Jump to content

Да ли бисте прешли 500 и више километара да уживо упознате некога кога сте упознали на форуму?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Marijana, ova slika (meni makar) ostavlja utisak Arkana i Cece. :) 

Ne verujem da je bas to tvoj ideal?

Šta se više toliko opterećujete s tim muško-ženskim odnosima, glavno je da žena bude savršena i želi sve isto što i njen muž! To je onda idealna žena! :D 

Savršena žena (Put u Ameriku) 

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Maja Pavlovic рече

Ja bih presla i 1000km da mogu :D

Све се може кад се хоће :)

Што се тиче почетног питања, 500 км. Тај неко мора да буде баш посебан...

Људи су данас генерално лењи (а и стидљиви), и тешко их је извући из куће. Колико нас је из истог града, па се нисмо никада срели...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Маријана91 рече

@Liga Džentlmena  Већ сам напоменула немојте бити искључиви :) 

То су Србо и Драгица :smil443643319dc3d:

Haha, pa ti se onda potrudi da posaljes pravu indormaciju, ne dozvoli da ostali sami donose pogresne zakljucke. :)

Zamilsi (primera radi) da se svidjas nekom decku i on zeli da dodje u tvoj grad da te upozna, a pogresno protumaci tvoje pisanije o Srbendi koji lupa sakom o sto,  i ovu sliku o Srbu i Dragici pa odustane.... ccc

Dakle prave informacije u pravo vreme, dobro mogu da prodju i sugestije. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Zamilsi (primera radi) da se svidjas nekom decku i on zeli da dodje u tvoj grad da te upozna, a pogresno protumaci tvoje pisanije o Srbendi

Нисам овде да бих се некоме свидела :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Маријана91 рече

Нисам овде да бих се некоме свидела :)

Nego zbog cega si?

A ona prica o Srbendi, udaji i da trazis mladozenju? To je samo zezanje (trolovanje)? :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Jedna forumašica je prešla 200 kilometara da bi upoznala mene, i sada smo u braku.:sunce:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...