Jump to content

Хрватска-Енглеска, полуфинале ФИФА СП 2018-За кога (и да ли) навијате? [АНКЕТА]

Оцени ову тему

Хрватска  

17 члановâ је гласало

1. 1. За репрезентацију које државе ћете навијати (ако уопште) у вечерашњем полуфиналном мечу?

• Хрватска
    • Енглеска

Препоручена порука

пре 10 минута, БанеЛ рече

Покидаће их Французи као Џеки ланац. 

Питање велико. Ови стварно играју добро.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Moгу рећи да сам свим срцем навијао за Хрвате. Не из било ког другог разлога, већ зато што се људи заиста боре за свој тим, играју до краја и што су се, заиста заслужено, нашли у финалу. Уопште не мислим да ће Французи победити, мислим да су им Хрвати достојан противник и да ће бити чупаво.

Свака част, браћо Хрвати, навијаћу у финалу за вас, као што сам и сада навијао. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Православни Србин рече

Свака част, браћо Хрвати, навијаћу у финалу за вас, као што сам и сада навијао

Mozda ovako bude i u finalu ( screenshot, by Boki, tj. ,...ja,... :slikanje: ) :

1.thumb.jpg.1538fb1c1fff0cdce613fa5a1f398e74.jpg

2.thumb.jpg.9a90a698d71e539ad7e5adf2cc80e115.jpg

3.thumb.jpg.e6a417d3fe80d0c6044c6e2dcd24514b.jpg

4.thumb.jpg.b33bce8ae5e167a8d48a88766088874e.jpg

:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

Ја не могу да замислим сценарио у ком бих навијао за Хрватску... уз сву добру вољу. Не због спорта, него због онога што прати фудбал, а то су навијачи, усташки хулигани, "За дом спремни!", Томпсон и победе посвећене "бранитељима", ***али их исти. Осим можда једино да бих нервирао типусе попут оног "кречим ноћу" Ђукановића... за њега бих, што каже Риле, научио и Бојну Чавоглаве. :smeh1: Нек су и најбољи на свету, могу то да поштујем и да им скинем капу, али да навијам... јок.

пре 24 минута, Православни Србин рече

Moгу рећи да сам свим срцем навијао за Хрвате. Не из било ког другог разлога, већ зато што се људи заиста боре за свој тим, играју до краја и што су се, заиста заслужено, нашли у финалу. Уопште не мислим да ће Французи победити, мислим да су им Хрвати достојан противник и да ће бити чупаво.

Битно да си мени псовао нану нанину и прогонио ме по форуму да сам усташа и непријатељ српског народа јер сам рекао да Праљков чин у Хагу сматрам храбрим, а овамо "браћо Хрвати навијао сам и навијаћу за вас". confused1

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дидим рече

Битно да си мени псовао нану нанину и прогонио ме по форуму да сам усташа и непријатељ српског народа јер сам рекао да Праљков чин у Хагу сматрам храбрим, а овамо "браћо Хрвати навијао сам и навијаћу за вас". confused1

Које си ти злопамтило. :D

Зезам се... па брате, неке сам ставове ревидирао од тада. Иначе, нисам те тада оптуживао да си усташа, немој да претерујеш, ниједном Србину нисам рекао да је усташа. 

Елем, без обзира ко су и какви су, ипак су наш, балкански тим и драго ми је кад побеђују светске силнике попут Енглеза. :D Успут, људи играју фудбал и заслужили су да уђу у финале. 

И то је то. 

Подели на овим сајтовима

@Дидим А искрено, још један разлог зашто сам навијао је тај што нама, нашим бабама (да не употребим неки гори израз) који су играли ко да немају душу, покажу да се ипак може и да се ми постидимо пред њима. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Православни Србин рече

Мислим дај...браћо...Како се то олако изговара. Као и љубав.

Свака част за фудбал, ал далеко смо ми од браће са њима. Јесте нас све створио исти Бог и по том основу јесмо браћа али то братство треба да се покаже некада и у пракси са њихове стране а не ми да летимо ко муве без главе увек у њихов "братски загрљај"

Срећан празник свима.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...