Jump to content

Albanci vozilima blokirali Srbima prilaz crkvi i posedali u dvorište, KPS NE MOŽE DA IH RASTERA

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

све Албанце стоком

Да... а после су кренула вађења као нису сви него ови итд...

Једноставно, такав начин вођења дискусија на сајту Поуке.орг су недопустиви, а верујемо да нису дозвољени на било ком нормалном сајту.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 247
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Sofija_ рече

to je pitanje za sve nas, konkretni predlozi i delovanja, ako mi bilo sta mozemo uciniti, inace ovako samo piskarati, od toga nema vajde

El ti shvataš da smo mi tu nemoćni u smislu zaštite i da je srpski narod na KIM prepušten na milost i nemilost kaubojsko-terorističkoj bagri?Mož da im nosiš pomoć kao humanitarac al da im pružiš zaštitu ne možeš,ni ti, ni ja,niti bilo ko u Srbiji....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Поуке.орг инфо рече

такав начин вођења дискусија на сајту Поуке.орг су недопустиви

pa ti si sam Miroljuba Petrovica nazvao budaletinom, sta je to ako nije vredjanje? Kakav ti onda primer dajes drugima?

Подели на овим сајтовима

@Sofija_ Он је убер-будала и јеретик. То је факат иза кога стоји чврсто читава Администрација. Но, не мислимо да сви који га подржавају су то исто, већ заведени људи са немањем правих информација. 

Опет, то нема ама баш никакве везе са СВИМ Албанцима. 

И на крају, свака Ваша нова порука којом спамујете тему биће обрисана, а ако наставите следиће форумска санкција. Ако желите да отворите зилиониту тему о Мирољубу и доказивањем да он није будалетина и ј..иветар, са потпуно јеретичким визијама, отворите, АЛИ не овде на овој теми.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

onda su ovakve diskusije suvisne, da citam kako maltretiraju Srbe dole, a ne mogu nista da ucinim da im pomognem

Možeš eventualno da im olakšaš muku al ne pisanjem nego delovanjem...a zna se šta je potrebno ako mi kao narod želimo da vratimo KIM u svoje okrilje....samo treba pogledati način na koji smo izgubili i učiniti sve suprotno...možete vi da se smejete ali Vučić je rekao jednu veliku istinu o patriotizmu iz fotelja...potrebna je najveća moguća žrtva,onu koju je i sam Hristos pa i sam,za nas Srbe,Car Lazar platio.....a koliko je ljudi spremno na to?Ko bi od velikih sila stao iza toga?...Mada sam ja lično ubeđen da će da bude veliki svetski rat i da ćemo da ga povratimo...i to je jedini način,sve ostalo je mlaćenje prazne slame i zanošenje sa nekim bajkama...sila kreira relanost a ne velike reči...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Кратос рече

samo treba pogledati način na koji smo izgubili i učiniti sve suprotno

Ово ти је у супротности са остатком. Нисмо га ми ратом изгубили, него дипломатијом, погрешним бирањем савезника, ослањањем на небеску правду, а земљаским господарима се нисмо бавили.

Шта је та жртва, Христова жртва? Рађање деце? Они су га привремено добили креветом, рађањем.

У рату су губили, ал су зато имали јаче савезнике.

Све смо ратове добили, када смо се сукобљавали са силом која је приближна нама, ал смо све на преговорима губили, у читавој нашој историји. Тако да нам је доста узалудних ратова, који ништа не решавају.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, kordun рече

ajde se smiri,

У праву си, ти си контраш, обрћеш сопствено мишљење у зависности чему треба да контрираш. Зато нисам ни требала да се обазирем на твоје писаније... Мада... Ипак... Ни у шали не бих написала оно што си ти написао. Али то сам ја.
И остави ме на миру.

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ђорђе Р рече

Све смо ратове добили, када смо се сукобљавали са силом која је приближна нама, ал смо све на преговорима губили, у читавој нашој историји. Тако да нам је доста узалудних ратова, који ништа не решавају.

cuj sile priblizne nama, pa na Solunskom frontu nas je bilo mnogo manje pa smo potukli Bugare ko beba zvecku kad razbije, i u svim odbrambenim ratovima Srb je bio najhrabriji i jednostavno borba prsa u prsa, tu nam nikad ravnog nije bilo...zato im je lakse da nas gadjaju bombama, jer bi na terenu izgubili, bilo koji narod, Ameri su kukavice obicne, ma i ostali...a diplomatija nam je uvek dolazila glave, a teritorije sve manje i manje, pa onda tu nesto ne stima, ne brani se teritorija samo molitvom, vec i macem..i vojskom koja je duzna da stiti svoj narod

Подели на овим сајтовима

On 29.5.2018. at 0:03, obi-wan рече

Naravno, bacis prasinu ostalima u oci, i beganje. To ti je bas zdravo, a narocito je to hriscansko drzanje.

eee tek sad videh ovo

mene su siptari u azc dvaput pokusali ubiti, pa nisam begala :whackado: jedino pogresih kad napisah da su svi zli, nisu svi vec oni koji cine zlo(a mi primere sa Kosova imamo samo o zlima uglavnom), a ja sam samo takve i upoznavala,no opet ne mrzim nikoga, a sto se tice hriscanskog drzanja...ukljuci taj tvoj hriscanometar pa me izmeri :suncanje:

:120286:

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Sofija_ рече

jedino pogresih kad napisah da su svi zli

Nebitan detalj... :0212_rolleyes:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

vojvoda.png

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Nebitan detalj... :0212_rolleyes:

ma necu da opravdavam koljace srpskog roda, vecina nam isto zele i misle(a to je da nestanemo sa Kosova), siptari sa Kosova, a ne Albanci iz Albanije, kao da ja ne znam da u Albaniji ima i pravoslavnih i katolika, drugo su Albanci iz Albanije.

cekam hriscanometar :suncanje: ima li neka ocena ili je mrka kapa :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

ma necu da opravdavam koljace srpskog roda

Za razliku od nas koji ih pravdamo, jelte... :0205_whistling:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...