Jump to content

Хрватска-Енглеска, полуфинале ФИФА СП 2018-За кога (и да ли) навијате? [АНКЕТА]

Оцени ову тему

Хрватска  

17 члановâ је гласало

1. 1. За репрезентацију које државе ћете навијати (ако уопште) у вечерашњем полуфиналном мечу?

• Хрватска
    • Енглеска

Препоручена порука

пре 11 часа, Вилер Текс рече

Држ се и нек ти је Бог у помоћи. Немам ја ништа против тебе лично, нити мрзим Рвате само хоћу да кажем, колико ти била не свесна тога да су се Рвати опасно о нас огрешили и да то није игра. Ја јесам за помирење, али стварно а не за општа места.

Зато тако реагујем на твоја писања. И реаговаћу ако није ок.

Samo ti reaguj ne smeta meni..:catfight

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Вилер Текс рече

Али мени се чини да су ти појединци већина. Много више везе имам са Хрватском него што можеш да замислиш.

Мени је засметало када си за нешто што је за Србе увредљиво рекла, "Занели се". Просто неке ствари се не могу оправдати ничим.

Говорим ти сад ко човек човеку, нит те мрзим нит ми смета што си Хрватица. Хоћу да причам о ономе што боли. Ако не причамо- надрљаће  нам деца.

Teško je pričati o nečemu što boli..i mislim da je najbolje pustiti vremenu nek odradi svoje..

A ti voliš otvarati rane svoje i tuđe i to nije dobro.Tako ćeš se samo razboljeti jer nećeš doživjeti priznanje hrvata ili srbina o svojim zločinima jer imamo mi taj nekakav šugavi ponos koji nije od Boga.Npr.slučaj Praljak.I sad će nas ovaj Rakić ili tko već protjerati sa teme..ali nije problem ja sam navikla na progonstvo,pod takvom se zvijezdom rodih.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Isusovo magare рече

Teško je pričati o nečemu što boli..i mislim da je najbolje pustiti vremenu nek odradi svoje..

A ti voliš otvarati rane svoje i tuđe i to nije dobro.Tako ćeš se samo razboljeti jer nećeš doživjeti priznanje hrvata ili srbina o svojim zločinima jer imamo mi taj nekakav šugavi ponos koji nije od Boga.Npr.slučaj Praljak.I sad će nas ovaj Rakić ili tko već protjerati sa teme..ali nije problem ja sam navikla na progonstvo,pod takvom se zvijezdom rodih.

Problematika malih naroda je u tome što se ovisno o njihovoj kvaliteti i manama sve što imaju i jesu ( dobro i loše) množi na kvadrat puno većom brzinom nego kod velikih.

A pošto narodi sa ovih područja pretežno naginju glupostima a za stvari koje su važne za život kao da im nije stalo da se izbore ...nego čekaju da se nekako same od sebe riješe...bez zdravog ponosa i navikli na podnošenje i prepuštanje ...vječito nešto sanjaju i umišljaju ono što nisu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...