Jump to content

Доксологија форумашима и поздрав

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, CutieBub рече

Ја вас много волим да читам.

Невезано за ову тему.

Dajte jedan sendvic ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 163
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, kopitar рече

nezna

"Ne zna", odvojeno...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Isusovo magare рече

Čovjek koji u 23h i 30min ispravlja točke, zareze i slova ne zna ni spavati ni plakati..

Ma kakvi, spavam pa se rasturim...

Подели на овим сајтовима

Eto tacno sam znao da ce @Ведран* da napravi neku zavrzlamu u mom odsustvu. Brzo da si se vratio nazad inace znas sta ti sleduje. Nemoj da moram da upotrebim 007 sposobnosti. 

p.s. Nema veze sto sam okasnio na temu, ja kada se god pojavim vrlo efikasno delujem.:kriminalac:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Vladan :::. рече

Хајде брате Ђемсе употреби их и нађи где је ("скривена") ова фотка скривене грлице или можда гугутке ;)

Трифкету нешто отупела оштрица после паузе, па не може да ископа Ведрана!:))

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Vladan :::. рече

Хајде брате Ђемсе употреби их и нађи где је ("скривена") ова фотка скривене грлице или можда гугутке ;)

20180703_111959.thumb.jpg.776deba89ed91164b6815db136b57c05.jpg.7601a078583e75d622a0a96c536c9772.jpg

Ovakvim sitnicam se ne bavim to je ispod moje casti. :p

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Zoran Đurović рече

Трифкету нешто отупела оштрица после паузе, па не може да ископа Ведрана!:))

:p :p :p

Iskopao sam ga i ispitao potanko ali mi je pobegao. :p :p :p 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 27.8.2018. at 13:44, Vladan :::. рече

Признај пораз... слободно... ;) даћу ти помоћ пријатеља :) 

Od tebe i ovog latinskog popa nikada. :tongue::tongue::tongue:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Trifke рече

Od tebe i ovog latinskog popa nikada. :tongue::tongue::tongue:

Аааа.... није лепо да ми се манастирски инок плези, ц ц ц ц ц....   Него, хајде, нађи прво слику а онда ми се плези... ;)

Иначе, немој да ме трпаш у исти кош са тим римским инквизитором који не да људима да се крштавају како ко хоће а овамо их тера да се причешћују више него и сами попови... :))  'де то има бре...

Мада, ево, ако ми Зоран да свој цариградски латински благослов 'ћу ти откријем тајну :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...