Jump to content

Др Ђорђевић Татјана: Невиност и верност увек су у „моди“ или шта је то „телегонија“

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14. 7. 2018. at 18:40, drvce рече

To mora da je onaj glupaviji deo zenske populacije...

Expand  

Mајке мушке деце су аутоматски глупавије, а? 

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:36, drvce рече

Expand  

Да је остао у медицини, уместо што је прешао у политику, до сада би рак три пута искоренио. Сиду не би, јер то навуку они млади што слушају чудну музику, користе опијате и уживају у муралима.

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 20:18, Вукашин Ковачевић рече

Mајке мушке деце су аутоматски глупавије, а? 

Expand  

Tako im je - kako im je.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Citao sam i ja Sugajeva pisao je samo zwnama, a sta je sa muskarcima koji su promiakuitetni? Sta se desava sa njihovim dusama? Po njegovoj prici zene treba da busu devstvene a muakarci ne. 

Mogu samo da potvrdim da cesta zamena partnera steti dusi i telu, ne malo nego bas mnogu, upadnes u bedak gadni i nije ti ni docega. Tako da mislim da je cesta promena partnera losa, ali se ne slazem da treba cuvati nevinost za brak posebno ako imas dugu vezu. Mislim da je pametnije uciti mlade da se vezuju u dugim vezama i da tu trose svoje seksualne apetite. Devstvenost je retka i mislim da nije dibro biti devstven preko 25 godina, utice gadno na psihuy cak cini od coveka da se oseca odbaceno, picinje da ima psihoze. Tako da bi trebalo ljudi da se savetuju da budu u dugim vezama.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...