Jump to content

Albanci vozilima blokirali Srbima prilaz crkvi i posedali u dvorište, KPS NE MOŽE DA IH RASTERA

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Sofija_ рече

ti radi sta hoces,a ja cu ih oslovljavati pravim imenom 

Ramiz, ili znas nekog drugog?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 247
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 часа, GeniusAtWork рече

Не капирам баш најбоље, је л' неко на теми назвао све Албанце стоком

Ne samo stokom, na prvoj strani cetvrti post odozgo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Ramiz, ili znas nekog drugog?

lopov-otimac= neko  ko krade i otima ono sto nije njegovo

ubica-monstrum= necovek, koji osim sto oduzima drugom coveku zivot od Boga dat, vec to radi na monstruozan nacin, vadeci mu organ na zivo.

ima jos...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

lopov-otimac= neko  ko krade i otima ono sto nije njegovo

ubica-monstrum= necovek, koji osim sto oduzima drugom coveku zivot od Boga dat, vec to radi na monstruozan nacin, vadeci mu organ na zivo.

ima jos...

Ceo narod nikad ne moze da bude bilo sta od toga, a ti si celom narodu zalepila svakakve gnusote. I nikako da se jasno i glasno ogradis od svega toga.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Sofija_ рече

jadni siptarski zlocinci, mukice

Ceo narod je zlocinac?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ceo narod je zlocinac?

пре 15 минута, Sofija_ рече
  пре 1 сат, Sofija_ рече

pogresih kad napisah da su svi zli, nisu svi vec oni koji cine zlo

a siptari koji cine zlo(o njima i pricam sve vreme), njih cu uvek oslovljavati pravim imenom, sto i napisah gore i ne znam sto tebi to toliko smeta?

jesi ti njihov advokat, branitelj?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

a siptari koji cine zlo(o njima i pricam sve vreme), njih cu uvek oslovljavati pravim imenom, sto i napisah gore

Mozes i ovako da se posmatra. ( pored ovoga sto je tacno ).

A, sta ako neko podrzava zlocince ili u neku ruku , ne osudjuje zlocince u svojim redovima ?

Tamo negde stoji, da je stari Izrailj bio narod,.... tvrdovrat i kamena srca.... da li su onda svi bili takvi ? 

Verovatno nisu , ali, je ostali deo naroda mirno gledao i nije osudjivao  takve pojave u svome ( narodu ).

I, kako onda, kako se kaze na mnogim mestima u pismu, takav narod, ... ceo narod,... da se ne okarakterise kao tvrdog srca.

Svaki narod ima neku svoju karakteristiku, bilo pozitivnu , bilo negativnu. Nemci i Svajcarci su poznati kao disciplinovani i radni ( da li to znaci da su svi radni, da nema puno lenjivih  :tv: )

Tako i mi kao narod imamo neke negativne pojave, kao sto i Albanci kao narod imaju. Ja smatram da su Albanci kao celina neprijateljski nastrojeni prema nama i mi , bi trebali na osnovu toga i da se odgovarajuce postavimo prema tome.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Bokisd рече

Mozes i ovako da se posmatra. ( pored ovoga sto je tacno ).

A, sta ako neko podrzava zlocince ili u neku ruku , ne osudjuje zlocince u svojim redovima ?

Tamo negde stoji, da je stari Izrailj bio narod,.... tvrdovrat i kamena srca.... da li su onda svi bili takvi ? 

Verovatno nisu , ali, je ostali deo naroda mirno gledao i nije osudjivao  takve pojave u svome ( narodu ).

I, kako onda, kako se kaze na mnogim mestima u pismu, takav narod, ... ceo narod,... da se ne okarakterise kao tvrdog srca.

Svaki narod ima neku svoju karakteristiku, bilo pozitivnu , bilo negativnu. Nemci i Svajcarci su poznati kao disciplinovani i radni ( da li to znaci da su svi radni, da nema puno lenjivih  :tv: )

Tako i mi kao narod imamo neke negativne pojave, kao sto i Albanci kao narod imaju. Ja smatram da su Albanci kao celina neprijateljski nastrojeni prema nama i mi , bi trebali na osnovu toga i da se odgovarajuce postavimo prema tome.

И шта ћемо да радимо нпр. са Албанцима старешинама српске војске. Нпр. двојицом пилота који су летели за време НАТО агреије нпр. Најбоље да смо их одма` пострељали по твоме, јер су Албанци, а они су зна се као целина непријатељски настројени према нама. Срам те бре било дупета

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

И шта ћемо да радимо нпр. са Албанцима старешинама српске војске. Нпр. двојицом пилота који су летели за време НАТО агреије нпр. Најбоље да смо их одма` пострељали по твоме, јер су Албанци, а они су зна се као целина непријатељски настројени према нама. Срам те бре било дупета

I, sta ?

Bili smo u ratu, i zbog ovih postenih i hrabrih Albanaca, nismo bili u neprijateljstvu sa Albancima kao narodom i drzavom ?

To je u principu kontekts moje price i nemam cega da se stidim, nimalo. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Нпр. двојицом пилота који су летели за време НАТО агреије

to su svetli primeri, ali su i retki, ako se uzme ucestalost zlocina i svega loseg sto se cini Srbima na Kosovu od, pa sigurno vec od drugog sv.rata

mnogo vise primera ima, da oni zele da nam vide ledja i zatru svaki nas trag zivjenja tamo, i postojanja uopste(od pretnji,zastrasivanja,pljacke,otimacine,kidnapovanja itd.)

ovo je moj stav i moje saznanje, naravno postujem i tvoj i svaciji

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sofija_ рече

a siptari koji cine zlo(o njima i pricam sve vreme), njih cu uvek oslovljavati pravim imenom, sto i napisah gore i ne znam sto tebi to toliko smeta?

jesi ti njihov advokat, branitelj?

Nisi se jasno ogradila od onog sto si napisala na prvoj strani. Sve nesto stidljivo, te "jedino to...", te vrdanje, itd.

A ja sve vreme cekam da vidim kad ces da dodjes na ono sto Hristos zapoveda: "ljubite neprijatelje svoje...", i ostalo sa tim.

пре 2 часа, Sofija_ рече

jos uvek cekam hriscanometar :suncanje:

Uzmes samo da citas Jevandjelje Hristovo, to ti je jedini hriscanometar koji postoji, drugog nema niti ce da bude.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, obi-wan рече

Nisi se jasno ogradila od onog sto si napisala na prvoj strani. Sve nesto stidljivo, te "jedino to...", te vrdanje, itd.

A ja sve vreme cekam da vidim kad ces da dodjes na ono sto Hristos zapoveda: "ljubite neprijatelje svoje...", i ostalo sa tim.

ti si se bas uziveo u odbranu Albanaca, a pitam se da li bi neki Albanac, na njihovom forumu, ovako branio Srbe

proces ljubljenja svog dzelata je dug i za svakog drugaciji(neko uspe u tome,neko ne)...moj je uspeh da ih ne mrzim, a kako ce biti do kraja mog zivota, ne znam..

ako si ti u takvom stadijumu, da ljubis i volis monstrume koji su Srbima vadili unutrasnje organe na zivo, i masakrirali ih, svaka ti cast, ti si onda svetitelj u najavi

пре 52 минута, obi-wan рече

Uzmes samo da citas Jevandjelje Hristovo, to ti je jedini hriscanometar koji postoji, drugog nema niti ce da bude.

pa ti si vec izmerio moje hriscanstvo, a svoje jesi li? ti nemas mana?ne gresis? cinis sve sto se od tebe ocekuje? savrsen si?

Подели на овим сајтовима

Sta reci???!!!!

UŽAS NA KOSOVU Albanci napali srpsku decu, povređena ŠESTOMESEČNA

BEBA

U Starom Grackom, na Kosovu, sinoć je oko 20 sati, grupu srpske dece mlađeg uzrasta na seoskom igralištu napala grupa Albanaca, javlja prištinska RTK2, pozivajući se na svedočenja meštana.

Kako se navodi, meštani su pokušali da odbrane decu i u opštem metežu koji je nastao povređeni su žena i šestomesečna beba srpske nacionalnosti.

Incident je počeo kada je grupa mladića Albanaca počela da vređa i dobacuje Srpkinjama koje su sa decom bile na igralištu. To su čule komšije Srbi koji su izašli da zaštite majke i decu, i ubrzo je nastao pravi metež.

Jedan od Albanaca udario je mladića Srbina pesnicom pred policajcima. Ovaj je uzvratio, da bi potom policajci biber sprejom poprskali Srbina i njegovog brata.

"Šetao sam po selu i video kako policija nailazi. Video sam i moju snahu, majku i komšinicu sa decom kako se raspravljaju sa jednim Albancem iz sela. Ja sam prišao da vidim o čemu se radi, u međuvremenu je naišao i moj brat. Taj Albanac koji je napravio incident, a čiji je otac policajac, komandir stanice, ispred policajca je pesnicom udario mog brata. Brat je u samoodbrani nasrnuo na njega, ja sam prišao da pomognem i zaštitim brata kao što bi svako uradio", rekao je Milivoje Matović za RTK2.

Matović je dodao da mu je policajac sa nekih 20 santimetara isprskao biber sprej u oči.

"Počeo sam da se gušim, a tom prilikom je sprej zahvatio i bratanca i bratanicu. Nakon toga nas je komšija dovezao u hitnu pomoć gde nam je ukazana pomoć. Brat je priveden u policijsku stanicu i još uvek se tamo nalazi", objasnio je Matović.

Slučaj je prijavljen kosovskoj policiji koja je obavila uviđaj, a kako RTK2 navodi, privedena je osoba srpske nacionalnosti.

Služba Hitne medicinske pomoći je odmah reagovala i povređenoj deci i ženi ukazana je prva pomoć.

Inače, 23. jula 1999. u Starom Gradskom ubijeno je 14 srpskih žetelaca. Dosada za taj zločin nije niko odgovarao.

Povređeni prebačeni u Laplje Selo

Dežurni lekar u Hitnoj pomoći Marjan Madić izjavio je za RTK2 da je večeras oko 20:20 časova troje povređenih iz Starog Grackog na Kosovu dovezeno svojim vozilom u službu Hitne medicinske pomoći u Lapljem Selu.

Prema njihovim navodima, prethodno je došlo do konflikta među mladićima u Starom Grackom.

Kako se navodi, zatim je intervenisala Kosovska policija koja je koristila biber sprej, od kog je opekotine u predelu očiju i vrata zadobio četrnaestogodišnji dečak, kao i majka (53) i beba, koja je prošla sa blagim opekotinama očiju.

Madić je kazao da im je pružena adekvatna pomoć i da je njihovo trenutno stanje stabilno.

Vulin: Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM

Na vest RTK 2 o napadu Albanaca na Srbe u Starom Grackom reagovao je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenom da Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM.

"U Starom Grackom gde su streljali srpske žeteoce Albanci sada napadaju šestomesečne bebe i hapse Srbe kada se usude da brane svoju decu. U mestu gde ubice šesnaestogodišnjeg srpskog žeteoca i njegovog oca nisu kažnjene sada pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe", izjavio je Vulin u Bukureštu gde boravi na poziv rumunskog kolege komentarišući poslednji u nizu napada na Srbe na KiM.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas-na-kosovu-albanci-napali-srpsku-decu-povredena-sestomesecna-beba/ef9sd3r

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...