brdo love, i zeni koja svoju lepotu velica kroz golotinju i u prvi plan istice svoje fizicke atribute, koju muz vodi na skupa putovanja,vecere i ostale extremne stvari, ili da joj kupuje najlepse i najskuplje haljine kako bi ona izgledom zapanila sve, ostale zene bile ljubomorne na nju. Ili da otimaju muskarce zenama ili devojkama samo zato sto bi se bolje udomildle ili imale lepog coveka pored sebe? ( svakakvih prica sam se naslusao a neke i jzivo video). Ili da i ona je malo bozanstvo sa 3000 pratilaca na instagramu i 10000 lajkova.  Pusti te te price, mi smo hriscani i treba da imamo manire i ispravne stavove ( mi smo jedan vid dzentlmena i dama koji nemaju toliki novac i druatveni status) ali znaju da se ponasaju u svakoj situaciji i ne pricaju lose o drugima.

Mene to uzasava i ja stvarno to ne mogu da prihvatim kao dobar i reprezentativan nacin ponasanja jednog hriscanina ili hriscanke.

Prastajte ako nekog uvredih, nije mi bila namera.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Liga Džentlmena рече

Ono sto hocu da kazem, osim sto se kuckamo ovde po forumu da bi izgubili vreme, mislim na one bracne, bolje je da pisete iz svog iskustva mladjim generacijama kako je to zaista u braku, a ne da ih davite tim pricama o muskarcima " bezosecajnim trupcima" i ostalim pricama vec da stvarno ovde misionarimo i trudimo se da pomognemo jedni drugima.

Чек, а ко то ради овде? Ко овде уопште има став да мушкарци треба да буду безосећајни трупци?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

трупци?

А шта је са трупчићима? :blush:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Чек, а ко то ради овде? Ко овде уопште има став да мушкарци треба да буду безосећајни трупци?

Svi oni koji pisu da covek govori da su muskarci slabici, ili da ako se zena potrudi oko muskarca.

Подели на овим сајтовима

Meni je prva asocijacija na ovaj forum filozofiranje oko musko-zenskih odnosa, jer pored nekoliko tema sa velikim brojem strana ima i ovih malih bas mnogo ili se pretvore u to bez obzira na naslov i tekst.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Svi oni koji pisu da covek govori da su muskarci slabici, ili da ako se zena potrudi oko muskarca.

Ali rijetko ko ovde to misli, pa i generalno. Evo mozes a pitas otvoreno ko misli da su muskarci slabici i da li na to utice ako je zena uspjesnija i u tom smislu sposobnija od muskarca?

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Liga Džentlmena рече

U tome i jeste caka. Nema los stav ni prema zenama ni prema muskarcima.

On zeli da kaze kako muskarci nisu od kamena i da ne treba da budu od kamena.

Citaj bez emocija i potrebe za lepsim pristupom od strane zena. Znaci ako se zena prilagodjava muskarcu i pazi na njegov ego ona je udata za slabica?7896634Cak i ako je nezna prema muzu kao sto je on prema njoj onda voli slabica. 

Oooo....

Eto to sam mislio.

Bez uvrede, nisam imao nameru da nekog uvredim ( mozda moje poruke deluju tako) ali se samo borim da ljudi shvate da ne postoji nezna, umilna zena koja sve slusa sto muskarac kaze i brepa rukom po stolu, ili postoji muskarac koji je " trupac" pa jedino sto zna je da se izdere na zenu i baci joj 1000e na sto i kaze da sprema rucak. ( misli mozda postoji ali tome ne treba da tezimo).

Vec da treba da teze da zive kao partneri, da zajedno ulazu, da se vole, podrzavaju jedno drugo kad padnu, kada im je tesko, da placu zajedno ako im se place, da se ljube ako im se ljubi, da uzivaju u strasti ako je imaju, da zajedno spremaju rucak, pakuju i cepaju drva, da se postuju i prilagodjavaju da se bre na kraju vole i uzivaju u sitnicama u drzanju za ruke, sedenju na klupici, da jedu kokice i setaju pored keja.

Dosta je ove neoturbofolk revolucije i price o decku balkancu i zlatnom lancu, bezosecajnom muskarcu koji se bavi prljavim poslovima i donosi brdo love, i zeni koja svoju lepotu velica kroz golotinju i u prvi plan istice svoje fizicke atribute, koju muz vodi na skupa putovanja,vecere i ostale extremne stvari, ili da joj kupuje najlepse i najskuplje haljine kako bi ona izgledom zapanila sve, ostale zene bile ljubomorne na nju. Ili da otimaju muskarce zenama ili devojkama samo zato sto bi se bolje udomildle ili imale lepog coveka pored sebe? ( svakakvih prica sam se naslusao a neke i jzivo video). Ili da i ona je malo bozanstvo sa 3000 pratilaca na instagramu i 10000 lajkova.  Pusti te te price, mi smo hriscani i treba da imamo manire i ispravne stavove ( mi smo jedan vid dzentlmena i dama koji nemaju toliki novac i druatveni status) ali znaju da se ponasaju u svakoj situaciji i ne pricaju lose o drugima.

Mene to uzasava i ja stvarno to ne mogu da prihvatim kao dobar i reprezentativan nacin ponasanja jednog hriscanina ili hriscanke.

Prastajte ako nekog uvredih, nije mi bila namera.

A gde si ti kod bilo koga ovde video bilo šta od ovoga što navodiš? Citat, molim. Kakvi bezosećajni trupci i nežne ženice?

Evo saveta: u braku treba da postoji međusobno ljudsko poštovanje (nema isleđivanja "Gde ćeš sad? Gde si bio? S kim si bio? Zašto?!"), ali nema mesta za ego (da neko odlepi jer Bože moj, odakle njoj pravo da me pita gde idem). 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ako nekome ne smeta normalnim tonom postavljeno pitanje "Gde ideš?" ili predlog započet iskazom "Nešto sam razmišljao", nego lepo razgovara sa supružnikom o tome, ne znači da je bezosećajan/na. To su iskazi koje cimeri međusobno koriste bez problema.

Inače, ne gubim ovde vreme, svratim u pauzama rada. Prva faza radova započela, nanela sam podlogu, muž izravnjao zidove, ja očistila pod. Nisam odlepila na "Nešto sam razmišljao", nego sam prihvatila predlog i sad radimo zajedno. Mora da sam bezosećajna trupica. ne_shvata

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Ako nekome ne smeta normalnim tonom postavljeno pitanje "Gde ideš?" ili predlog započet iskazom "Nešto sam razmišljao", nego lepo razgovara sa supružnikom o tome, ne znači da je bezosećajan/na. To su iskazi koje cimeri međusobno koriste bez problema.

Inače, ne gubim ovde vreme, svratim u pauzama rada. Prva faza radova započela, nanela sam podlogu, muž izravnjao zidove, ja očistila pod. Nisam odlepila na "Nešto sam razmišljao", nego sam prihvatila predlog i sad radimo zajedno. Mora da sam bezosećajna trupica. ne_shvata

Ma bre sve se svodi na to koliko ko zeli da radi na sebi. :)

Nisam to rekao da si takva. Oprosti ako je tako ispalo. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...