Jump to content

Albanci vozilima blokirali Srbima prilaz crkvi i posedali u dvorište, KPS NE MOŽE DA IH RASTERA

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, obi-wan рече

Pokojni deda moje zene tako nije govorio sa bratom negde 19 godina, ako se dobro secam.

I pred smrt mu se bas i razali, i pozove on brata da se izmire. I brat ne htedne da dodje. Dosao je tek posle dedine smrti.

Sve to kad sam video nisam mog`o da verujem ocima. A kad pogledas ovako - nista psoebno, obicni ljudi.

Pu jbt matori baksuzi, a čest slučaj na ovim prostorima.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 247
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, obi-wan рече

Nemoj tako, optuzice te za defetizam... :smeh1:

Oni sami su najveći defetisti, otpisali su političku većinu radi spekulativne manjine, ovaj video to odlično objašnjava ali se autor sasvim nepotrebno i glupo autoblamirao htjenim ili nehtjenim jeftinim zamotavanjem s rasizmom, no, ulazna faktografija je ispravno uočena i realno je postavljena! Ali bolje ga ne širit taj video, neko ko ne razumije o čemu se radi može vas napasti zbog "rasizma". Ustvari je to isti metod kojim se danas sve te razne lijeve neomarksističke elite uz pomoć diktature manjina od islamskih kontra hrišćanskoj većini, preko ljevičarsko-liberalnih manjina kontra konzervativnoj većini pa sve do LGBT manjine kontra hetero većini domagaju moći u EU čega je cilj vladavina manjine nad većinom i diktatura elita nad državama i narodima, svejedno kako god si to ispreslagali u glavi! A s tim si USA sama sebi sprema i zakuvava gradjanski rat! Ko se vatrom igra i širi ju po komšiluku zapali na kraju i sebi krov nad glavom! Sve se to još može vratit Americi i s kamatama kao bumerang! Jedan gradjanski rat su već imali!

Gradjanski rat u USA može izbiti do 2030 godine?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Ostrina na recima pripada Isusu, Apostolima i onima koji u molitvi lebde po metra iznad zemlje.

Nama koji smo ordinarni mulj od ljudi pripada samo i iskljucivo smirenje/smirenoumlje: "Boze, milostiv budi meni gresnom i najgorem od svih!"

Moze i tako. :osmeh:

Da se nasalim, svetitellji su zaista smatrali da su najgori i najmanji od svih,... pa, su imali i ostrine  ( :ljut: ) u svojim bededama i poukama.. mozda i mi malko' mozemo da ih kopiramo,....(:stadaradim:)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Natasa. рече

колико је мени то тужно, замисли не причаш са братом због неке глупости без имало свести да немаш времена, да сутра може да буде касно за помирење за извињење, и остаје ти само да жалиш.

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

колико је мени то тужно, замисли не причаш са братом због неке глупости без имало свести да немаш времена, да сутра може да буде касно за помирење за извињење, и остаје ти само да жалиш.

'o ih taj metar zemlje da ih 'o....a obično se oko toga pokrve.

Подели на овим сајтовима

Nebrojeno puta se Bog obraćao svome narodu upozoravajući ga šta će biti ako se ne pokaje. Nagoveštavajući da će mu uzeti svetinju njegovu i da će je dati drugom narodu. Na jednom mestu čak kaže "Daću ga najgorem narodu".

Tako je i sa našim Jerusalimom.

Исаија 3
8. Јер се обори Јерусалим и Јуда паде, јер се језик њихов и дела њихова противе Господу да драже очи славе Његове.

9. Шта се види на лицу њиховом сведочи на њих, разглашују грех свој као Содом, не таје; тешко души њиховој! Јер сами себи чине зло.

"Јерусалиме, Јерусалиме, који убијаш пророке и засипаш камењем послане теби, колико пута хтедох да скупим чеда твоја, као што кокош скупља пилиће своје под крила, и не хтедосте" (Мт 23,37-38)

Јеремија 4
16. Казујте народима; ево оглашујте за Јерусалим да иду стражари из далеке земље, и пуштају глас свој на градове Јудине.
Јер. 1:15, Јер. 5:15

17. Као чувари пољски стаће око њега, јер се одметну од мене, вели Господ.
2 Цар. 25:1, Јер. 6:3

18. Пут твој и дела твоја то ти учинише; то је од зла твог да је горко и да ти допире до срца.
Јеремија 6
8. Поправи се, Јерусалиме, да се не отргне душа моја од тебе, да те не обратим у пустињу, у земљу где се не живи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

Na zalost, potpuno tacno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Снежана рече

Ne znam sta da ti kazem,da li je tu stvar u nedostatku kvalitetnog primera i vaspitanja, ili sta je vec, ali to je relativno cesto kod nas, a beskrajno je pogresno i gadno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Марина Савковић рече

Кордун оправдава и поред њега на још неколико места, не могу да се сетим, а не бих сад да листам шест страна да бих њих тражила, извини.

ajde se smiri, nigdje nikada kordun ne opravdava siptare, ustase il ista ti ja znam koga,  prilicno si me iznenadila sada sa  povrsnoscu , a pametna si osoba, puna si jeda prema onome ko nije spreman da laje ko babetina neka, ne mozemo svi biti na tom nivou, nista ti neces siptarima uraditi kao ni sofija, mozete samo da rezite... pitam se koja je poenta toga, rasprava  i ljutnja medju nama bracom srbima jel, nema u tome nikakvog pozitivnog efekta, ja sam kulturno rekao da smo mi sami sebi najvise krivi za ovu situaciju, to je jako prosto za dokazati, to ne znaci da ja branim zlikovce na kosovu i drugim srpskim mucilistima, pa mene ovdje na forumu znaju ko manitog krajiskog nacionalistu, samo sto beogradjani ne plase djecu sa ovakvima kao ja , a ti me svodis pod siptarskog advokata

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

nista ti neces siptarima uraditi kao ni sofija,

siptare zlocince samo treba nazvati pravim imenom, nema tu ni ljutnje ni mrznje

najgore od svega ovoga je sto je narod dole ostavljen na milost i nemilost, nema niciju zastitu, i to je jedino pravo pitanje, sta se moze uciniti

da se zastiti nas narod dole? sve ostalo je suvisno i nebitno

Подели на овим сајтовима

Кад би о. @Архимандрит Сава Јањић разговарао са Албанцима на начин на који би овде неки разговарали, не би на Косову и Метохији остао ни камен на камену. 

То су тзв. тастатура-хероји

преузимање.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

siptare zlocince samo treba nazvati pravim imenom, nema tu ni ljutnje ni mrznje

najgore od svega ovoga je sto je narod dole ostavljen na milost i nemilost, nema niciju zastitu, i to je jedino pravo pitanje, sta se moze uciniti

da se zastiti nas narod dole? sve ostalo je suvisno i nebitno

Kako da se zaštiti?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Не капирам баш најбоље, је л' неко на теми назвао све Албанце стоком (што свакако треба санкционисати) или само ове пајсере из уводног чланка, који возилима блокирају људе да приђу цркви? Ако је ово друго, онда не разумем оволику фрку око тога. Ти људи се стварно понашају као стока и то нема везе са народом, потпуно исто би важило и за Србе који би се тако понашали. То једино има везе са људскошћу и васпитањем појединаца, не са било каквом етничком припадношћу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...