Jump to content

Клуб мајки

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немојте стално да их анимирате, пустите их да се досађују и да науче да се заиграју сами, да науче да ни од чега направе неку причу. Ако стално имају неког аниматора било на екрану било уживо то може да затупљује децу. Сетите се свог детињства, већину деце је ретко ко анимирао да им не би било досадно.

Ваља и да се досађује мало, није досада црна рупа у коју ће да упадне јадно дете и да нестане у њој... :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 375
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 сат, Vladan :::. рече

Немојте стално да их анимирате, пустите их да се досађују и да науче да се заиграју сами, да науче да ни од чега направе неку причу. Ако стално имају неког аниматора било на екрану било уживо то може да затупљује децу. Сетите се свог детињства, већину деце је ретко ко анимирао да им не би било досадно.

Ваља и да се досађује мало, није досада црна рупа у коју ће да упадне јадно дете и да нестане у њој... :) 

Да знаш само како ми то звучи ових дана кад смо обоје болесни и Д не иде у вртић, само што ми се на главу не попење. Пар пута сам озбиљно зарежала на њега...

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. стварно је огромна разлика кад је више деце у питању у односу на једног (поготово дечака, веруј ми). Ми смо имали прилику да се нађемо и у једним и другим условима и баш је као небо и земља. Кад их је више, једино што бринеш да су пресвучени, да једу, спавају, не пењу се на прозоре и не дирају струју. :) Скоро никад им није досадно.

Кад је један сам, баш му треба да искапира зашто ти сад нећеш да се играш са њим кад си већ ту и волиш га...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Santi рече

Ja volim da se igram sa mojim bebaćem. I muž voli isto tako. Ne animiram ga, nego se igramo onako kako on želi. Nekad hoće sam, nekad neće.

Мени се то показало ужасно незахвалним :( У парку је исто тражио да се играм са њим, једва се привикао на децу у вртићу итд. 

Сад се уздржавам, допустим себи само понекад да се поиграмо, све више држим улогу родитеља. Тек тако је почео да једва чека да иде у вртић, уопште да тражи децу за друштво.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Santi рече

Slučajno sam tebe citirala Santi, svima se obraćam :)

Moja prijateljica je farbala u boji za kolače razne testenine, različitih oblika i veličina. 

Dete joj se super igralo sa tim.  A i ako pojede, nema veze.

Uvek je stavljala ćebe, koje posle istrese, ako se malo namrvi.

E sad, kako je farbala, pojma nemam, morala bih da pitam.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Сања Т. рече

Slučajno sam tebe citirala Santi, svima se obraćam :)

Moja prijateljica je farbala u boji za kolače razne testenine, različitih oblika i veličina. 

Dete joj se super igralo sa tim.  A i ako pojede, nema veze.

Uvek je stavljala ćebe, koje posle istrese, ako se malo namrvi.

E sad, kako je farbala, pojma nemam, morala bih da pitam.

И јапански пластелин је супер ствар, баш се забаве са њим а не кошта скоро ништа.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milica Bajic рече

И јапански пластелин је супер ствар, баш се забаве са њим а не кошта скоро ништа.

Jeste, al vidiš, kaže da još gura sve u usta . Probamo ukus ?

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Сања Т. рече

Jeste, al vidiš, kaže da još gura sve u usta . Probamo ukus ?

Овај пластелин је толико кисео да нема шансе да стави други пут :smeh1: А није отрован, само брашно, вода, лимонтус. То им праве у вртићима код нас, макар у овом где смо ми ишли.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Milica Bajic рече

Овај пластелин је толико кисео да нема шансе да стави други пут :smeh1: А није отрован, само брашно, вода, лимонтус. То им праве у вртићима код нас, макар у овом где смо ми ишли.

Nisam znala, odlično. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milica Bajic рече

јапански пластелин

Je l ima da se kupi kod Kineza :D?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ViktorijaV рече

Šala:))

Kinezi i Japanci se ne vole, kako sad da uđem u kinesku radnju i tražim japanski plastelin :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Kinezi i Japanci se ne vole, kako sad da uđem u kinesku radnju i tražim japanski plastelin :smeh1:.

Ma ne to...a otrovi? Kineska roba...:0426_feel: ja bih plastelin dala da jede, samo u slučaju da ga sama pravim...joj...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ViktorijaV рече

ja bih plastelin dala da jede,

Niko nije u fazonu da daje detetu plastelin da jede, ali u sekundi završi u ustima :0426_feel:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...